Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 47

Θέμα: Κύκλωμα εξεταστών μοίραζε άδειες οδήγησης

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Κύκλωμα εξεταστών μοίραζε άδειες οδήγησης

πηγη

για να μην αναρωτιεστε...

για να μη ξαναπειτε "οχι , δεν ειναι δυνατον αυτος/αυτη να εχει διπλωμα...!"

για να μην εκπλαγειτε δυσαρεστα...

για να μη νομιζετε οτι οι νομοι και ο Κ.Ο.Κ ειναι για να τηρουν την ταξη και την ευρυθμη κυκλοφορια ....

για να μη νομιζετε οτι ειστε ασφαλεις αν ειστε τυπικοι ........

Κύκλωμα το οποίο εξέδιδε άδειες οδήγησης σε άτομα που δεν είχαν πάει καν να παρευρεθούν στις εξετάσεις, αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Συμμετείχαν 7 ιδιοκτήτες σχολών οδηγών, δύο υπάλληλοι σχολών οδηγών, ένας...

ιδιοκτήτης εστιατορίου, δύο ιατροί και τρεις υπάλληλοι της συγκεκριμένης υπηρεσίας Συγκοινωνιών, από τους οποίους ο ένας έχει συνταξιοδοτηθεί.
    Κύκλωμα εξεταστών μοίραζε άδειες οδήγησης

Η υπόθεση ήλθε στο φώς έπειτα από αιφνίδιο έλεγχο φακέλου υποψηφίου στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, μετά από ανώνυμη καταγγελία για χορήγηση διπλώματος χωρίς ο υποψήφιος να έχει πετύχει στις εξετάσεις.

Από τη διασταύρωση των στοιχείων με το αντίστοιχο αρχείο των εξετάσεων, προέκυψε ότι ουδέποτε ο συγκεκριμένος υποψήφιος είχε συμμετάσχει τόσο στη θεωρητική, όσο και στην πρακτική εξέταση.

Με βάση τα ευρήματα αυτά, οι έλεγχοι συνεχίστηκαν και διαπιστώθηκε ότι απουσίαζαν παντελώς από το αρχείο της υπηρεσίας 102 φάκελοι, ενώ από τη διασταύρωση των ηλεκτρονικών στοιχείων των φακέλων αυτών με τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων, προέκυψε ότι σε 86 περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι οδηγοί είχαν αποκτήσει παράνομα δίπλωμα οδήγησης, καθώς είτε δε συμμετείχαν, είτε είχαν απορριφθεί από τις θεωρητικές ή/και πρακτικές εξετάσεις.

Στη διαδικασία παράνομης χορήγησης αδειών ικανότητας οδηγών συμμετείχαν, κατά περίπτωση, επτά ιδιοκτήτες σχολών οδηγών, δύο υπάλληλοι σχολών οδηγών, ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου, δύο ιατροί και τρεις υπάλληλοι της συγκεκριμένης υπηρεσίας Συγκοινωνιών, από τους οποίους ο ένας έχει συνταξιοδοτηθεί.

Από το δικογραφικό υλικό που συλλέχθηκε και υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, προκύπτουν, κατά πρόσωπο και περίπτωση, ενδείξεις διάπραξης αδικημάτων, όπως η υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, η πλαστογραφία, η απάτη, οι ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις, καθώς και η ψευδής βεβαίωση και νόθευση από υπάλληλο που ασκεί δημόσια υπηρεσία...

ΚΑΤΑΡΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ , ΠΟΥΤ@νες του ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ .... ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ .....ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    Accipere quam facere praestat injuriam

6 μηνες με αναστολη...και πολλα λεω....αντε και κανα 3χιλιαρο προστιμο....

Η πικρή αλήθεια όμως είναι ότι ακόμη και αυτοί που δίνουν κανονικά για δίπλωμα και
    που ξεπαραδιάζονται ματά από αλλεπάλληλα κοψίματα, ουσιαστικά ούτε αυτοί μαθαίνουν
    να οδηγούν.

Δυστυχώς, τελικά η κυκλοφοριακή αγωγή είναι προσωπικό ζήτημα του καθενός.

Αν περίμενα να έχω μάθει από τη σχολή, ακόμη θα προσπαθούσα να στρίψω "με τη μέση"....

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Δεν φταιει ο "Ντιλερ", το ""πρεζακι" φταιει!

Αν δεν υπηρχε ανθρωπος να τα δωσει, δεν θα στηνανε καμια κομπινα.

Αυτοι ομως που βγηκαν στο δρομο , θεωροντας τυπικη διαδικασια τα μαθηματα, αυτοι φιλε ειναι που θελουν ξυλο και πολυ μαλιστα.

Το συζηταω με τους φιλους μου τον τελευταιο καιρο........Δεν ειναι μονο οτι δεν ξερουν να οδηγανε αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν τους νοιαζει αν θα προκαλεσουν ατυχημα, πραγματικα δεν τους νοιαζει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Σκίζουν από μηχανοργάνωση πάντως... δεν είχε επιτύχει λέει αλλά πήρε το δίπλωμα.

Μεγάλη επιστήμη οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

δε πιστευω να ξαφνιαστηκε κανεις!!!

καθημερινα βρισκομαστε "face to face" με τετοιους πελατες!!!

οι πιο τυχεροι απο μας τη βγαζουν χωρις μεγαλες ζημιες......

Dorsoduro 750 & Norton 16H

πάντως για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράματα σε αυτή τη φάση φταίνε όλοι(όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό μη γίνουμε και πάγκαλοι:rotflmao: )
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

επίσης να ξέρετε ότι οι πραγματικοί χαμένοι είναι πρώτα οι οδηγοί και οι υπόλοιποι στο δρόμο, μετά οι εκπαιδευτες ,και τέλος τα λαμόγια του υπουργείου τα μόνα πραγματικά κερδισμένα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
    Δεν φταιει ο "Ντιλερ", το ""πρεζακι" φταιει!

Αν δεν υπηρχε ανθρωπος να τα δωσει, δεν θα στηνανε καμια κομπινα.

Αυτοι ομως που βγηκαν στο δρομο , θεωροντας τυπικη διαδικασια τα μαθηματα, αυτοι φιλε ειναι που θελουν ξυλο και πολυ μαλιστα.

Το συζηταω με τους φιλους μου τον τελευταιο καιρο........Δεν ειναι μονο οτι δεν ξερουν να οδηγανε αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν τους νοιαζει αν θα προκαλεσουν ατυχημα, πραγματικα δεν τους νοιαζει!
    Κάνεις μέγα λάθος πρώτα από όλα φταίει το σύστημα εκπαίδευσης νέων οδηγών που δεν σου μαθαίνει τίποτα απολύτως και μετά ότι οι εξεταστές σε αναγκάζουν να δώσεις για να το πάρεις αλλιώς κόβουν συνέχεια .
    Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ πήρα το δίπλωμα για μοτοσυκλέτα με βέσπα κάνοντας ένα κύκλο και ένα οχτάρι και μετά είχα το δικαίωμα να καβαλάω ότι θέλω και όσα κυβικά θέλω , τώρα πες μου εσύ τι σχέση έχει η βέσπα με μοτοσυκλέτα ?

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια...

Και αυτό είναι μόνο στην θεσσαλονίκη...όλη η υπόλοιπη ελλάδα είναι νόμιμοτατη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Έχω γνωστό που του πήγαν το δίπλωμα σπίτι,έτσι απλά.Όταν μου το είπε πραγματικά έμεινα κάγκελο και απόρησα που κοκορευόταν κιόλας !

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    Κάνεις μέγα λάθος πρώτα από όλα φταίει το σύστημα εκπαίδευσης νέων οδηγών που δεν σου μαθαίνει τίποτα απολύτως και μετά ότι οι εξεταστές σε αναγκάζουν να δώσεις για να το πάρεις αλλιώς κόβουν συνέχεια .
    Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ πήρα το δίπλωμα για μοτοσυκλέτα με βέσπα κάνοντας ένα κύκλο και ένα οχτάρι και μετά είχα το δικαίωμα να καβαλάω ότι θέλω και όσα κυβικά θέλω , τώρα πες μου εσύ τι σχέση έχει η βέσπα με μοτοσυκλέτα ?
    Φταις εσυ που το επελεξες να γινει ετσι και δεν διαλεξες καποια αλλη σχολη

Εμενα δεν με εκοψαν ποτε σε καμια εξεταση που πηγα, για οποιο διπλωμα.

Αφου υπαρχουν ανθρωποι που πηραν το διπλωμα κανονικα δεν υπαρχει "δεν γινεται".

Ολοι αυτοι που το πηραν με παρανομια ειναι οι μονοι υπαιτιοι γιατι αφου γινεται και νομιμα και παρανομα αυτοι διαλεξαν το 2ο.

Και δεν κανω λαθος. Εσυ κανεις λαθος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
    Φταις εσυ που το επελεξες να γινει ετσι και δεν διαλεξες καποια αλλη σχολη

Εμενα δεν με εκοψαν ποτε σε καμια εξεταση που πηγα, για οποιο διπλωμα.

Αφου υπαρχουν ανθρωποι που πηραν το διπλωμα κανονικα δεν υπαρχει "δεν γινεται".

Ολοι αυτοι που το πηραν με παρανομια ειναι οι μονοι υπαιτιοι γιατι αφου γινεται και νομιμα και παρανομα αυτοι διαλεξαν το 2ο.

Και δεν κανω λαθος. Εσυ κανεις λαθος.

Αγροτικό Μέλος Το avatar του/της anwrimos
    Πρόσφατα σταματήσανε σε μπλοκο φίλο επαγγελματία οδηγό, με το φορτηγό. Του τσεκάρανε το δίπλωμα δίνοντας σήμα και όταν τους ρώτησε γιατί, του απαντήσανε ότι έχουν κλαπεί κάποιες χιλιάδες διπλώματα τα οποία βέβαια κυκλοφορούν έξω..
    Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Γιάννης

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Εφεδρείες που τους χρειάζονται....

Προσπαθώ να φανταστώ το ρόλο του εστιάτορος αλλά αδυνατώ...
    Dura lex, sed lex.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 14:09
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2009, 20:04
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2007, 11:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε