όλα καλά λοιπόν....
να το φιξάρεις όμως με την πρώτη ευκαιρία (ευχομαι να είναι σύντομα).....
όλα καλά λοιπόν....
να το φιξάρεις όμως με την πρώτη ευκαιρία (ευχομαι να είναι σύντομα).....
Όλα τα αυτοκίνητα απο το 1991 είναι καταλυτικά.
Ο άλλος ο (να μην πω καλύτερα) χωρίς καταλύτη να μας πνίγει στο καυσαεριο και ο άλλος ο επαγγελματίας του κώλου στο ΚΤΕΟ να τον περνάει.
Τί να πω ρε μάγκες, οι ίδιοι πρώτοι θα πνιγείτε απο τις ίδιες σας τις βρωμιές..
Άμα δεν παίζουν φράγκα όποιος έχει τσίπα παίρνει το λεωφορείο, εγώ αυτό ξέρω. Αλλά δεν φταίει και ο άνθρωπος, το κράτος μπουρδέλο φταίει(πάντα οι άλλοι μας φταίνει κλασσικά)
Από άποψης εγγράφων...ναι. Από ουσία όμως...είναι εκκρεμότητα...και μάλιστα σοβαρή (αν πηγαίνω με 70-80χιλιόμετρα την ώρα και άνω)
Άλλο αν εγώ πηγαίνω "κο-κο" πλέον στον δρόμο, και δεν μου φαίνεται/δεν με πειράζει στην οδήγηση.
Λόγω της απογο-ήττας από το κόψιμο, σκέφτηκα πολύ βιαστικά και πρόχειρα για αλλαγή μόνο μίας δισκόπλακας.
Τώρα που εχω ψύχραιμη σκέψη, αποφάσισα ότι όταν θα μπορέσω να αλλάξω τις δισκόπλακες, θα τις αλλάξω και τις 2.
Όταν γίνει, να γίνει σωστά, (νομίζω)
Γνωρίζεις εσύ spyrako, ή κάποιος άλλος, κάποιο μαγαζί/κατάστημα/ιστοσελίδα που θα μπορούσα να συγκρίνω τιμές ;
Αληθεια, αυτά τα aftersales, τι είναι ;![]()
δεν φταει ο ενας που εχει μη καταλυτικο αυτοκινητο,οσο ενοχος ειναι αυτος τοσο ενοχοι ειμαστε ολοι οι κατοχοι μη καταλυτικων(και γω μαζι για το YZ και το glx μου),το χωματουργικο σου στο αβαταρ εχει καταλυτη?η επειδη το βγαζεις στην εξοχη δεν εχεις προβλημα?αλλα ετσι ειναι αν φτυνεις εκει που καθεσαι το βλεπεις,αλλα αν φτυνεις οδηγωντας το παιρνει ο αερας
ο υπαλληλος του κτεο απο την αλλη εχει κατι που ειναι χαρακτηριστικο των ελληνων-ΦΙΛΟΤΙΜΟ-μπορει να θεωρειται αντιεπαγγελματικο αλλα καταλαβε τον φιλο,οτι δεν περισευει ουτε 20αρικο για επανελεγχο,και τον περασε,εσυ εισαι πεπεισμενος οτι ηταν επαγγελματιας του κωλου,εγω ειδα κατι αλλο.στην τελικη δικο του το κεφαλι μαν,αυτος θα χασει τα φρενα του(πραγμα που απευχομαι)οχι εσυ