Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: z750 και 1.95?

Νέο μέλος
    φιλαρακι για 1,95 υψος που εχεις στο μηχανακι το μονο προβλημα που θα εχεις πιθανον ειναι το πως θα βαλεις το σωμα σου για να μην σε χτυπαει ασχημα ο αερας τωρα ολα τα υπολοιπα ειναι χαζομαρες και στριβει και αναρτηση εχει ολα μια χαρα για ταξιδι ομως δεν κανει το εχω κανει αρκετες φορες και πιαστικα παντου και δεν ειμαι και 1.95

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από smooth criminal Προβολή μηνύματος
    Καταρχας μην ακους την Ευη,ειναι αρχικουλαδι του τσερατα(ελπιζω να ναι η ghostrider,γιατι αμα ειναι αλλη την κατσαμε την βαρκα)
    οποτε πηγαινα πανω απο 120χλμ και ενω η θεση οδηγησης και γενικα το προφιλ της μηχανης ηταν λουκουμι για μενα,υπεφερα,οταν δε μερικες φορες το τελικιαζα(εστω και για λιγα δευτερα)
    Και κατι ακομα,ναι το παραδεχομαι και με την χορνεταρα μου και με το σιμπιαρακι μου,τα ερωτευτηκα με την 1η ματια,ειμαι και γω ενα ρομαντικο τρελο και γα!@@$ω τα αγορια:PPPPPPPPPPPPP
    ενταξη η ghostrider ειμαι αλλα και παλι δε τη βλεπω καλα τη βαρκα :P :P :P :P
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Είμαι 1.81 και είχα το Ζ750S και το είχα λατρέψει!! Ταξιδάκια έκανα άνετα. Με ένα γυμνό θα είχα πρόβλημα όμως πιστεύω. Αν δεν έχεις πρόβλημα με την εμφάνιση τότε χτύπα ενα S(που είναι και πιο γρήγορο απο τα γυμνά στο κάτω κάτω) και θα το ευχαριστηθέις πολύ. Μην περιμένεις την άνεση του Varadero όμως ε είναι τελείως διαφορετικά μηχανάκια. Οι αναρτήσεις(όπως και τα φρένα) του Ζ είναι μάπα απο μαμά αλλα οι πιο πολλοί τις είχαμε αναβαθίσει πάρα πολύ με αναρτηση του ΖΧ μπρός - πίσω.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SteriosEnd Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω εκ των προτερων για οσους μπουν στον κοπο να βοηθησουν.
    Ειμαι στην διαδικασια επιλογης μεγαλυτερης μοτοσυκλετας και καθως ψαχνομαι λοιπον κ γω μ εχει κατσει ιδιαιτεςρως στο ματι z750 του 2005.Το θεμα λοιπον ειναι το μεγαλο υψος και θα ηελα να μαθω απο κατοχος κυριως ποσο θα με δυσκολεψει η δεν θα με βολεψει η αγορα της συγκεκριμενης μοτοσυκλετας.
    Επισης θελω να μαθω τα θεματα για τα οποια την κραζουν πχ αναρτησεις οτι ειναι μηχανακι καφετεριας κτλ...
    φιλε μου αν σου κανει κλικ παρτο αλλα να ξερεις οτι σε ταξιδι θα ταλαιπωρηθεις!!εγω ειμαι ενα 1.87 και ειχα ενα fz1 08 και σε πληροφορω οτι ο αερας ηταν αμιλικτος και ας ειχα ολοσωμο fairing!!
    Δυστηχως το υψος ειναι δεν σε βοηθα στην οδηγηση μοτο!
    ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤ......ΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EVI Προβολή μηνύματος
    ενταξη η ghostrider ειμαι αλλα και παλι δε τη βλεπω καλα τη βαρκα :P :P :P :P
    Βρε θα σταματησεις να λες το μωρο μου βαρκα?!?!?!?!?!:PPPPPPPPP

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2010, 23:41
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2007, 17:59
  3. ιοί και ... παράθυρα 95
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 13:47

Κανόνες δημοσιεύσεων