Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Κύκλωμα εξεταστών μοίραζε άδειες οδήγησης

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Re: Re: Κύκλωμα εξεταστών μοίραζε άδειες οδήγησης

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ΕΛΑ!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
    +1
    Give me fuel, Give me fire

Σε τέτοιοες περιπτώσεις (σαν αυτή που στυλιτεύει το παρόν νήμα) δεν εμπλέκονται μονάχα εξεταστές, ή τουλάχιστον δεν σταματάει σε αυτούς.
    Το κουβάρι είναι από παχιά και πολύ μακριά κλωστή και παράουρα μπερδεμένο.
    Εργαζόμενοι στις εκάστοτε και κατά τόπους δνσεις του υπουργείου, ιδιοκτήτες σχολών, ιατροί, μαντράδες, μηχανουργεία, ταχογραφητζήδες, αμορτισεράδες, ιδιωτικά και δημόσια ΚΤΕΟ, φαναρτζήδες, ιδιοκτήτες γραφείων εξυπηρέτησης και διεκπεραίωσης υποθέσεων, περιπτεράδες, καφετζήδες και λοιποί πολλοί. Βασικά όλη οι κοινωνία που ζούμε...
    Αλλά ο άρχων είναι πάντα ο απατός μας. Εγώ, εσύ, ο δίπλα.
    Αν εσύ δεν θέλεις να γίνει η δουλειά "σβέλτα και καθαρά", τότε όοοοοοολοι οι παραπάνω δεν έχουν και αντικείμενο ενασχόλησης.
    Οπότε, ναι, και εδώ θέμα προσωπικής επιλογής, παιδείας, εκπαίδευσης, νόησης και το δυσκολότερου και βασικότερο: αυτογνωσίας.
    Ξεπαραδιάστηκα για να βγάλω το δίπλωμα του φορτηγού, μου βγήκαν τα μάτια στο διάβασμα και στη μελέτη των προβλεπόμενων αλλά και όσων "εξωσχολικών" μπορούσα να συλλέξω, έδωσα όδήγηση με 40 πυρετό γιατί δε θα ανέβαλαν για εμένα την εξέταση. Την ίδια ημέρα και ώρα, το δίπλωμα έλαβε με ένα απλό νεύμα του εξεταστή και δίχως να ανέβει στο φορτηγό έτερος εξεταζόμενος τον οποίο ούτε στα θεωρητικά είχα δει να παρίσταται.
    Ε, αυτά...

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κατ αρχήν δε μπορώ να καταλάβω ΤΙ σας κάνει εντύπωση?
    Δεν το ξέρατε ?
    Δεν το είχατε καταλάβει ?

Από εκεί και πέρα η υπάρχει ένα παγκόσμιος κατάλογος για τη διαφθορά. (βαριέμαι να ψάξω) η Ελλάδα λοιπόν είναι στο ίδιο επίπεδο με την Κολομβία κάπου στο πάτο.
    (Θα μου πεις η Κολομβία έχει ναρκωτικά…
    Ενώ η Ελλάδα δεν έχει ????)
    Επειδή λοιπόν βαρέθηκα την Ελληνική υποκρισία να το πω ξεκάθαρα….
    Είμαστε κράτος (όχι χώρα, όχι λαός) για το ΛΟΥΤΣΟ και χρειαζόμαστε
    ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    και ως γνωστό λ.. εεε συγνώμη,
    κανένας οργανισμός δεν μπορεί να αυτοκαθαριστεί
    ΝΤι Πιετρο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    (Θα μου πεις η Κολομβία έχει ναρκωτικά…
    Ενώ η Ελλάδα δεν έχει ????)
    Για την πάνω Ελλάδα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Έχω γνωστό που του πήγαν το δίπλωμα σπίτι,έτσι απλά.Όταν μου το είπε πραγματικά έμεινα κάγκελο και απόρησα που κοκορευόταν κιόλας !

σε εμένα το παραδέχτηκαν τρεις γνωστοί μου πως το έλαβαν με το ταχυδρομείο, για "σίγουρη επιτυχία" και "με κανένα άγχος"

Επίσης, μια γνωστή μου, εξετάστηκε σε μια πλατεία, για να μη χρειαστεί να στρίψει δεξιά, μιας και ο δάσκαλος ποτέ δεν της έμαθε!

"Qu ils mangent de la brioche"

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Κατ αρχήν δε μπορώ να καταλάβω ΤΙ σας κάνει εντύπωση?
    Δεν το ξέρατε ?
    Δεν το είχατε καταλάβει ?

στη διαγνωση ειμαστε νουμερο 1 αδερφε ... με την θεραπεια εχουμε προβλημα...

αν προσεξεις τους εκατονταδες "οικονομολογους" που κανουν πασαρελα τον τελευταιο καιρο :

ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ
    ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ
    ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ

αλλα κανενας δεν προτεινει λυση ... γιατι το κατεστημενο ειναι ΠΟΛΥ "κατεστημενο"

εγω ανεβασα το θεμα για να τσεκαρετε 2 φορες την επομενη φορα που θα βρεθειτε σε διασταυρωση και θα εχετε προτεραιοτητα ...και μην πειτε

"ΜΑ Καλα? ειναι δυνατον? ΤΙ τους μαθαινουν στις σχολες? Δεν σταματανε ουτε στα STOP! "
    Accipere quam facere praestat injuriam

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    αυτη η εμπαθεια θα σας φαει ρε γαμωτο...
    Δεν ξέρω αν παρεξήγησες την πρόθεσή μου (και εμότικον βάλαμε για να δείξουμε ότι είναι χΟΥμορ...), αλλά εμπάθεια γιατί;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Εφεδρείες που τους χρειάζονται....

