Νομίζω οτι ο μάστοράς σου παραπλούτισε το μίγμα λόγω των Ακράποβιτς και λόγω υπερβάλλοντα ζήλου με αποτέλεσμα να σου κάνει προβλήματα από πλούσιο μίγμα. Αλλά άν δυσκολεύεται να δεί τα καρμπυρατέρ επειδή είναι χωμένα στο δικτύωμα τότε δεν σου τα λέει καλά. Για να ρυθμίσει τις βίδες καυσίμου που προτείνει ο μπίγκουλας και εγώ, τα καρμπυρατέρ πρέπει να βγούν έξω από το φιλτροκούτι και άρα το χωροδικτύωμα δεν θα εμποδίζει να δείτε τι γράφουν ή και να τα μετρήσετε. Τα καμπυρατέρ δεν είναι χωμένα στο χωροδικτύωμα αλλά στο κάτω μισό φιλτροκούτι. Καιιιιι ποιός είναι αυτός ο μάστορας;;;
Φίλοι καλημέρα.
Με το που λασκάρω λίγο απο τη δουλειά θα πεταχτώ να δω τι γίνεται σήμερα.
Gefr δυστηχώς εδω που μένω εγω (όπως miltiadis950s & lioulios) δεν εχουμε και πολλές επιλογές.
Εαν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο Big Boss (Χελιώτης).
Εχει κλεισει η ΚΤΜ στον Αγιο?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δυστυχως ναι,δεν ξερω DrBig σε ποια χερια την ειχες προλαβει(η εαν γνωριζεις τους πρωην αντιπροσωπους της) γιατι αλλαξε 2 χερια η εταιρεια ειχα και εχω πολυ καλες σχεσεις με τον πρωτο αντιπροσωπο της,ολα τα συνεργεια εδω(Αγιο) "φτιαχνουν"ΚΤΜ αλλα κανενα δεν ειναι εξουσιοδοτημενο.![]()
Λοιπόν το πρόβλημα διορθώθηκε.
Ρύθμισε τις βίδες καυσίμου , αλλάχτηκε φίλτρο αέρα γιατί το χαρτί είχε ποτίσει απο το λάδι , αλλάχτηκαν και μπουζάκια και μέχρι στιγμής το μοτέρ γουργουρίζει.
Όντως όπως τα λέει ο Μίλτος , εδω εχουμε θέμα με τα service για KTM.
Φώτο μετά το συνεργείο με κατεύθυνση Κάτω Ζάκρο...
![]()