V-STROM! Οικονομικό σε καυσιμο-ανετο στα ταξίδια,ακομα και με δευτερο ατομο -φορτωνεται σαν γαιδουρι!-απροβληματιστος κινητηρας.
Παει και σε χωμα μια χαρα,αλλα δεν θα χρειαστει πολλες φορες πιστεψε με!
Αμάν ρε παιδιά με το afrika!!
Για πόσα χρόνια θα το ακούμε πια αυτό το μηχανάκι; Δεν λέω, πολύ καλό για την εποχή του, αλλά έλεος!
Αν ο φίλος θέλει και λίγο χωματάκι v-strom και tdm δεν κάνουν.
Αν δεν έχει πρόβλημα με τα κυβικά οι λύσεις είναι δύο. ΚΤΜ 950 (στα λεφτά που έχει ο φίλος, αλλιώς 990) και tiger 955. Τέτοιες εποχές μπορεί να τα βρει σε πολύ καλές τιμές και είναι τα μόνα που μπορεί να κάνει σοβαρό ταξίδι και παραπάνω από απλή διάσχιση χωματόδρομου.
Αν δεν θέλει τόσα κυβικά, αναγκαστικά θα πάει σε transalp και BMW F 650, αλλά θα χάσει πολύ στο ταξίδι.
αν αντεχεις την ασκημια παρε το v-strom μια χαρα θα σε καλυψει στην χρηση που θες. και απο καταναλωση ειναι λογικο και απο σερβις μια χαρα, και απο τελη κυκλοφοριας, ασφαλεια κτλ κτλ.
εμενα μου αρεσει και το f800gs αλλα το μπατζετ ξεφευγει παρα πολυ.
kle 500...
![]()
παιδες διαβασα τις αποψεις σας και σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που δειχνετε!!!! λοιπον ενδιαφερομαι για χαμηλα κυβικα(600-700) οικονομια,ανεση κ απλοτητα μιας κ ειμαι αρκετα ερασιτεχνης στο θεμα γνωσης... θα ηθελα να σας αναφερω οτι ενας γνωστος μου στ χωριο μου μου πουλαει το v-strom του καπου στα 3500.καλοπροσεγμενο μιας κ το γνωριζω κ γ αυτο σας ρωτησα για v-strom..πηρα ομως μια ιδεα απο τις αποψεις σας....
λοιπον τι λετε???
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα το μετανιώσεις αν πάρεις V Strom 650 οικονομικοτατο και άνετο
Το πήρα μεταχειρισμένο περυσι, ειναι το πρώτο μου on off, τα προηγουμενα ηταν supersport, sportouring και naked, με έχει βολέψει πολυ... (το πρωτο μηχανακι που ανεβαινει και η γυναικα μου)
aleaxzafeir
μάλλον ο φίλος θα κρατήσει το DRακι οπότε θέλει ένα τουριστικό on/off
εάν δίνεις τα 4000 νομίζω είσαι μια χαρά με vstrom (απλώς έχε υπόψιν σου απλό πέρασμα σε παραλία κάνουν σχεδόν τα street 4Ι μοντέλα)
επίσης βάλε και το versys μια ακόμη επιλογή σ'αυτά που ζητάς
και εάν θελήσεις φθηνότερο KLE500
you rise you fall you're down then you rise again
ευχαριστω μαγκες!!!ψαχνω ολα τα μοντελα κ με κατατοπιζετε μια χαρα![]()