Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: Εφορία και κατάθεση-παραλαβή πινακίδων.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Στο παπι 50αρι μου εκανε την ασφαλεια χωρις αδεια,μολις καταφερα και πηρα την αδεια από την τροχαια,μου εκανε κατι ψιλοαλλαγες χρονολογια κλπ. και πληρωσα 4ε παραπανω.Κατι αναλογο θα γινει και μεγαλυτερου κυβισμου, αρκει να παρουν λεφτα δηλαδή.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Όλος ο ντόρος γίνεται για να φτιάξουν τα φιλαράκια τους και *χ: τους το αν μεταβιβάζεται η ασφάλεια ή δεν μεταβιβάζεται. Οι ασφαληστρικές να τσεπώσουν τον παρά και οι άλλοι να πάνε να απαυτοθούν.

Ελλάς το μεγαλείο σου.

Ποιος υπουργός είπαμε το υπέγραψε αυτό???
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Εχουμε να δουμε πολλααααααα ακομα..

Επίσης συμβόλαια ζητάει και η αστυνομία στα 50ράκια ... γίνεται μπο@@ρδέλο γενικώς με αυτό το θέμα και πιστεύω πως θα λυθεί το πρόβλημα στο επόμενο διάστημα γιατί βαβούρα και πονοκέφαλο μόνο προκαλεί στους ασφαλιστές προς στιγμήν παρά κέρδος .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω νομιζω οτι ολο αυτο γινεται ακριβως για να μην καταθετει ο κοσμος τοσες πινακιδες και να το σκεφτεται 2 φορες...

Παλαιό μέλος
    Μου έδωσε η κοπέλα (μεγαλό...) ένα έγγραφο με τα στοιχεία της μοτοσυκλέτας, λέει με αυτό θα την ασφαλίσω και έπειτα θα τη μεταβιβάσω. Θα το ψάξω περισσότερο και θα δω τι και πως.... και επανερχόμαστε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εγω νομιζω οτι ολο αυτο γινεται ακριβως για να μην καταθετει ο κοσμος τοσες πινακιδες και να το σκεφτεται 2 φορες...
    Μα τώρα που είναι γνωστό το πρόβλημα , απλά κρατάς μία φωτοτυπία την άδεια σου πριν καταθέσεις και πας όπου θες και βγάζεις ασφάλεια .

Το πρόβλημα όμως παραμένει ....γιατί να βγάλεις ασφάλεια για ένα όχημα που δεν θα κυκλοφορήσεις εσύ ??

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Μα τώρα που είναι γνωστό το πρόβλημα , απλά κρατάς μία φωτοτυπία την άδεια σου πριν καταθέσεις και πας όπου θες και βγάζεις ασφάλεια .

Το πρόβλημα όμως παραμένει ....γιατί να βγάλεις ασφάλεια για ένα όχημα που δεν θα κυκλοφορήσεις εσύ ??
    Για να βεβαιωθούν αυτοί ότι δε θα κυκλοφορείς ανασφάλιστος... Λογική του Έλληνα.

Με τη παρούσα διαδικασία δεν μπορεί να ξέρει ο εφοριακός αν εσύ θα κάνεις μεταβίβαση ή θα ταξιδέψεις τη μίση Ελλάδα ανασφάλιστος .

Ίσως να πρέπει να δώσουν τη δυνατότητα στις εφορίες , για αυτές τις περιπτώσεις να μεταβιβάζουν τα οχήματα στην εφορία , και κατόπιν να ζητάνε ασφάλεια από το νέο ιδιοκτήτη .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της wolfi
    To εχω κανει εγω πριν 3 χρόνια οταν πούλησα το τουτου ...
    Ο αγοραστής Αθήνα το τουτου Θεσ/νικη Δεν υπήρχε περιπτώσει να το παρει χωρίς Ασφάλεια απο τα χερια μου και για να ειμαι καλυμμένος κάναμε ασφάλεια σε δυο ονόματα και στο δικό του και στο δικό μου ΔΛΔ η ασφάλεια κάλυπτε και εμενα σαν οδηγό και τον αγοραστή ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΑΤΑ
    ΔΕΝ ΙΣΙΟΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Μέλος
    Δε ξέρω αν ταιριάζει εδω αύτη η ερώτηση μου αλλά δε βρήκα κάτι άλλο σχετικό για τη συγκεκριμένο θέμα
    Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει η πινακίδα ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ (δηλαδή 50cc) με γράμματα ΒΒ σε ποιο νόμο ανήκει. Όπως καταλάβατε βρήκαμε μηχανάκι και δε μπορούμε να βρούμε τον ιδιοκτήτη μιας και αύτη η πινακίδα δεν είναι τις εδω περιοχης.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Ωραίο endless loop φτιάξανε...

Πως θα την ασφαλίσεις χωρίς άδεια?
    Θα έπρεπε να εχεις κρατήσει αντίγραφο, αλλά οταν κατατέθηκαν δεν το ήξερες.
    Aσε που η φωτοτυπία δεν έχει καμία ισχύ νομικά διότι η άδεια π.χ. μπορεί να έχει αφαιρεθεί.

Παράλογοοοοοοοο..............
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

pate na psifisete neo dimokrates na so8ite...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexs8 Προβολή μηνύματος
    Δε ξέρω αν ταιριάζει εδω αύτη η ερώτηση μου αλλά δε βρήκα κάτι άλλο σχετικό για τη συγκεκριμένο θέμα
    Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει η πινακίδα ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΟΥ (δηλαδή 50cc) με γράμματα ΒΒ σε ποιο νόμο ανήκει. Όπως καταλάβατε βρήκαμε μηχανάκι και δε μπορούμε να βρούμε τον ιδιοκτήτη μιας και αύτη η πινακίδα δεν είναι τις εδω περιοχης.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά
    Πηγες δηλαδη στην αστυνομια και σου ειπαν οτι δε μπορουν να βρουν τον ιδιοκτητη;

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Εγω θα έλεγα να μην πήγαινε ΚΑΝΕΙΣ να πληρώσει τέλη, ΚΑΝΕΙΣ ασφάλεια, ΚΑΝΕΙΣ κτεο, ΚΑΝΕΙΣ να μην πληρώνει πρόστιμα και το κερασάκι στην τούρτα: να μην κουνιόταν ΟΥΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!

Θα σου λεγα μετά πως θα πέφτανε και οι βενζίνες και τα τέλη και οι ασφάλειες. Αλλά εδω είναι βαλκάνια.....

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2016, 11:10
  2. Μηχανή και Εφορία!!
    από tsolias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 18:27
  3. αγορα μηχανης και εφορια
    από famicom86 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2008, 13:41