Προσπαθώ να φανταστώ το ρόλο του εστιάτορος αλλά αδυνατώ...
    "Μαγείρευε" τα αποτελέσματα, το προφανές δηλαδή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    ολοι ξερουμε απο ενα-δυο ατομα που πηραν το διπλωμα στη ζουλα..

ολοι ξερουμε απο ενα δυο ατομα που λαδωσαν για να παρουν την ταδε αδεια..

ολοι ξερουμε ενα δυο ατομα που παρεκαμψαν την νομιμη διαδικασια για "να κανουν την δουλεια τους"

κανενας απο μας δεν το εχει καταγγειλει ομως γιατι σκεφτομαστε "που να μπλεξουμε τωρα"
    "εγω μωρε θα αλλαξω το συστημα", "χαφιες εγω δεν γινομαι" ή και γιατι μπορει και να ειμαστε ετοιμοι να πραξουμε το ιδιο εαν και εφοσον μας δωθει η ευκαιρια.

Η συγκαλυψη ομως ειναι συνενοχη και δινει την απαιτουμενη "ασυλια" στους πρατοντες να συνεχισουν να κανουν οτι κανουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κάποτε εγώ έκανα μια πολύ χοντρή καταγγελία.
    Μόλις είχα γυρίσει από εξωτερικό μετά από πολλά χρόνια ο ανόητος και νόμιζα ότι έκανα το καθήκον μου (και βασικά το έκανα)
    Ξέρεις τι έγινε μετά?
    Ο τύπος μου έστειλε το ΣΔΟΕ και παραλίγο να καταστραφώ από τα χρέη.
    Και πριν προλάβεις να πεις ότι δεν ήμουν εντάξει να σου πω ότι για τα τριπλότυπα τιμολόγια που δε φαίνονταν καλά μετά από 3 χρόνια στη τρίτη σελίδα το πρόστιμο ήταν 180.000 δρχ κλπ κλπ κλπ

Ας πω μια ιστορία που την ξέρω από μέσα πάρα πολύ καλά και από άτομο που εμπιστεύομαι απόλυτα (εγώ ΔΕΝ είμαι ιδιοκτήτης σχολής ούτε εκπαιδευτής οδηγών).
    Είναι λοιπόν ο κυρ Μήτσος ο ιδιοκτήτης μιας σχολής. Μια μέρα έρχεται ο 18άχρονος Λούλης με τον μπαμπά του για να βγάλει δίπλωμα.
    Ο μπαμπάς Νο 1 θέλει να ξεμπερδεύει ο κανακάρης του γρήγορα, κλείνει το μάτι πονηρά και λέει"κάτι θα κάνουμε δάσκαλε, έτσι?"
    Ο μπαμπάς Νο2 λέει "το ξέρω ότι είστε όλοι κλέφτες και τ'αρπάζετε, δεν πιστεύω να μου ζητήσεις λεφτά?"

Ο κυρ Μήτσος δεν θέλει να "τα πάρει". Δεν θέλει να παίξει το κεφάλι του και το μέλλον της δουλειάς του σε περίπτωση που κάποιος τον εκβιάζει αργότερα με μια κρυφή κάμερα ή μια καταγγελία. Άλλωστε κάθε φορά που κόβεται κάποιος κάνει κι άλλα μαθήματα και ξαναπληρώνει "παράσταση" (καθαρά λεφτά).Γιατί να κάνει το μεσάζοντα στους υπαλλήλους του υπουργείου (εξεταστες). Αρνείται λοιπόν στον μπαμπά Νο 1 αλλά ο γιος του πέφτει είτε είναι γκάου είτε πέφτει στον εξεταστή κο Δενπερνάωούτετοσουμάχερχωρίςδιακοσάρογλου. Πως να αρνηθεί τη δεύτερη φορά στον μπαμπά Νο1 που του λέει"για να παίρνεις τα μαθήματα δε θες ο γιος μου κλπ κλπ"
    Πάμε στον μπαμπά Νο2. Φανταζόμαστε τα ίδια με τα παραπάνω μόνο που ο εν λόγω μπαμπάς την αποτυχία του γιού του είτε λόγω μαλ@κίας στον εγκέφαλο του κανακάρη είτε λόγω της 50άρας εξετάστριας κας Έχωκιέναεξοχικόνατελειώσωπούλου θα τη φορτώσει στη σχολή επειδή θέλει να τα πάρει.
    Υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι "μπαμπάδες". Ενδιάμεσα υπάρχουν κι άλλοι, εγώ δε λάδωσα για να πάρω το δίπλωμα και ξέρω κι άλλους. Δεν υπάρχει "δεν γίνεται αν δεν λαδώσεις". Επίσης υπάρχουν και πολλοί κυρ Μήτσοι που δεν είναι τόσο αθώοι, δεν είναι όμως όλοι.

γενικά να ξέρετε τις σχολές οδηγών δεν τις συμφέρει το "λάδωμα"
    άλλο τι γίνεται στην πράξη.
    Οι μόνοι που είναι κερδισμένοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
    Δεν ξέρω αν παρεξήγησες την πρόθεσή μου (και εμότικον βάλαμε για να δείξουμε ότι είναι χΟΥμορ...), αλλά εμπάθεια γιατί;
    ειρωνικα το ειπα ρε συ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    ειρωνικα το ειπα ρε συ.
    Mea culpa (νόμισα ότι το γύρισες στο σοβαρό να ουμ').... συνεχίσατε παρακαλώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Για την πάνω Ελλάδα δεν μπορώ να είμαι σίγουρος

MΗΠΩΣ Η ΠΑΝΩ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΦΤΕΙ................

Πολύ κάτω στό χάρτη..??

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 14:09
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2009, 20:04
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2007, 11:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε