Στο παπι 50αρι μου εκανε την ασφαλεια χωρις αδεια,μολις καταφερα και πηρα την αδεια από την τροχαια,μου εκανε κατι ψιλοαλλαγες χρονολογια κλπ. και πληρωσα 4ε παραπανω.Κατι αναλογο θα γινει και μεγαλυτερου κυβισμου, αρκει να παρουν λεφτα δηλαδή.
Στο παπι 50αρι μου εκανε την ασφαλεια χωρις αδεια,μολις καταφερα και πηρα την αδεια από την τροχαια,μου εκανε κατι ψιλοαλλαγες χρονολογια κλπ. και πληρωσα 4ε παραπανω.Κατι αναλογο θα γινει και μεγαλυτερου κυβισμου, αρκει να παρουν λεφτα δηλαδή.
Όλος ο ντόρος γίνεται για να φτιάξουν τα φιλαράκια τους και *χ: τους το αν μεταβιβάζεται η ασφάλεια ή δεν μεταβιβάζεται. Οι ασφαληστρικές να τσεπώσουν τον παρά και οι άλλοι να πάνε να απαυτοθούν.
Ελλάς το μεγαλείο σου.
Ποιος υπουργός είπαμε το υπέγραψε αυτό???
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Επίσης συμβόλαια ζητάει και η αστυνομία στα 50ράκια ... γίνεται μπο@@ρδέλο γενικώς με αυτό το θέμα και πιστεύω πως θα λυθεί το πρόβλημα στο επόμενο διάστημα γιατί βαβούρα και πονοκέφαλο μόνο προκαλεί στους ασφαλιστές προς στιγμήν παρά κέρδος .
εγω νομιζω οτι ολο αυτο γινεται ακριβως για να μην καταθετει ο κοσμος τοσες πινακιδες και να το σκεφτεται 2 φορες...![]()
Μου έδωσε η κοπέλα (μεγαλό...) ένα έγγραφο με τα στοιχεία της μοτοσυκλέτας, λέει με αυτό θα την ασφαλίσω και έπειτα θα τη μεταβιβάσω. Θα το ψάξω περισσότερο και θα δω τι και πως.... και επανερχόμαστε!
Με τη παρούσα διαδικασία δεν μπορεί να ξέρει ο εφοριακός αν εσύ θα κάνεις μεταβίβαση ή θα ταξιδέψεις τη μίση Ελλάδα ανασφάλιστος .
Ίσως να πρέπει να δώσουν τη δυνατότητα στις εφορίες , για αυτές τις περιπτώσεις να μεταβιβάζουν τα οχήματα στην εφορία , και κατόπιν να ζητάνε ασφάλεια από το νέο ιδιοκτήτη .
To εχω κανει εγω πριν 3 χρόνια οταν πούλησα το τουτου ...
Ο αγοραστής Αθήνα το τουτου Θεσ/νικη Δεν υπήρχε περιπτώσει να το παρειχωρίς Ασφάλεια απο τα χερια μου και για να ειμαι καλυμμένος κάναμε ασφάλεια σε δυο ονόματα και στο δικό του και στο δικό μου ΔΛΔ η ασφάλεια κάλυπτε και εμενα σαν οδηγό και τον αγοραστή ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΑΤΑ
![]()
ΔΕΝ ΙΣΙΟΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δε ξέρω αν ταιριάζει εδω αύτη η ερώτηση μου αλλά δε βρήκα κάτι άλλο σχετικό για τη συγκεκριμένο θέμα
Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει η πινακίδα ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ (δηλαδή 50cc) με γράμματα ΒΒ σε ποιο νόμο ανήκει. Όπως καταλάβατε βρήκαμε μηχανάκι και δε μπορούμε να βρούμε τον ιδιοκτήτη μιας και αύτη η πινακίδα δεν είναι τις εδω περιοχης.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
pate na psifisete neo dimokrates na so8ite...![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Εγω θα έλεγα να μην πήγαινε ΚΑΝΕΙΣ να πληρώσει τέλη, ΚΑΝΕΙΣ ασφάλεια, ΚΑΝΕΙΣ κτεο, ΚΑΝΕΙΣ να μην πληρώνει πρόστιμα και το κερασάκι στην τούρτα: να μην κουνιόταν ΟΥΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!
Θα σου λεγα μετά πως θα πέφτανε και οι βενζίνες και τα τέλη και οι ασφάλειες. Αλλά εδω είναι βαλκάνια.....