Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: βίσματα - ακροδέκτες

Kotselakos: σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Τα βρήκα όμως, ο Κατουμας τα έχει 0.25 γιούρο το τεμάχιο.
    Πήρα και ασφαλειοθήκες και ακροδέκτες.

Vaska: καλή και η λύση με τα μόλεξ, δεν το είχα σκεφτεί.

Τεσπα, το μόνο που δεν βρήκα, και πήγα και σε μαγαζί με ναυτιλιακά, είναι το κάλυμα-καπότα για την αδιαβροχοποίηση του βύσματος.

Έχουμε καμιά ιδέα για αυτό?

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Kotselakos: σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Τα βρήκα όμως, ο Κατουμας τα έχει 0.25 γιούρο το τεμάχιο.
    Πήρα και ασφαλειοθήκες και ακροδέκτες.

Vaska: καλή και η λύση με τα μόλεξ, δεν το είχα σκεφτεί.

Τεσπα, το μόνο που δεν βρήκα, και πήγα και σε μαγαζί με ναυτιλιακά, είναι το κάλυμα-καπότα για την αδιαβροχοποίηση του βύσματος.

Έχουμε καμιά ιδέα για αυτό?

Αν το χρησιμοποιήσεις για φόρτιση δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη αδιαβροχοποίηση, μια τυπική προστασία (κρύψιμο κάπου) από την απ' ευθείας έκθεση στο νερό και είσαι οκ. Αν και να σου πω εγώ στην αρχή όταν έπλενα τα μηχανάκια το φύλαγα λίγο, αλλά μετά από μερικές φορές απλά το αγνοώ και πλένω κανονικά όπως και όταν δεν το είχα βάλει. Αρκεί να είναι σε σημείο που να μην κολυμπάει στο νερό.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

vaska: τα καλώδια τα έφτιαξα, το ένα που είναι για φόρτιση της μπαταρίας καταλήγει κάτω από τη σέλα σε σημείο που δεν βρέχεται. Όμως έβαλα και ένα 2ο το οποίο τροφοδοτείται απο την υπάρχουσα αναμονή CanBUS και έρχεται μπροστά κοντά στο κεντρικό διακόπτη. Αυτό με τη σειρά του ως αναμονή, έχει την αδιάβροχη καπότα που φαίνεται στο ποστ #2. Όταν λοιπόν δεν έχω συνδεδεμένο κάτι, δεν υπάρχει πρόβλημα, προστατεύεται επαρκώς αφού η καπότα είναι κλειστή. Αν όμως συνδέσω το πχ gps οπότε και η καπότα ανοίγει, τότε έχω δυο βύσματα συνδεδεμένα μεταξύ τους και τα οποία είναι εκτεθιμένα (λιγάκι) ... αυτά θέλω να προστατέψω κάπως.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF