Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 106

Θέμα: Καινούριο παπάκι- πρόβλημα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros3110 Προβολή μηνύματος
    οκ ότι πείς...κ σε ευχαριστώ για τη βοήθεια...απορώ για τον μάλλον εκνευρισμό σου...
    Δημιουργική μηχανολογική αναζήτηση λέγεται, απλά τα συμπτώματα μοιάζουν με του εκνευρισμού.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Τα παπακια εχουνε τρομπα βενζινης?
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από petros3110 Προβολή μηνύματος
    oxi
    Αν είναι ψεκαστά, έχουν...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Δημιουργική μηχανολογική αναζήτηση λέγεται, απλά τα συμπτώματα μοιάζουν με του εκνευρισμού.
    καλό!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    σωστό μα το εν λόγω δεν είναι ψεκαστό, λάθος βέβαια η απάντησή μου...

Παλαιό μέλος
    το φιλτράκι πάντως είναι με τη σωστή φορά...η παράκαμψη καθώς και η δοκιμή των 35 χλμ(!) αύριο...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Θαυμάσια...!!!

(αρκεί να σταματήσεις να γραφεις μεχρι αύριο..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Θαυμάσια...!!!

(αρκεί να σταματήσεις να γραφεις μεχρι αύριο..)

Εσύ δεν έλεγες ότι σε παρατάνε στεγνά;

Γιατί παραπονιέσαι τώρα;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Τα παπακια εχουνε τρομπα βενζινης?

Ναι.

Δεν έχουν ακριβώς τρόμπα, έχουν κάνουλα που ανοίγει την ροή όταν γυρίσει το μοτέρ και δημιουργήσει υποπίεση, και την κλείνουν όταν σταματήσει το μοτέρ.

Αν η κάνουλα λειτουργεί λάθος, είτε γιατί χάνει το λαστιχένιο σωληνάκι που μεταφέρει την υποπίεση, είτε γιατί έχει κάποιο πρόβλημα η ίδια η κάνουλα, με αποτέλεσμα να μην παρέχει πλήρη ροή (ζητάει 10 το μοτό, του δίνει 9.9), είναι πολύ λογικά τα συμπτώματα του φίλου.

Αλλά ας δούμε πρώτα το αποτέλεσμα της παράκαμψης του φίλτρου και βλέπουμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Άλλη μια σειρά χαζών ερωτήσεων, ακολουθείς την ίδια διαδρομή? αν ναι στο κάνει στο ίδιο σημείο? Επίσης η θερμοκρασία στην περιοχή που κινήστε είναι σταθερή αυτές τις μέρες ? Όπως επίσης τα χιλιόμετρα είναι 35 πάντα ή μεταβάλλεται σημαντικά πχ 45-50 ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bikas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    και οχι μονο.το crypton το παλιο
    εχει βεβαια δεν ειναι ηλεκτρικη τρομπα βανζινης αλλα μια μεμβρανη που με την υποπιεση αυξανει την ροη προς το καρμπυρατερ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Άλλη μια σειρά χαζών ερωτήσεων, ακολουθείς την ίδια διαδρομή? αν ναι στο κάνει στο ίδιο σημείο? Επίσης η θερμοκρασία στην περιοχή που κινήστε είναι σταθερή αυτές τις μέρες ? Όπως επίσης τα χιλιόμετρα είναι 35 πάντα ή μεταβάλλεται σημαντικά πχ 45-50 ?
    καμιά ερώτηση δεν θεωρώ χαζή τη στιγμή μάλιστα που εγώ ζητώ τη λύση.Σε οποιαδήποτε διαδρομή, με τις γνωστές θερμοκρασίες εντός Αττικής από τις 10:00 έως τις 13:00.Tα χλμ είναι πάντα μεταξύ 40-50.Το μεγάλο μου ερωτηματικό είναι γιατί δεν γίνεται μετά το πρώτο δεκάλεπτο και γίνεται μετά τόσα διανυθέντα χλμ κάθε φορά.Από εκεί που το αγόρασα δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τη βλάβη γιατί δεν μπορούσαν να το δοκιμάσουν για τόσα χλμ.Τρείς φορές το χω πάει ώσπου πλέον σήμερα (την 3η φορά) του έκανα ήδη εγώ 35 χλμ κ το δοκίμασαν αμέσως όπου κ παραδέχτηκαν την ατροφία.Βέβαια μου είπαν θα το κοιτάξουν (καθάρισμα ή αλλαγή καρμπυρατέρ) στα 1000χλμ όπου είναι κ το 1ο σέρβις.Θα επιμείνω όμως για αλλαγή γιατί το κάνει από την αρχή που το αγόρασα(τόσο γκαντέμης να είμαι με το πρώτο φουλάρισμα σκουπίδια βενζίνη?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Νομίζω πως το εντόπισες το πρόβλημα σου λοιπόν ή μάλλον θα το βρουν. Ο old man (μη τον παρεξηγείς τα γεροντάματα) κάτι είχε στο πονηρό μυαλό του με αυτό που σου είπε. Η κοινή λογική (ή τουλάχιστον η δική μου) λέει πως κάτι διαστέλλεται και σου φράζει κάτι. Πολύ απλοϊκά σκεπτόμενος και με τις τρομακτικά περιορισμένες μου γνώσεις θα σκεφτόμουν σε κάποια κόλλα, βερνίκι,παράγωγο πετρελαίου αρκετά μαλακό, που κάπου πάει και εμποδίζει τη ροή του καυσίμου. Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να δώσει συμβουλή για μηχανές (μιας που δεν έχω εμπειρία) οπότε μη πάρεις και πολύ σοβαρά τα λεγόμενα μου.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Νομίζω πως το εντόπισες το πρόβλημα σου λοιπόν ή μάλλον θα το βρουν. Ο old man (μη τον παρεξηγείς τα γεροντάματα) κάτι είχε στο πονηρό μυαλό του με αυτό που σου είπε. Η κοινή λογική (ή τουλάχιστον η δική μου) λέει πως κάτι διαστέλλεται και σου φράζει κάτι. Πολύ απλοϊκά σκεπτόμενος και με τις τρομακτικά περιορισμένες μου γνώσεις θα σκεφτόμουν σε κάποια κόλλα, βερνίκι,παράγωγο πετρελαίου αρκετά μαλακό, που κάπου πάει και εμποδίζει τη ροή του καυσίμου. Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να δώσει συμβουλή για μηχανές (μιας που δεν έχω εμπειρία) οπότε μη πάρεις και πολύ σοβαρά τα λεγόμενα μου.
    Σε ευχαριστώ φίλε...δεν παρεξηγώ κανέναν...πέρασε και για μένα αυτή η ηλικία (συνταξιούχος γαρ)...χαχαχα

Παλαιό μέλος
    Μόλις επέστρεψα από τη δοκιμή έχοντας παρακάμψει το φίλτρο βενζίνης. Δεν είδα καμιά διαφορά, μάλιστα έκανε τις ατροφίες σε αρκετά μικρότερη χιλιομετρικά διαδρομή. Ξανατοποθέτησα το φιλτράκι και κάνοντας δοκιμές ρυθμίσεων του καρμπυρατέρ κατάλαβα ότι εξαλείφει τις ατροφίες έχοντας τη βίδα του αέρα στα 3/4 της στροφής ανοιχτή. Εκεί προς το παρόν δουλεύει άψογα. Βέβαια δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι σωστό αυτό. Κάπνες δεν βλέπω και θα μετρήσω κ κατανάλωση να έχω μια ιδέα.Θα ήθελα τις απόψεις σας γιατί έχω ακούσει οτι το σωστό θα ήταν η βίδα του αέρα να είναι στο 1 κ 1/3 της στροφής.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Η βίδα του αέρα, μπορεί και να μην είναι του "αέρα"..
    (εξαρταται από το αν βρίσκεται πίσω ή μπροστα από το Venturi - εκτός αν στο manual γραφει καθαρά air screw adjastment)

Αν όντως ρυθμίζει τον αέρα, τότε στα 3/4 έξω έχεις μαλλον πλούσιο μίγμα (το normal είναι από 1 στροφή και πάνω προς τα έξω) και αυτό θα το διαπιστώσεις από την κατανάλωση..
    (αν ρυθμίζει το καύσιμο, ισχύει το αντίθετο..)

Υ.Γ.
    Κατι παίζει μέσα στο λεκανάκι - ή είναι κακορυθμισμένο το φλοτερ ή κατι παρεμβάλεται μεταξύ βελόνας και οπής σε συγκεκριμένη μεταξύ τους απόσταση..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Help Προβλημα με Παπακι
    από greekgenius στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2012, 06:49
  2. προβλημα σε παπακι honda
    από petss στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2012, 21:12
  3. Πρόβλημα σε παπάκι