NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Κι εμένα μου κάθεται όμορφα το 750 (σαν ιδέα γιατί κατά τ'άλλα έχω μεσάνυχτα) γιατί μπαίνει σφήνα ανάμεσα στις δύο κατηγορίες, αυτή των 600 ("λίγη") και των 1000 ("παναγιά βοήθα").
Από την άλλη βέβαια θυμήθηκα κάτι που είχε γράψει ο blade σε παρόμοιο θρεντ που φίλος ψαχνόταν για πιστιάρα μηχανή και το βρήκα και το ξέθαψα, κι ως γνωστόν επειδή το λόγο του τον έχω ευαγγέλιο, προβληματίστηκα να πω την αλήθεια.
Με το 600 είμαστε οκ. Το 1000 σίγουρα ανήκει στην κατηγορία αρκουδόγκαζο.
Το 750 όμως? Ανήκει στην κατηγορία αρκουδόγκαζο που περιγράφει ο blade?
(Θα μου πεις "ρώτα τον blade κι α γ@μήσου πού να ξέρω τί εννοεί" αλλά είπα να δοκιμάσω)
Τα έχετε μπερδέψει λιγο τα πράγματα....
Τα 600 έχουν γκάζι... και μάλιστα πολύ και μάλιστα πολύ τα τελευταία 600ρια...
Και τα 1000 έχουν γκάζι... και μάλιστα πολύ και μάλιστα ατελειωτο γκάζι τα τελευταία 1000ρια...
Τα 600 δεν έχουν ροπή... τα 1000 έχουν...
Τα 600 έχουν γκάζι και δύναμη στα κόκκινα.... τα 1000 έχουν ροπές και γκάζι απο το ρελαντί...
Τα 600 για να τα πας γρήγορα και να βγάλουν το γκάζι τους πρέπει να τα έχεις κοντά στα κόκκινα και τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα αφού οι κινήσεις πρέπει να ειναι χειρουργικές και τα μηχανάκια αυτά είναι κάπως δύστροπα...
Με το 1000 πας πιο χαλαρά...
Εν κατακλέιδι, είναι πιο σοφό να πάρει κάποιος 1000 παρά 600 (αν μπορεί να διαχειριστεί στο γκάζι αυτό σε όλο το φάσμα των στροφών βέβαια)...
Το 750 είναι κάτι ανάμεσα... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανένας Ιάπωνας πλην της Σουζούκι δεν έχει βγάλει 750...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για καποιον χωρίς πείρα απο SS το 600 είναι σαφώς πιο εύκολο, και πολύ λιγότερο επικίνδυνο.
Μια χαρά δύναμη εχει και στις μεσαίες, εξαλλου FZ6 εχει το παιδί που ειναι σαν ψοφιο R6. Αν παει πανω απο 10-11 οκ γινεται αλλο έργο, αλλά δεν ειναι και αερπλάνο.
Στο 1000 αν δεν εχεις λιγη εμπειρία καραδοκεί το high ειδικά σε ελληνικούς δρόμους.
Δεν ξέρω πως είναι το GSXR750, αλλά αυτο που ξέρω είναι οτι δυσκολα το βρίσκεις πλέον. Παλιότερα ειχαν ολοι 750 τωρα μονο Suzuki.
Eχει να κανει με τις κατηγορίες των αγώνων φαντάζομαι.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
τα 600 σήμερα έχουν 130 άλογα στροφαλο (όσο τα 750 του 2000-3/4) - Ευκολο απο ποιά άποψη; Ότι είσαι συνέχεια ανέβα κατεβα ταχύτητες;
Όχι δεν έχει... (εκτός αν του βάλεις εξάτμιση και φίλτρο και το μαζέψεις λιγο αλλά δεν εχει ρε Αρη), βουλιάζει το μοτέρ, κι αν εισαι και δικάβαλλος, το πετάς στο χαντάκι και πας με το ΚΤΕΛ
Είπα αν μπορείς να διαχειριστείς το γκάζι... κάθε μέρα καραδοκεί το high και σε εμάς που τα καβαλάμε χρόνια...
Δεν μας ενδιαφέρουν οι αντίκες ρε συ
Μπορεί αλλά εμπορικά θα είχαν μεγάλη επιτυχία.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 17/04/2013 στις 12:35.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.