Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Τι ελαστικά να αγοράσω;

Παλαιό μέλος
    Ρουλεμάν λαιμού 100€;;;
    Είσαι σίγουρη για αυτό ;
    Καλά για τα λάδια και το μικρό Service Πόσα σου πήρε;

Edit : Για τα ρουλεμάν αν σε ενδιαφέρει
    http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-CBF1...item416f2b2710
    Έχει 45 λίρες = 52 €.
    Έχω αγοράσει 4 φορές απο τον συγκεκριμένο πωλητή και μάλιστα μεγάλα ποσά,και είναι όλα αυθεντικά και η εξυπηρέτηση δεν υπάρχει. Αν θυμάμαι καλά δεν είχα πληρώσει ούτε μεταφορικά

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    βαζεις απο cbr 125 Μικε...
    ολοι αυτο κανουν και ειναι μια χαρα..
    κι εγω αυτο προτεινα ρε σταυρο, αλλα ο πελατης ηταν στραβοξυλο και ηθελε "οτι φοραει απο τον κατασκευαστη, γιατι αυτος ξερει καλυτερα, και δεν τα εβαλε τυχαια αυτα τα νουμερα.."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Δες και αυτά της Michelin
    αν σ αρέσει να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα . Προσωπικά πιστεύω ότι τo προφίλ ελαστικών της Michelin ταιριάζει πολύ καλά στα δικά μας παγοδρόμια, αλλιώς μείνε μ αυτό που είχες αν είσαι ευχαριστημένη.
    το pilot sporty καταργηθηκε απο τελος μαρτιου και παιζει μονο οτι υπαρχει σε στοκ! προς αντικατασταση η μισελεν εβγαλε το pilot street!

http://www.nationalbiketyres.co.uk/i...lot-Street.jpg

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    κι εγω αυτο προτεινα ρε σταυρο, αλλα ο πελατης ηταν στραβοξυλο και ηθελε "οτι φοραει απο τον κατασκευαστη, γιατι αυτος ξερει καλυτερα, και δεν τα εβαλε τυχαια αυτα τα νουμερα.."
    τον στελνεις στην ευχη του Θεου και να παει να βαλει τα ινδικα που ειχε απο την μανα του..."αφου για να του τα εχουν βαλει αυτα, κατι θα ξερουν παραπανω..."

στα πρωτα νερα θα εχει ξαπλωσει και μετα θα ερθει να βαλει τα pirelli με τα νουμερα του cbr125...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τον στελνεις στην ευχη του Θεου και να παει να βαλει τα ινδικα που ειχε απο την μανα του..."αφου για να του τα εχουν βαλει αυτα, κατι θα ξερουν παραπανω..."

στα πρωτα νερα θα εχει ξαπλωσει και μετα θα ερθει να βαλει τα pirelli με τα νουμερα του cbr125...
    σωστοοοος.... και ειδικα τωρα που εχει παψει το "ποσο κανει?" και εγινε της μοδας το "τοσα δινω κι αμα σ'αρεσει...." οχι απλα τον στελνεις... τον πετας εξω με τις κλωτσιες..

Για λαστιχα σε μικρα μηχανακια metzeler me22 με κλειστα ματια.Εχω δοκιμασει τα παντα και ειναι τα καλυτερα.Ακομα και σε γυαλι δρομο πλαγιαζεις το μηχανακι οσο δεν παει κ δεν προκειται να γλιστρισει,καλα και σε βρεγμενο,απιστευτο λαστιχο ζεστενεται πολυ γρηγορα.Τα αρνητικα του για μενα ειναι η τιμη φυσικα, σχετικα γρηγορη φθορα λογω μαλακης γομας (βεβαια εγω που τα προσεχα δεν ειχα ιδιαιτερο παραπονο) και τελος σε δικαβαλο με βαρυ συνεπιβατη μπορει να μαγουλιασει λιγο λογω γομας κ παλι.Κατα τα αλλα με το που τα βαλα στη πρωτη στροφη (αστρωτα κιολας)εξυσα πατιρακι χωρις να το παρω χαμπαρι.Αυτα.

Μεσόγειος διασώστης Το avatar του/της Shiatman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από greekgenius Προβολή μηνύματος
    Για λαστιχα σε μικρα μηχανακια metzeler me22 με κλειστα ματια.Εχω δοκιμασει τα παντα και ειναι τα καλυτερα.Ακομα και σε γυαλι δρομο πλαγιαζεις το μηχανακι οσο δεν παει κ δεν προκειται να γλιστρισει,καλα και σε βρεγμενο,απιστευτο λαστιχο ζεστενεται πολυ γρηγορα.Τα αρνητικα του για μενα ειναι η τιμη φυσικα, σχετικα γρηγορη φθορα λογω μαλακης γομας (βεβαια εγω που τα προσεχα δεν ειχα ιδιαιτερο παραπονο) και τελος σε δικαβαλο με βαρυ συνεπιβατη μπορει να μαγουλιασει λιγο λογω γομας κ παλι.Κατα τα αλλα με το που τα βαλα στη πρωτη στροφη (αστρωτα κιολας)εξυσα πατιρακι χωρις να το παρω χαμπαρι.Αυτα.
    +450

Μετά από 1000+ χιλιόμετρα υπό όλες τις συνθήκες το έχω αγαπήσει!!
    WHO RUNS THE SHOW

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Τί κράνος να αγοράσω????
    από burgy650 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2008, 11:34
  2. Τί ελαστικά να βάλω στο Daytona?
    από MitsosNaked στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2008, 09:29
  3. Τι να αγορασω ????
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2007, 19:53
  4. Τι μηχανάκι να αγοράσω?
    από rpas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 08:40
  5. Τι να αγορασώ;
    από Maira στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 14:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF