Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 80

Θέμα: Ενδιαφέρον για aprilia rs 125

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    @Αργοναυτης

Φιλε μου, οπως σου ειπαν και οι περισσοτεροι το rs δεν κανει. Τουλαχιστον οχι για τη δουλεια που το θες.
    Να σου περισσευαν τα φραγκα κι ο χρονος και να το επαιρνες να το κλειδωνες στην πιστουλα που λες και να εγραφες χρονους μπορει να ηταν ιδανικο.

Δε θες κατι τετοιο ομως.

Στα λεφτα που συζητας θα συμφωνησω 100% με τον blade.
    Για να παρεις μηχανακι που δε θα σου φαει τα τριδιπλα για να το συμμαζευεις θα πρεπει ή να ξερεις ή να εισαι κωλοφαρδος ή (μαλλον) και τα δυο.

Αν το χιλιαρικο ειναι το απολυτο ταβανι ψαξου για παπι.
    Αν μπορεις να κανεις λιγη υπομονη/να βρεις τσοντα κανα φραγκο κλπ, νομιζω οτι απο τα 1.500 αντε 1.700 και πανω μπορεις να βρεις μηχανακι αξιοπρεπές.

Παλαιό μέλος
    ,λλλ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Kostaskk,αυτα που λες ειναι εκτος πραγματικοτητας.Θες να μας πεις οτι ενα V-Due ή ενα RG 500 ειναι δυνατοτερο απο ενα 1000ρι;
    To οτι τα old school ειναι πιο δυσκολοδηγητα,οφειλεται στο οτι ειναι πιο κακοστημενα και με χειροτερα φρενα,οχι στο οτι ειναι πιο ''αντρικα''.
    οχι φιλε. αυτο καταλαβες εσυ? λεω ξεκαθαρα οτι ενα rg ειναι 100 αλογα (λεμε τωρα) και ενα gsxr 170 (οσα είναι δεν ξερω κιολας)
    που λεω οτι ειναι ποιο δυνατό το διχρονο?

ισχύει και αυτο που λες για τα περιφεριακα. αλλα η καμπυλη ροπής θεωρείς οτι δεν παίζει ρολο?
    στα 4τ η ροπη ειναι γραμμική χωρίς ξέσπασμα. στο διχρονο πως είναι ξερεις? δινει τα περισσοτερα άλογα απότομα σε ενα μικρο φασμα στροφών
    αυτο δημιουργει στον δρομο το διχρονο 'κλοτσιμα' ροπιασμα η οπως αλλιως το λενε
    αυτο αλλάξει τον χαρακτηρα τις μοτο.

στις μερες μας προσπαθουνε να κάνουνε την αποδωση τις δυναμης οσο ποιο γραμικα μπορουνε για να ανεβουνε οι χρόνοι στις πίστες.
    να γινουν ποιο φιλικά δλδ και προβλέψιμα
    ενα τετραχρονο ειτε σημερινο ειτε παλιο ειναι πολυ ποιο ευκολο στην οδηγιση απο ενα δίχρονο

sniper δεν απαντας στο τι δίχρονα εχεις κανει βόλτα. μηπος κανενα?

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Μα αυτο που εκθειαζεις,το μικρο φασμα που αποδιδεται η ισχυς,ειναι το μεγαλο μειονεκτημα των διχρονων.Μπορει να δινει χαρακτηρα αλλα δε παυει να ειναι μειονεκτημα.Σε καταλαβαινω σε οτι νιωθεις κι εγω εχω τη κα**α για τα oldschool γενικα,οχι μονο στις μηχανες.Αλλα πρεπει να διαχωρισεις το ρομαντικο και το τι σου αρεσει εσενα προσωπικα,απο το αντικειμενικα εξελιγμενο και γρηγορο.Ηταν πολυ μπροστα για την εποχη τους και ακομα και τωρα βαζουν γυαλια σε πολλα τα 250ρια,αλλα πλεον ειναι ξεπερασμενα οπως και να το κανεις.

Παλαιό μέλος
    Ορίστε, τι να πάρει ρώτησε το παιδί κι μερικοί βγάζουνε και μετράνε τους λούτσους τους...

