KeLeYTiS
Eιμαι κατοχος tdr 250 εδω και 16 χρονια..
![]()
Και μιας και το μοτερ μου Πεθανε οριστικα εχεις καμμια ιδεα που μπορω να βρω μοτερ σε ανεκτη κατασταση ???Οπου εψαξα για μοτερ ηταν ολα σε αθλια κατασταση !!!
![]()
KeLeYTiS
![]()
Και μιας και το μοτερ μου Πεθανε οριστικα εχεις καμμια ιδεα που μπορω να βρω μοτερ σε ανεκτη κατασταση ???Οπου εψαξα για μοτερ ηταν ολα σε αθλια κατασταση !!!
![]()
Χμμμ το μοτερ σου εχει νουμερα (στην αδεια) η τον κωδικο 1ΚΤ ?Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
KeLeYTiS
![]()
![]()
Χιμπατζης γιατι περναει τον Κατιμα σου απο πανω???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εγώ να δεις !!!
Θα το πήγαινα στα Μοντέλα, αλλά αυτό είναι Χιμπατζής (όχι απλή μαϊμού...).
:rotflmao:
![]()
Ας πάμε εδώ, γιατί "Το πετρωμένο φίδι να βγει, αδύνατον" !!!
![]()
![]()
![]()
Δεν την εχω την αδεια μαζι μου αυτη την στιγμη αλλα κατα 90% τον κωδικο 1ΚΤ ...![]()
Ευχαριστω εκ των προτερων...![]()
![]()
Εχεις πμΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν την εχω την αδεια μαζι μου αυτη την στιγμη αλλα κατα 90% τον κωδικο 1ΚΤ ...![]()
Ευχαριστω εκ των προτερων...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a19: :a19:
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο και απο μενα...Διχρονα For Ever
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
...φυσικα εχεις και τα δικα μου συγχαρητηρια.....![]()
![]()
![]()
...για τις εξατμισεις προς θεου ,τιποτα αλλο εκτος απο το κλασικο ..πεπιεσμενο αερα και καμινετο για να φουσκωσουν στο αρχικο τους σχημα.Καλο θα ηταν να τις πας σε μαγαζι με χωματερα,που εχουν συνεχεια αυτο το προβλημα με τις εξατμισεις...
Δωσε καμμια εξτρα πληροφορια βρε DExterΑρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
...φυσικα εχεις και τα δικα μου συγχαρητηρια.....![]()
![]()
![]()
...για τις εξατμισεις προς θεου ,τιποτα αλλο εκτος απο το κλασικο ..πεπιεσμενο αερα και καμινετο για να φουσκωσουν στο αρχικο τους σχημα.Καλο θα ηταν να τις πας σε μαγαζι με χωματερα,που εχουν συνεχεια αυτο το προβλημα με τις εξατμισεις...
Με σωνεις![]()