MikeG
ΠορτοκαλοΜάικ!
Εγγεγραμμένος από: 22-05-04
Τόπος διαμονής:
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μόνο τον Μικρό Λουλού να σκεφτεί κανείς...
Εξαιρείται λόγω ανίας.
βρε,βρε,βρε...
αμα ψαχνει κανεις τι βρισκει...![]()
MikeG
ΠορτοκαλοΜάικ!
Εγγεγραμμένος από: 22-05-04
Τόπος διαμονής:
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μόνο τον Μικρό Λουλού να σκεφτεί κανείς...
Εξαιρείται λόγω ανίας.
βρε,βρε,βρε...
αμα ψαχνει κανεις τι βρισκει...![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
μηπως βρηκε κανας πατερας του οτι μπαινει σε club με αλητες μηχανοβιους και γραφει ο ιδιος για να σβησουμε τον γιοκα του μην μπλεξει και με τιποτα ναρκωτικα το παλικαρι τωρα σε αυτα τα club ολο αλητες μπαινουν και ειναι επικινδυνα μερη αυτα τωρα που θα μπει και πανεπηστημιο εχει και διαβασματα
παρακαλω να με σβησετε και εμενα απο αυτο το μπαρ γιατι αποφασισα να σοβαρευτω και δεν με αφηνει η γυναικα να βγαινω τα βραδια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συνδρομές επιστρέφονται?
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Εγώ λέω οτι ο άνθρωπος μεγαλώνοντας άρχισε πια να βαριέται τις (π)σολιές από αρμόνιο που κάνουν τα τραγούδια των doors να κρατάνε ένα μισάωρο έκαστο και θα επανέλθει στη λέσχη με νικ Ramone1986.
αν αυτο ειναι μπηχτη για αυτα τα 2€ που σου χρωσταω,ε τοτε τι να σου πω?εριξες πολυ το επιπεδοΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...αν μου δινανε αυτα τα μικροποσα που μου χρωστανε διαφοροι θα ειχα κι εγω μηχανακι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tα στριγκάκια με το λογότυπο του φόρουμ επιστρέφονται να ξέρεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από morrison1986
παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε να διαγραφτω εντελως απο το club..ο λογος ειναι προσωπικος και δεν εχει σχεση με το club..να αναφερω οτι εχω διαγραψει το hotmail μου.. επισης θα επανεγγραφτω σε λιγο χρονικο διαστημα και παλι..σας ευχαριστω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
αν αυτο ειναι μπηχτη για αυτα τα 2€ που σου χρωσταω,ε τοτε τι να σου πω?εριξες πολυ το επιπεδο![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μλκ!!!
Μπηχτη ηταν και ο λογος ειναι το "γαμωτο"!
ΣΑΦΩΣ και δεν ηταν για σενα και το ξερεις! εσενα αλλωστε σου χρωσταω δε μου χρωστας!!![]()
αμα φυγει αυτος , βαλτε εμενα στο Club ... ειχατε club και δεν το λεγατε , παλιοτομαρια.........
[ τωρα ειναι που ανεβαινω επανω στον σερβερ και λεω : Oh Captain , my Captain !!! ] ?????
Accipere quam facere praestat injuriam