Και επί τη ευκαιρία, νομίζω πως το rs 125 σίγουρα δεν κάνει για τη δουλειά που το θέλεις, εγώ θα επέλεγα ένα τετράχρονο μοτοσυκλετάκι. Υπάρχουν αρκετά στην αγορά πλέον με τα λεφτά που ζητάς.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Μα αυτο που εκθειαζεις,το μικρο φασμα που αποδιδεται η ισχυς,ειναι το μεγαλο μειονεκτημα των διχρονων.Μπορει να δινει χαρακτηρα αλλα δε παυει να ειναι μειονεκτημα.Σε καταλαβαινω σε οτι νιωθεις κι εγω εχω τη κα**α για τα oldschool γενικα,οχι μονο στις μηχανες.Αλλα πρεπει να διαχωρισεις το ρομαντικο και το τι σου αρεσει εσενα προσωπικα,απο το αντικειμενικα εξελιγμενο και γρηγορο.Ηταν πολυ μπροστα για την εποχη τους και ακομα και τωρα βαζουν γυαλια σε πολλα τα 250ρια,αλλα πλεον ειναι ξεπερασμενα οπως και να το κανεις.
    αυτο λεω και γω συμφωνώ. μειονέκτημα για τους περισσοτερους είναι
    καλα εξελιγμένο ναι το 4τ σίγουρα ειναι.
    γρηγoρο ομως? υπαρχουν βιντεο που 2τ σε πιστα που κερναε τσαι σε 4τ 900αρια και 1000.
    ενα αγωνιστικο 2τ 250 μην σου φανει περιεργο αν φευγει σε ευθεια απο κάποιο 1000. (ξερω περιστατικό στις σερρες)

μερικα βιντεακια

https://www.youtube.com/watch?v=Xe1NakRS2dc
    το dukati δεν μπορει να κανει διαφορά.ολο γυριζει πισω να δει αν τον ακολουθει
    τον τελος τον περνάει το rd350 του 1983? αυτο που εχει πλαίσιο σαν σκαλωσιά απο οικοδομη και φρενα παπιού. αναρτήσεις σουμιεδες κτλ κτλ.

https://www.youtube.com/watch?v=fmaUNbB2-SI
    εδω βλεπουμε τι μπορει να κανει 500 2τ παραγωγής φτιαγμένο απο οδηγό που ξέρει να το παει

https://www.youtube.com/watch?v=zLjqa0ZNu1w
    εδω τι σημαίνει ροπιασμα (και απόκριση) και και και.

σαν γενικο συμπερασμα τα 4τ ειναι δυνατοτερα και γρηγοροτερα οχι ομως πάντα.

για τον φιλο που χαλασαμε το θεμα να παρει οποιο πραγματικα του αρεσει και μετα ολα τ αλλα θα έρθουν
    το budget ειναι μικρο αλλα αν αγαπας κατι παντα βρισκεις λυσεις .

ακομα rs να παρεις μεταχειρισμενο θελει πολυ προσοχη και δεν θα το πρότεινα σε καποιον που δεν ξερει απο αυτα.
    παιζουν πολλες απατες και λαμογιες, οπως και ασχετοι μαστορες που κανουν διαφορες πατεντες σε αυτα.

σαν αποτελεσμα βγαινει ενα μεγαλος αριθμος απο μοτο που δεν 'πανε' οπως πρεπει, αναξιόπιστα με οχι γνήσια εξαρτήματα και διαφορα περίεργα πειράγματα
    οποτε στην θεση σου μεταχειρισμενο rs δεν θα έπαιρνα.

απο την αλλη ενα ninja 250 σαν μεταχειρισμενο εχει πολυ ποιο λιγες πιθανότητές να κανιβαλιστει απο επίδοξους μαστρορες
    μιας και κατα 90% το μοτερ του δεν θα εχει ανοιχτεί ποτε
    καει λιγο,δεν χαλαει,κτλ εχε υποψην οτι βγαζουν την ροπη πολυ ψηλα στις 11.000 περιπου και θελουν ψηλο δούλεμα τα ninja

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Τελικά μόνο ο Μενέλαος είπε την σωστή κουβέντα: μπήκε το παλικάρι να ζητήσει γνώμες αν κάνει για ΑΥΤΟΝ (και μόνο αυτόν) το rs που συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ΔΕΝ σου κάνει, φίλε αργοναύτη, σου είπαν τους λόγους κιόλας, (πράγμα σχετικά σπάνιο εδώ )

