Στην κορυφή είναι η cocomat. Δεν είναι όμως για όλους αφού είναι πανάκριβα.
Αμέσως μετά βρήκα τα king koil. Κατά καιρούς έχουν προσφορές και πήρα το DURINDA στην μεγαλύτερη διάσταση. Τέλειο στρώμα.
Στην κορυφή είναι η cocomat. Δεν είναι όμως για όλους αφού είναι πανάκριβα.
Αμέσως μετά βρήκα τα king koil. Κατά καιρούς έχουν προσφορές και πήρα το DURINDA στην μεγαλύτερη διάσταση. Τέλειο στρώμα.
Καλησπέρα , εδώ και 4 χρόνια έχω ιταλικό (αθόρυβο) με memory foam και έχω να πω τα καλύτερα ,
το εργοστάσιο : http://www.perdormire.it/
και στρώματα που βρίσκεις στην ελλάδα : http://www.stromata.gr/stromata_perdormire.php
Παλιά είχε η perdormire και δικά της καταστήματα στην Αττική και διαφημιζόταν στην Tv.
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
+1000 τέτοιο έχω κι εγώ!!
Μεγάλα πλεονεκτηματα του memory foam απέναντι στα ελατήρια είναι πως 1. όταν στριφογυρίζει ο ένας δεν ξυπνάει τον άλλο! Ενώ με τα ελατήρια τον κάνει τραμπάλα! Και 2. Τα ελατήρια σύμφωνα με το νόμο του χουκ σε πιέζουν περισσότερο όσο περισσότερο βουλιάζουν, άρα όταν κοιμάσαι στο πλάι νιώθεις την πίεση στον ώμο και τη λεκάνη. Αν ξαπλώσεις σε ένα memory foam δε θα δεις αυτή την πίεση.
Επειδή θα μου χρειασθεί.. (Λόγω επικείμενης απόλυσης)
Ανταλάσσω BMW K1300 Με στρώμα ύπνου , απ αυτά με τη μνήμη , μπας και μου θυμίζει παλιές καλές εποχές..
Α! ... Πληρώνω με μετρητά την όποια διαφορά προκύψει..
Δεκτά και μεταχειρισμένα , αρκεί να έχουν απομνημονεύσει κορμί... φωτογραφία του οποίου θα μου αποστείλετε με πμ.
Καλα ρε μ@λακες,τι θεματα αφηνετε???![]()
προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα memory foam στρώματα ξεκινούν από 400 ευρώ, σε αντίθεση με κάτι φίρμες με ελατήρια που θες κανα 2χίλιαρο και σου πουλάνε φύκια (κυριολεκτικά! μερικά έχουν φύκια μέσα) για μεταξωτές κορδέλες
Γι'αυτούς που νομίζουν πως 2.000 ευρώ για στρώμα είναι πολλά,εν μέρει θα συμφωνήσω,αλλά αν σκεφτείς ότι περνάμε το 1/3 της ζωής σε ύπνο τότε ίσως να μην είναι και τόσα πολλά
Fortis Fortuna Adiuvat
Συμφωνώ αλλά διευκρινίζω ότι όπως είπε και κάποιος πριν έχει φτηνήνει η τεχνολογία και δε χρειάζεται να δώσει κανείς 2κ για να έχει ποιοτικό ύπνο. Ειδικά τα memory foam όταν έχασαν την αίγλη τους ως ''τεχνολογία διαστήματος'' (είχαν δοκιμαστεί από αστροναύτες σε διαστημικούς σταθμούς) έπεσαν πολύ οι τιμές τους.
ρε τους ππρες...για κανονικα στρωματα μιλανε!!!κι εγω μπηκα νομιζοντας οτι λετε για β-στρομ!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μα κανείς δεν ξέρει να δουλεύει fotoshop σε αυτό το φόρουμ![]()
![]()
Travel, Grow, Share
Βάλε και εμένα μεσα. Τα cocomat δε μου άρεσαν καθόλου. Το στρώμα μονο του είναι απαράδεκτο. Αν βαλεις και ενα επιστρωμα κατι παει να γινει. Με 3-4 επιστρωματα που εχουν γίνονται πλέον καλα αλλα τοτε η τιμή τους φτανει τα 4 χιλιάρικα.
κλασσική δικαιολογία για να σε χρεώνουν χιλιαρικα. Οπως οι φωτο του γαμου σου βγαινουν 1 φορα και κάνουν κατι χιλιαρικα επίσης.
edit επίσης τοσο η media οσο και η cocomat ειναι ελληνικές εταιρειες με διεθνή παρουσία. Οταν δείτε πόσο πουλανε λιανική στο εξωτερικο για να ανταπεξελθουν με τον τοπικο ανταγωνισμο θα χάσετε τον ύπνο σας.
Τελευταία τροποποίηση από dukeandthecity; 25/10/2012 στις 09:35.
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.