Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Κρανος με "Double-D ring"

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    Δεν εχω καμια ορεξη για αντιπαραθεση, ουτε θελω να συγκρουστω με κανεναν. Απλα λεω την αποψη μου.
    Για μενα, αυτο το "συνηθεια" που πολυακουγεται (σε διαφορα θεματα) δεν το δεχομαι.
    Αν καποιος μας "πηδηξει", την αρχη θα σαλταρουμε, θα εκραγουμε, θα κανουμε, θα δειξουμε, αλλα στο τελος (κι αφου το κανουμε αναγκαστικα) θα το συνηθισουμε. Αυτο σημαινει οτι δεν πειραζει επειδη το συνηθισαμε;;;;

(Υ.Γ. Το γελιο ειναι ελευθερο...)
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Αυτος εισαι

Αν μπορεις βαλε ονομα (πως το ζητανε) κ αν το πουλανε στην μπανανία μας
    Δες στην συσκευασια κατω-κατω γραφει !! η γραψε στο www.e-bay.com QUICK RELEASE θα σου βγαλει παρα πολλα και διαφορα! παντως επειδη το εχω εδω και κανα χρονο δοκιμασμενο ,ειναι παρα πολυ βολικο!! ειναι και μεταλλικα!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc04639.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	155,6 KB 
ID:	241890

Αρχικά δημιουργήθηκε από Africaptan
    Αυτο σημαινει οτι δεν πειραζει επειδη το συνηθισαμε;;;;

Ακριβως αυτο θελω να πω.
    Τα παντα μπορεις να συνηθισεις, το θεμα ειναι να κανουμε την ζωη μας ποιο ευκολη, αλλος εχει συνηθισει να βγαζει τα γαντια & κρανος 5-6 φορες σε καθε βολτα, αν εγω μπορω να κανω την ζωη μου πιο ευκολη ειναι λαθος ?

Προσωπικα δεν μου αρκει το επιχειρημα της "ασφαλειας" σχετικα με το d ring.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Africaptan
    Δεν εχω καμια ορεξη για αντιπαραθεση, ουτε θελω να συγκρουστω με κανεναν. Απλα λεω την αποψη μου.
    Για μενα, αυτο το "συνηθεια" που πολυακουγεται (σε διαφορα θεματα) δεν το δεχομαι.
    Αν καποιος μας "πηδηξει", την αρχη θα σαλταρουμε, θα εκραγουμε, θα κανουμε, θα δειξουμε, αλλα στο τελος (κι αφου το κανουμε αναγκαστικα) θα το συνηθισουμε. Αυτο σημαινει οτι δεν πειραζει επειδη το συνηθισαμε;;;;

(Υ.Γ. Το γελιο ειναι ελευθερο...)
    κανεις δεν ειπε οτι τα αλλο κουμπωμα ειναι ανασφαλες απλά οτι ειναι ποιο ασφαλες το D-ring! οποτε μην το ψαχνεις εκει....

Το συνηθεια παει στο ποσο βολικο και γρηγορο ειναι το ενα σε σχεση με το αλλο.....
    απο εκει και περα ο καθενας αγοραζει οτι θελει και συνηθιζει οτι θέλει κτλ κτλ κτλ...
    επισης κατι που ειχα διαβασει παλιοτερα ειναι οτι σε ατυχημα ο ασχετος δεν μπορει να λυσει το D-ring τοσο ευκολα οσο το κουμποτο οποτε εχεις περισσοτερες ελπιδεσ να μην στο βγαλουν πριν φτασει καποιοσ εμπειρος (δεν ξερω αν υσχυει αλλα λογικο ακουγεται σκεπτομενος οτι την πρωτη φορα με D-ring παιδευεσαι καμποση ωρα για να βγαλεις το κρανος)

τωρα για την συνήθεια που ακουγεται σε πολλα θεματα αλλα δεν το δεχεσαι, απλα συνηθησε το... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το θεμα ειναι οταν γινει η στραβη να μεινει το κρανος στο κεφαλι σου, αλλα εσυ λες πως δεν το κουμπωνεις καθολου, οποτε και δεν υπαρχει λογος για κουβεντα. να συζηταμε για κατι που αν το εκανε καποιος ποσο τον ενοχλει και όχι για τον ΑΝ θα το εκανανε πόσο θα τον ενοχλουσε...

υγ. εαν υπαρχει καποιος που εχει παθει κριση πανικου 'η εχει προσπαθησει να βγαλει κρανος με κλιπ τοτε καταλαβαινει το ποσο γρηγορα λυνει ενα ντι-ρινγκ. γιατι το θεμα ασφαλεια στο κουμπωμα δεν ειναι το ποσο καλα κραταει αλλα το ποσο γρηγορα λυνει για απελευθερωση αεραγωγου...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
    για τα παραπάνω που αναφέρεις, αν και δεν καπνίζω, δ θα έβγαζα καμία φορά το κράνος.Θα το εβγαζα μία φορά για το γκομενάκι αν ήταν....
    Για τον φίλο ποιος ο λόγος???
    Οκ, δεχεσαι δηλαδη να μην εισαι ελευθερος να βγαλεις το κρανος, επειδη γουσταρεις ντι-ριγκ.

Οκ, ειναι μια αποψη αυτο

Εγω παντως θελω να ειμαι ελευθερος να το βγαλω οποτε γουσταρω, ειτε για να παω στο περιπτερο, ειτε να μιλησω σε καποιον σαν ανθρωπος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    το θεμα ειναι οταν γινει η στραβη να μεινει το κρανος στο κεφαλι σου, αλλα εσυ λες πως δεν το κουμπωνεις καθολου, οποτε και δεν υπαρχει λογος για κουβεντα. να συζηταμε για κατι που αν το εκανε καποιος ποσο τον ενοχλει και όχι για τον ΑΝ θα το εκανανε πόσο θα τον ενοχλουσε...

υγ. εαν υπαρχει καποιος που εχει παθει κριση πανικου 'η εχει προσπαθησει να βγαλει κρανος με κλιπ τοτε καταλαβαινει το ποσο γρηγορα λυνει ενα ντι-ρινγκ. γιατι το θεμα ασφαλεια στο κουμπωμα δεν ειναι το ποσο καλα κραταει αλλα το ποσο γρηγορα λυνει για απελευθερωση αεραγωγου...
    Δεν το κανω επιτηδες για να ερθω σε αντιπαραθεση, απλως ειμαι χαζος κ δεν καταλαβαινω, αφου το d ring δεν λυνεται με γαντια, πως λυνει γρηγορα για απελευθερωση αεραγωγου...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Οκ, δεχεσαι δηλαδη να μην εισαι ελευθερος να βγαλεις το κρανος, επειδη γουσταρεις ντι-ριγκ.

Οκ, ειναι μια αποψη αυτο

Εγω παντως θελω να ειμαι ελευθερος να το βγαλω οποτε γουσταρω, ειτε για να παω στο περιπτερο, ειτε να μιλησω σε καποιον σαν ανθρωπος.
    Εδώ δεν νομίζω ότι φταίει το D-ring..

Δεν το κανω επιτηδες για να ερθω σε αντιπαραθεση, απλως ειμαι χαζος κ δεν καταλαβαινω, αφου το d ring δεν λυνεται με γαντια, πως λυνει γρηγορα για απελευθερωση αεραγωγου...
    πανεύκολο είναι...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εδώ δεν νομίζω ότι φταίει το D-ring..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλο

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    1ον είναι DD (double D) ring.

2ον αποδεδειγμένα (τα παράπονα στους τέστερς) παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια (με τα σημερινά δεδομένα).

3ον δένει σε 5 δευτερόλεπτα και λύνει σε άλλα τόσα.

4ον αν βαριέστε να ξοδέψετε 10 ολόκληρα δευτερόλεπτα για να προστατέψετε το κεφάλι σας, υπάρχουν τρόποι να το κάνετε και με DD ring. Δεν το δένετε καθόλου ή περνάτε το λουράκι από τα 2 rings μαζί και μετά κουμπώνετε. 2 δευτερόλεπτα δουλειά (το κάνω κι εγώ για μικρές αποστάσεις). Αλλά όταν χρειαστεί, δε θα σου προσφέρει την ασφάλεια που μπορεί.
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    ...

3ον δένει σε 5 δευτερόλεπτα και λύνει σε άλλα τόσα.

...
    5"???
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER

4ον αν βαριέστε να ξοδέψετε 10 ολόκληρα δευτερόλεπτα...
    10 δευτερολεπτα ειναι το κρανος μονο, τα γαντια αλλα τοσα, αλλα εν παση περιπτωση δεν ειναι το θεμα ο χρονος, οσο η ευκολια, κ ως γνωστον η ανεση ειναι παντα αντιστροφως αναλογη με την ασφαλεια, κ οχι μονο στον εξοπλισμο, παντου

Φόρα πιο λεπτά γάντια μέσα στην πόλη ή φόρα κράνος χωρίς ddring μέσα στην πόλη ή κάνε αυτό που είπε ο giuzer στην αρχή.

Η μη φοράς γαντια ντε.

Πάντως είμαι περίεργος να δω τι θεωρεί "χειμερινό χοντρό γάντι" ο καθένας μας.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Παλαιό μέλος
    Καλά, σε κανέναν δεν έχει τύχει να χαλάσει ο μηχανισμός του κλίπ την ώρα που είχε το κράνος φορεμένο στο κεφάλι του?

DD, μόνο.

Και όμως γυρίζει! Το avatar του/της arazw.ara.zw
    Μια χαρά λύνει το dd ακόμα και με χοντρά γάντια....5-6 δευτερόλεπτα θέλει!!
    Αν το πρόβλημα είναι το δέσιμο,πρώτα δέσε το κράνος και μετά βάλε τα γάντια.Λίγες φορές να το κάνεις,η διαδικασία καταντάει αστεία.....Αν τώρα εσένα δε σε βολεύει αγόρασε κράνος με κλιπ!!
    Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ρε παιδιά....τι συζητάμε τώρα!!
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Double D-Ring
    από laksof στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2017, 12:12
  2. κρανος με 150 Euro
    από ilias s.m. στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2009, 00:57
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2008, 13:48