Όσο για σένα φίλε ΚώσταΚΚ, ισχύει αυτό που είπα πριν περί mach III κ.λ.π. εσένα οκ, σου αρέσουν, την βρίσκεις, (ο μαζοχισμός δεν απαγορεύεται) όμως το να λες σε κάποιον να πάρει ένα ενα απολύτως δύσχρηστο μηχανάκι (για την δουλειά που το θέλει) θα συμφωνήσεις ότι είναι κάπως....
    Έχω χάσει φίλο το 1983 από το RD350 της εποχής εκείνης γιατί ακριβώς αυτό που είπαν τα παιδιά κι εγώ πιο πάνω: ΔΕΝ σταμάταγε, ΔΕΝ είχε κράτημα, ΔΕΝ ΔΕΝ....
    Οπότε, μια χαρά στα είπε o σκοπευτής... κι εγώ ελπίζω να είσαι πάντα καλά να κάνεις το κέφι σου

Υ.Γ. σε ποια σχολή σου δώσανε XLR250 να κάνεις μαθήματα;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εμενα αλλο με απασχολει.....

Ο Spiper ειναι καποιο υβριδιο sniper και pipe?

Ξερει κατι ο φιλος (εκτος απο την εγκυκλοπαιδεια διχρονης μλκιας) και δε μας το λεει?
    O Spiper (both you two) σαν μεγαλύτερος και πιο σοβαρός ούτε θα έπρεπε να κρίνει μοντέλα 30+ ετών με τις προδιαγραφές του σήμερα ούτε να βαφτίζει μαλακίες τα δίχρονα ούτε να ξεσυνερίζεται ένα καβλωμένο 21χρονο και φυσικά να μην δίνει συνέχεια σε ένα "αστείο" αρθράκι ενός φίλου που ξεκίνησε ψάχνοντας rs 125 και σε λίγο θα μας έλεγε ότι τελικά κατέληξε σε μεταχειρισμένο cinquecento...

Με τέτοια μυαλά χάνονται ζωές, ας το έχουν αυτό τυπωμένο στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι επίδοξοι παγκόσμιοι πιτσιρικάδες.
    Του γέρου την συμβουλή να την ακούς, την πορδή του μην ακούς...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παρε ενα cb-1 και δεν θα το μετανοιωσεις...
    με καλο μαζεμα (και σχετικα φθηνο) εχεις ΠΟΛΥ μοτοσυκλετα...ειναι τρελο value for money...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    παρε ενα cb-1 και δεν θα το μετανοιωσεις...
    με καλο μαζεμα (και σχετικα φθηνο) εχεις ΠΟΛΥ μοτοσυκλετα...ειναι τρελο value for money...
    καλή λύση, όπως και το CB400...

το θέμα είναι οτι είναι πολύ δύσκολο να μην είναι λιωμένο στα χλμ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    O Spiper (both you two) σαν μεγαλύτερος και πιο σοβαρός ούτε θα έπρεπε να κρίνει μοντέλα 30+ ετών με τις προδιαγραφές του σήμερα ούτε να βαφτίζει μαλακίες τα δίχρονα ούτε να ξεσυνερίζεται ένα καβλωμένο 21χρονο και φυσικά να μην δίνει συνέχεια σε ένα "αστείο" αρθράκι ενός φίλου που ξεκίνησε ψάχνοντας rs 125 και σε λίγο θα μας έλεγε ότι τελικά κατέληξε σε μεταχειρισμένο cinquecento...

O Spiper δεν σύγκρινε ποτέ μηχανάκια 30+ ετών με τα σημερινά, αντίθετα αυτό που έκανε είναι να πει ότι τα σημερινά δεν συγκρίνονται με τα χθεσινά για ενα κάρο λόγους.

Από εκεί και πέρα, παρόλο που είμαστε μια μεγάλη παρέα εδώ μέσα, διαβάζουν και άλλοι που δεν γράφουν ποτέ και καλό θα είναι να διαβάζουν το τι ισχύει και τι όχι. Επιπλέον, ποτέ δεν βάφτισα μ@λακίες τα 2Τ, ίσα ίσα για το rs125 (το τελευταίο) είπα ότι είναι ένα πολύ καλό μηχανάκι αλλά όχι για τον φίλο μας που πηδάει απο το TDR σε DR με μεγάλη ευκολία...

Επίσης, οι παλιότεροι σε ηλικία εδώ μέσα (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι...) καλό θα είναι να απορομαντικοποιήσουν τα νιάτα τους και να σκεφτούν τι καβαλάγανε και με πόσους φίλους δεν τα λένε πια λόγω αυτών των μηχανών (και φυσικά λόγω της έλλειψης εκείνη την εποχή του κράνους, μπουφαν, μποτες, γαντια κλπ κλπ)...

Αυτά και καλή επιτυχία στην επιλογή σου φίλε Αργοναύτη.

υ.γ. Για να σου φύγει η απορία φίλε kostaskk, ναι, κάτι έχουμε καβαλήσει, απο RS125, KR1, NSR250 - δεν ειχα ποτέ ευτυχώς τέτοιο δικό μου - και κάθε φορά, μα κάθε φορά που κατέβαινα κίτρινος σαν το φλουρί αναρωτιόμουν γιατί το καβάλησα. Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να πολεμας να πας πιο γρήογορα με ενα 4Τ και διαφορετικό εντελώς να πολεμάς να επιζήσεις για να καβαλήσεις την επόμενη μέρα. Τα 2Τ ss είναι/ήταν για την πίστα και μόνο. Και για εξωλέμβιες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Ο pipe λοιπον (ο sniper αν θελει ας σου απαντησει ο ιδιος), δεν κρινει μοντελα 30+ ετων με τις προδιαγραφες του σημερα ουτε βαφτιζει τα διχρονα μαλακιες.
    Ειπε οτι ενας 21χρονος μας εχει αραδιασει την εγκυκλοπαιδεια της διχρονης μλκιας. Δε χαρακτηρισε τα ιδια τα διχρονα μλκιες.

Επισης, οταν καποιος μπαινει και ρωταει μια συμβουλη για το τι μηχανη να διαλεξει, μονο "αστειο" θρεντακι δεν μπορω να το χαρακτηρισω και οσοι μπορουν να πουν μια γνωμη καλο ειναι να τη λενε κι οχι να σκεφτονται "Δε γ@μεις, τσινκουετσεντο θα παρει στο τελος".

Και τελος, εαν εχουν τη γνωση να κρινουν οτι καποιος γραφει τερατα, οχι σε ενα σπαμοθρεντ αλλα καπου που καποιον τον ενδιαφερουν αυτα που θα γραφτουν, και παλι καλο ειναι να το λενε.

Αυτα απο τον pipe και καλη σου μερα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Και στο 1000αρικο ρε Βυρωνα φοβαμαι θα του ζητησει πολλα στο αμεσο μελλον.
    Ισως ειμαι προκατηλλημενος γιατι εχω "καει" απο το δικο μου. Ειναι τρελη αρχαιολογια ρε πστ μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

ναι, αλλα δεν νοιωθουν ρε Βυρωνα (ουτε το cb-1, ουτε το cb400)...

με ενα καλο σερβις απο καποιον μαστορα, τα μηχανακια αντεχουν για παντα χωρις να πεφτει η αποδοση τους...
    γραμμικο μοτερ που αν δεν το στροφαρεις, αποδιδει σαν παπι και οταν αρχισουν και ανεβαινουν οι στροφες δειχνουν τα δοντια τους (ειδικα το cb-1)...

το μονο αρνητικο ειναι τα ακριβα (σε σχεση με μονοκυλινδρο και παπια) αναλωσιμα (λαδια, φιλτρα, λαστιχα, αλυσιδογραναζα) και το βαρος του, που για αρχαριο θελει λιγη προσαρμογη το πρωτο καιρο...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Haynes Service Manual για το Aprilia Rs 125
    από Zacharias99 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2010, 22:44
  2. Στρώσιμο Aprilia RS 125
    από thewhiteowl στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 09:31
  3. Aprilia RS 125 VS Cagiva Raptor 125
    από angel_pele στο forum Αντιπαραθέσεις