Να'σε καλά αγορίνα μου,σε ευχαριστώ.
Αλλά ντάξει είχα σπίτι .
Όλα καλά με την δουλειά
Να'στε καλά και οι δυο.
Ναι, τα μυαλά στην θέση τους είναι πιστεύω.
Αν και κόντεψα να πάθω θερμοπληξία αλλά εντάξει γιατί φορούσα, μπότες ,γάντια,κράνος και φούλ δερμάτινη στολή Spidi R2, με εξτρά "αξεσουάρ" για τα πράγματα και μία καινούργια Givi W403-35 λίτρα (Την πήρα την Δευτέρα πριν φύγω).
Οπότε όπως καταλαβαίνεις προβλεπέ ήμουν αλλά πολύ ιδρώτας.
Στο δια ταύτα.
Γύρισα σήμερα όλα καλά.
Ρυθμός , στο πήγαινε σταθερός πάρα πολύ 1.7+1.7+0.80€ τα διόδια.
Στο πήγαινε έκαψα 26€, στον γυρισμό 21€ (όταν γυρνούσα έπεσε θρησκευτική ευλάβια όχι ανοίγματα κτλ. 130-140 σταθερά και έβγαλα με 9.5 λίτρα 210 χλμ. και είχα άλλες 3 βαθμίδες .
Όταν πήγαινα έπεσε γέλιο γιατί ;
Φτάνω φλώρινα όλα καλά, και στα ξαφνικά;ΧΑΛΑΖΙ! Λέω έλεος για τον θεό...
Προχωράω σταμάταει στα 2 χλμ. μπαίνω μετά απο ώρα στα τούνελ, βγαίνω ΚΑΤΑΡΑΧΤΟΔΗ ΒΡΟΧΗ,μετά ξανά σε τούνελ και ήλιος με αέρα μπόλικο ,λέω τι στο καλό;
ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ;
Φωτεινή ένδειξη να γράφει "ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΡΚΟΥΔΑΣ"
Σε εκείνο το σήμειο;
άρχισα να γελάω μόνος μου και λέω,ρε φίλε να δεχτώ την βροχή να δεχτώ το χαλάζι να δεχτώ τον αέρα, ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΚΑΙ ΑΡΚΟΎΔΑ ...και άρχισα και γελούσα.
Πήγα, τελείωσα τις δουλειές πέρασα απέναντι στο νησάκι γύρισα το κάστρο του αλί πασά,είχα ένα φόβο για την μηχανή το βράδυ που την είχα αφημένη κάτω σε δρόμο και περνούσαν "κάγκουρες" με μηχανάκια,και λέω μην μας γίνει καμιά ζημιά.
Έκανα κάποιες γύρες εκεί γύρω οτι πρόλαβα,βγήκα για μπύρες ... ρε σείς πολύ φθηνά είναι εκεί κάτω 0.5 λίτρα μπύρα μόνο 3 ευρώ , στο "βυνήλιο"; κάπως έτσι.
Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά,στον γυρισμό μπήκα απο ελάχιστα σημεία απο επαρχιακό δρόμο,αλλά δεν ξέρω το "φοβόμουν" οτι θα χαθώ,και έτσι ξανά εγνατιά και σταθερό ρυθμό.
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας,για κάποιους είναι αυτονόητα αλλά για εμένα που τώρα άρχισα τα ταξίδια ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ αυτονόητα ακόμα και το πιο χαζό.
Με άρεσε πάρα πολύ και ο δρόμος με τα καινούργια λάστιχα ;Άλλο πράγμα.
Ορίστε το παλιό .
και το καινούργιο Rosso II απο το Bike-Therapy
Ή όπως το λέω εγώ;Λουλούδι , απίστευτη αίσθηση και πολύ εμπιστοσύνη σε αυτά τα έστω λίγα χλμ. γιατί με έπιασε και βροχή !![]()
Ελα, κανόνισε τώρα που πήρες το ''βάπτισμα του πυρός''
να μην ξεκολάς από τους δρόμους. Πάντα τέτοια...(και καλύτερα)
...
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Γεια σας
Με το δικο μου HONDA CBR 600 F4I 2002, εβγαλα με ρεζερβα, πηγαινοντας, στα πρωτα δυο λαμπακια με 110-120 και στο τριτο περιπου ιδια, στο τελευταιο και στη συναυλια(που αναβαν ολα δηλαδη) πηγαινα με 70-100, καμια 35 χιλιμετρα. Οταν εβαλα βενζινα ειχε ακομη 1,5 με 2 λιτρα μεσα ενα θυμαμαι καλα.
Φυσικα δε το περιμενα και μεχρι να βαλω βενζινη τα ειδα ολα, ηταν η πρωτη φορα τοτε που το τραβηξα τοσο πολυ. Το πρωτο βενζιναδικο στη Waterland(Θεσσαλονικη) γυρνοντας απο Χαλκιδικη ηταν κλειστο, ευτυχως ηταν ανοιχτο το επομενο στο παραδρομο του περιφεριακου λιγο πιο κατω.
Μια ακομη φορα που το παρατραβηξα οταν πηγαινα Θεσσαλονικη-Χαλκιδα, οταν εβαλα βενζινα ειδα οτι τζαμπα παλι ιδρωνα μη την πηγαινω σπρωχνοντας σε λιγο.
Γενικα θα ελεγα με μια νορμαλ ταχυτητα, μια 40αρα τη βγαζεις ανετα.
Χριστοφορος HONDA CBR600F4I
Motor cycles are safe .... Riders are Dangerous