Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 58

Θέμα: KTM 450 vs CRF 450 vs KTM 525 EXC

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakisam Προβολή μηνύματος
    φιλε το θεμα ειναι να χεις την πειθαρχια και την παιδεια που απαιτει ενα απ αυτα τα τρια οπλα!
    αν ναι παρε οποιο απ τα τρια θες.θεωρω το 525 πολυ καλο.

αν οχι ομως εμεις θα το δουμε για σενα δεν ξερω.προσοχη λοιπον γιατι εισαι στα χρονια τα καλυτερα σου!
    ευχαριστω φιλε ρωτησα και καποια αλλα φιλαρακια και μου ειπαν και αυτοι το 525..και εγω το 525 ειχα στο νου μου αλλα ειπα να ρωτησω εδω και για μια δευτερη γνωμη οχι οτι βοηθησανε πολυ μεχρι την ωρα ο 1ος εισαι..τελως παντων ας το λυξουμε το θεμα επομενη βδομαδα για 525 παω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johnyb23 Προβολή μηνύματος
    ευχαριστω φιλε ρωτησα και καποια αλλα φιλαρακια και μου ειπαν και αυτοι το 525..και εγω το 525 ειχα στο νου μου αλλα ειπα να ρωτησω εδω και για μια δευτερη γνωμη οχι οτι βοηθησανε πολυ μεχρι την ωρα ο 1ος εισαι..τελως παντων ας το λυξουμε το θεμα επομενη βδομαδα για 525 παω
    Το duke που εχει το φιλαρακι σου και το βολταρεις, σου καθεται "λιγο" ?? Πως σου φαινεται σε γκαζι, φρενα, στησιμο κτλ κτλ?
    Quod me nutrit... me destruit.....

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    Το duke που εχει το φιλαρακι σου και το βολταρεις, σου καθεται "λιγο" ?? Πως σου φαινεται σε γκαζι, φρενα, στησιμο κτλ κτλ?
    φιλε πρωτη φορα που το χα παρει τσαρκα του κανα ενα ανοιγμα και μου μεινανε τα χερια στο τιμονι απο φρενα μια χαρα σε στησιμο γενικα οι duke δεν μου πολυαρεσουνε...παντως ενα παπι ειχα ολο το φτιαχνα και το φτιαχνα και μου φαινοτανε εμενα οτι πηγαινα με 1000...με το που πηρα το duke ετρεμε η ψυχη μου..οποτε πουλησα το παπακι εχω και κατι λευτα απο τη δουλεια και παω για ktm

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Κοίτα, απο το παπί σε κατι τέτοιο είναι λιγάκι επικίνδυνη μετάβαση...

Οπότε, οποίο κι αν διαλέξεις, φρόντισε να έχεις σωστο και πλήρη εξοπλισμό.

Επιπλέον, αν δεν καταφέρεις να κάνεις κανα μαθημα ασφαλούς οδήγησης, φρόντισε να διαβάσεις κανα twist of the wrist.

Α, ο δεξιός καρπός να γυρνάει με σύνεση και να θυμάσαι πάντα πως η στραβή θα κάτσει όταν "θα το εχεις"...

Αυτά.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Σαν μοταρντ τό sxv δεν έχει αντίπαλο ( σε ρυθμούς αγώνα από ότι μού είχε πεί φίλος πού έτρεχε στο πανελλήνιο με αυτό μόνο στα χωματινα κομμάτια έχανε λόγο τής ροπης τού ) από τά αλλά 525 , smc , crf να ξέρεις βέβαια ότι αυτα δεν είναι duke έχουν αρκουδογκαζο αλλά τό καλό ότι ο πριαπισμος είναι σίγουρος ;-)
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Βέβαια τά τρέλα γούστα λέγονται husaberg 650 ......

Όταν τό οδήγησα μετά μού ερχόταν να το ταραξω στίς φαπες αν καί γουσταρα τρέλα η με τό πλάι θα πήγαινε ή σούζα ή μέ τό πλάι καί σούζα άλλον τρόπο δεν έχει ;-):-)
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johnyb23 Προβολή μηνύματος
    φιλε πρωτη φορα που το χα παρει τσαρκα του κανα ενα ανοιγμα και μου μεινανε τα χερια στο τιμονι απο φρενα μια χαρα σε στησιμο γενικα οι duke δεν μου πολυαρεσουνε...παντως ενα παπι ειχα ολο το φτιαχνα και το φτιαχνα και μου φαινοτανε εμενα οτι πηγαινα με 1000...με το που πηρα το duke ετρεμε η ψυχη μου..οποτε πουλησα το παπακι εχω και κατι λευτα απο τη δουλεια και παω για ktm
    Αρα είναι μια χαρά απο γκάζι. πάρε ενα 640 η κανένα 690 και μην μπλέκεις με τα άλλα. Μέχρι να του παρεις τον αερα θα χρειαστείς καιρό.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    Βέβαια τά τρέλα γούστα λέγονται husaberg 650 ......

