angelosxf650 Μη νευριάζεις, γίνεται και πλακίτσα, ok καταλαβαίνω πως είσαι πιεσμένος οικονομικά αλλιώς θα το πήγαινες κατευθείαν στο μηχανικό και πως προσπαθείς να βρεις απαντήσεις εδώ μέσα, αλλά πέρα από την πλάκα παίρνεις και τις απαντήσεις σου. Αν μαζέψει κανείς αυτά που σου είπαν 1) Δες τι μπουζί φορούσες πριν αλλαχθούν 2) Δες τι μπουζί φοράς τώρα 3) Βρίσκεις τι προτείνει ο κατασκευαστής 4) Δώσε ρεύμα με καλώδια από αυτοκίνητο, αν υπάρχει πρόβλημα και τότε κοιτάζεις καρμπιρατέρ και ότι άλλο σου προτείνουν οι γνώστες, αν δεν έχει πρόβλημα κοιτάζεις για μπαταρία καινούργια. Κάπως έτσι θα το έκανα εγώ από αυτά που διάβασα εδώ και χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις![]()
Θωμά στο πρώτο αναφερόμουν στο μπουζί και αφηρημένος έγραψα για μίζα ενω ήθελα να γράψω μπουζί, στη γεννήτρια ναι το αντίθετο ισχύει και είπα μλκ,
αν σε κάθε μαλακία που μπορεί να λέμε η αντιμετώπιση ειναι παρόμοια σαν ενώς τρολ παρασκεύης κρίμα γιατι σε είχα σε εκτίμηση.
Of topic
Αν σταματουσε εντελως η πλακιτσα-τρολαρισμα
Ποσο βαρετα θα ηταν να περιμενεις την παρασκευη...
μπαταρια πρωτα ειδικα αν ειναι στην μηχανη πολλα χρονια.Μπουζι σε δευτερη φαση με αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης.Μην ανοιξεις φωτα κτλ για να ζεσταθει η μπαταρια γιατι απλα θα την αποτελειωσεις.
κατι επαθε τωρα τελευταιες μερες και παιρνει με την πρωτη παρατηρησα οτι αν εχω το γκαζι ανοικτο παρα πολυ λιγο παιρνει με την πρωτη.....πρεπει να βαλω wd 40 στην κλειδωνια της σελας εδω που τα λεμε και το παρατηρω!!
δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:
Ίσως λίγο γράσο να ήταν καλύτερο εκεί. Ρε μάστορα με έχει ρημάξει το γόνατο μου έχεις λίγο wd40 ?Αυτό με το γκάζι (από παλιά αυτοκίνητα που έχω μια εμπειρία και όχι από μηχανές) είναι και ανοιχτό το τσοκ, σχέση καυσίμου αέρα μου κάνει, μπορεί να κάνω και λάθος όμως. Να σου πω, μη το σκαλίζεις αν παίρνει άστο
αν ξελιγώνεις τη μίζα να το κοιτάξεις όμως
![]()