150 ειναι πολυ λιγα για κρουστικο και με τοσα εξτρα..
Αφου σε καλες μαρκες δεν παιρνεις ουτε κατσαβιδιερα με αυτα τα εξτρα σε αυτα τα λεφτα.
Αφου σε καλες μαρκες δεν παιρνεις ουτε κατσαβιδιερα με αυτα τα εξτρα σε αυτα τα λεφτα.
To chipset θεωρητικά υποστηρίζει τη CPU αλλά δεν παίζουμε με τις αντοχές στη θερμότητα που έχει ορίσει ο κατασκευαστής του λαπτοπ. Αν το σηκώνει βάλτον. Κι εγώ στο δικό μου laptop με το chipset που έχει βάζω θεωρητικά τετραπύρηνο αλλά το κόβω να το παίρνω στο χέρι κάρβουνοΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Θενξ. Βρήκα τελικά online ένα πολύ ωραίο service guide για τον φορητό μου, (δείχνει πώς να αντικαταστήσεις το οτιδήποτε)
και στους συμβατους επεξεργαστες λέει: (εικονα 1)
Τα έχει χωρισμένα σαν σε 2 κατηγορίες.. Δηλ εγω που εχω τον Τ5450 μπορώ να βάλω μόνο τον Τ7100 για αναβαθμιση?
Ή μπορω να βαλω και τον Τ7500 ??
Τελικά μλκ μου.. Το chipset (motherboard) είναι intel 965PM/GM. Και στα specs που βρηκα λεει σαν συμβατους επεξεργαστες: (εικονα 2)![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Ευχαριστώ πολύ Βιλλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Έχεις π.μ. αλλά βάζω κι εδώ μια φωτό γιατί στα πμ δεν το επιτρέπει![]()
http://www.skroutz.gr/s/266386/Makita-6723DW.htmlΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Αφου σε καλες μαρκες δεν παιρνεις ουτε κατσαβιδιερα με αυτα τα εξτρα σε αυτα τα λεφτα.![]()
Το έχω δουλέψει και είναι άψογο γι' αυτό που είναι. Made in japan το εργαλείο made in china ο φορτιστής.
Αυτό που έβαλε ο Βασκας χωρίς την κρούση έχει 115 αλλά έχει εξαντληθεί.
Υγ. Αν δει η Vanda το θρεντάκι αυτό δεν την γλιτώνουμε με τίποτα λέμε.![]()
Sent from me using a computer.