Όταν τό οδήγησα μετά μού ερχόταν να το ταραξω στίς φαπες αν καί γουσταρα τρέλα η με τό πλάι θα πήγαινε ή σούζα ή μέ τό πλάι καί σούζα άλλον τρόπο δεν έχει ;-):-)

δηλώνω ψημένος ..... για πες και άλλα .... δηλαδή τα χεις οδηγήσει τα αλλα 3-4 και είσαι και για κανα συγκριτικό?

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    δηλώνω ψημένος ..... για πες και άλλα .... δηλαδή τα χεις οδηγήσει τα αλλα 3-4 και είσαι και για κανα συγκριτικό?

Ο μπεργος είναι δύσκολο μηχανάκι γιά λίγους μέ χέρια ......

Γενικά θα σού έλεγα πάρε πολιτικό μοταρντ καί τό smc καί τό sxv καί καί τό crf είναι όπλα γιά πίστα προσωπικα σε πόλη καί γιά βόλτα τά βρίσκω κουραστικα λόγο σελας άσε πού δεν είναι μηχανάκια γιά νορμάλ οδήγηση βγάζουν ζημίες τότε καί έχουν πανάκριβη συντήρηση ....άμα βρήκες ότι ο δούκας σού μακρινε τά χέρια ξέχνα τά πολεμικά ;-) καλύτερα μέ τά λεφτά πού θά γλιτώσεις από την συντήρηση τούς να πάρεις καλό εξοπλισμό να κάνεις κανένα μάθημά ....πίστεψε μέ η σωστή τεχνική είναι καλητερη από 5-10 άλογα

Θά στό πούν καί παιδιά εδώ πού είναι πολύ πιό γνώστες καί πολύ πολύ πιό γρήγοροι από ότι πιθανός θά γίνω εγώ ποτέ

Η ταχύτητα ερχετε με την σωστή τεχνική

Τό berg τό έχω οδηγηση όπως επισεις καί τό sxv 550 καί τό 660
    smc
    Εγώ θά σού βάλω καί μια άλλη επιλογή αλλά σε πολιτικό μοταρντ

Husqvarna 630 αλλιώς duke 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παλικάρι μου άμα έχεις τα γκαφρά πήγαινε για ΚΤΜ 690 SMC.
    Και δυνατό είναι και μουράτο και έχει νορμάλ συντήρηση.

Καλό CRF450 μεταχείρο θα βρεις στα 4 χιλιάρικα. Δώσε 5000 για το 690 να μην είσαι συνέχεια στο μάστορα.

Θα υπολογίσεις όμως και άλλο ένα χιλιάρικο για ένα αξιοπρεπές κράνος (αν δεν έχεις), μπουφάν με πλήρεις προστασίες (με σκληρή πλάτη)
    γάντια με κόκκαλα, μπότες με προστασίες και επιγονατίδες. ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με το που το πάρεις να μπεις πίστα για ένα ολοήμερο σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης.

Καλά τα τούμπανα μηχανάκια αλλά η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις είναι να μάθεις να χειρίζεσαι το μηχανάκι σου σε ασφαλείς συνθήκες.

Για να κάνεις σωστή μετάβαση σε δυνατή μοτοσυκλέτα πρέπει πρώτα να επενδύσεις στον εαυτό σου κ μετά σε μηχανάκι.
    Διάβασε κ κανά θρεντάκι εδώ μέσα, 10+ χρόνια υπάρχουν πολλά διαμάντακια.

Νέο μέλος
    και ενα ktm 690 γυρω στα ποσο κοστιζει?

5000 - 5500 €

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    5000 - 5500 €
    απο μαγαζι?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. honda crf 450r vs honda xr 650r vs yamaha yzf 450
    από Vasilis_250r στο forum Honda
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2010, 12:36
  2. Honda CRF 450 or KTM SXF450
    από Xristos67 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2008, 00:13
  3. νέο Varadero vs BMW 1200 vs KTM 950
    από the_passenger στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 12:17
  4. CRE 450 vs WR 450 F
    από Spazz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2004, 19:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •