Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 80

Θέμα: Ενδιαφέρον για aprilia rs 125

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46

Ενδιαφέρον για aprilia rs 125

Γειά σε όλους!!

Ένδιαφέρομε να πάρω το εν λόγο μηχανάκι
    Θα ήθελα όμως να με συμβουλέψετε ώστε να πάρω και καμιά άλλη ιδέα.

Γνωρίζω οτι αυτο το μηχανάκι ουσιαστικά δεν κάνει για τη χρήση που χρειάζομαι.
    Φοιτητής είμαι και η πιο μακριά απόσταση που θα το πηγαίνω είναι στη σχολή περίπου 8 χλμ πήξγαινε, άλλα τόσα έλα. Απο εκεί και πέρα βόλτες.
    Μέσα στην πόλη πάω κυρίως με ποδήλατο.
    Έχω ακούσει οτι δεν είναι μηχανάκι για πόλη. Αυτό με φοβίζει όπως επίσης οι βενζίνες και οι βλάβες. Χαλάω 12 με 24 ευρώ σε βενζίνες με το παπί.

Απο την άλλη όμως δεν μπορώ άλλο με τον κινέζο για ευνόητους λόγους και θέλω να πάω σε κάτι που να μηχανοφέρνει κοντά στο 1000κο (ευρώ!)

Α! Επίσης. Υπάρχει μία πιστούλα εδω (καρτ) 10 ευρώ η μέρα αρα λογικά θα το πηγαίνω μία στο τοσο (όσον αφορά τη μη χρήση στην πόλη)

Όποιος ενδιαφέρεται να μου ξεδιαλύνει το μυαλό θα το εκτιμούσα.
    Κύκλους

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παντα μου αρεσε αυτος ο διαολος, συγκεκριμενα ο μεγαλος του αδερφος το 250.
    Θεωρητικα τα διχρονα ειναι πιο φθηνα στην συντηρηση τους αλλα θεωρω πως οτι θα γλυτωνεις απο λαδια, σερβις κλπ θα τα τρως στην διαφορα της καταναλωσης. Θα σου καιει πανω κατω τα διπλα απο τον κινεζο, συν ακριβοτερα λαστιχα, τακακια, αλυσιδες κ ολα τα αναλωσημα τα οποια μαλλον θα χρειαστει να τα αλλαξεις με το καλημερα συν ενα πιστονακι.

Γιατι δεν βλεπεις κανενα νιντζα 250 που πλεον τα δινουν αρκετα φθηνα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Με ένα χιλιάρικο δεν παίρνεις αξιοπρεπές rs125.
    Δεν βολεύει καθόλου,πλην του ύψους είναι το ίδιο χρηστικό με ένα ss 600..Κατανάλωση τουλάχιστον 6 λίτρα στα 100..
    Θα αναπολείς τον Κινέζο
    Καλύτερα zx250 που είπε και ο φίλος παραπάνω.,η αν θες 125 κοίτα yamaha R 125,αλλά είσαι εκτός προϋπολογισμού.

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Διαφωνω οτι δε βρισκει στο 1000ρικο και παρακατω...Για μενα αν το εχεις κα**α παρτο.Μπορει να σε ζορισει οικονομικα σε σχεση με το παπι,αλλα το θεμα ειναι να γουσταρεις κιολας,οχι μονο να κανεις οικονομια.Μπορει να χρειαστει να κοψεις απο αλλου αλλα ολα ειναι επιλογες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Να πώ οτι δεν έχω σκοπό να το πάρω τώρα. Δεν έχω καν τα λεφτά. Το καλοκαίρι όμως που έχω πρακτική κάτι θα μου δώσουν απο εκεί, κάτι θα έχω ήδη βάλει στην ακρη μπάς και μαζευτεί το χιλιάρικο . Απλά τα ψάχνω απο τώρα για να ξέρω τι παίζει απο τιμές κ.λ.π.

Όποτε το Ninja ακυρώνεται λόγω χρημάτων (αν και ποτέ δεν ξέρεις). Γενικά μου αρέσει και θα το προτιμούσα.
    Όσον αφορά τον κινέζο μου, δεν μαζεύεται απο πουθενά. Σε καθε βόλτα θα χρειαστεί κάτι βίδωμα και γενικά τριζει και κάνει θόρυβο σε απίστευτα εκνευριστικό βαθμό. Τέτοιο τρίξιμο ωστε να φεύγουν στεκες βίδες και λοιπά χρήσιμα πραγματάκια απο πάνω του.
    Μου τα έλεγαν εδώ στο forum δεν άκουγα!

Ο πατέρας μου με καλοέμαθε απο μικρό με τις μηχανές του και ο κινέζος ήταν μεγάλη προσγείωση. Γι' αυτό δε θέλω να πάω πάλι σε παπί. Να μπορώ να ανεβώ μια ανηφόρα δικάβαλο χωρίς ζόρια. Θα μου πείτε δεν έχεις καλα καλα τα λεφτα και θες με χιλιάρικο να μην είναι μηχανάκι. Γι'αυτό λιγουρεύομαι το rs125 που θα γουστάρω κιόλας. Μου αρέσει η διχρονίλα και το μόνο δίχρονο που έχω εμπειρία είναι ένα mtx 50 πέραν κατι scouter 50αρια. Με ενθουσιάζει το οτι είναι δίχρονο και μεγάλος δάσκαλος που λένε πολλοί.
    Εψαξα λίγο τις αγγελίες και είδα οτι συνήθως αυτά που είναι κοντα στα 2χιλιάρικα είναι τα πειραγμένα.

Πάντως οποιοδήποτε άλλο μοντέλο μου προτείνετε καλοδεχούμενο.
    Κύκλους

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Να πώ οτι δεν έχω σκοπό να το πάρω τώρα. Δεν έχω καν τα λεφτά. Το καλοκαίρι όμως που έχω πρακτική κάτι θα μου δώσουν απο εκεί, κάτι θα έχω ήδη βάλει στην ακρη μπάς και μαζευτεί το χιλιάρικο . Απλά τα ψάχνω απο τώρα για να ξέρω τι παίζει απο τιμές κ.λ.π.

Όποτε το Ninja ακυρώνεται λόγω χρημάτων (αν και ποτέ δεν ξέρεις). Γενικά μου αρέσει και θα το προτιμούσα.
    Όσον αφορά τον κινέζο μου, δεν μαζεύεται απο πουθενά. Σε καθε βόλτα θα χρειαστεί κάτι βίδωμα και γενικά τριζει και κάνει θόρυβο σε απίστευτα εκνευριστικό βαθμό. Τέτοιο τρίξιμο ωστε να φεύγουν στεκες βίδες και λοιπά χρήσιμα πραγματάκια απο πάνω του.

Ο πατέρας μου με καλοέμαθε απο μικρό με τις μηχανές του και ο κινέζος ήταν μεγάλη προσγείωση. Γι' αυτό δε θέλω να πάω πάλι σε παπί. Να μπορώ να ανεβώ μια ανηφόρα δικάβαλο χωρίς ζόρια. Θα μου πείτε δεν έχεις καλα καλα τα λεφτα και θες με χιλιάρικο να μην είναι μηχανάκι. Γι'αυτό λιγουρεύομαι το rs125 που θα γουστάρω κιόλας. Μου αρέσει η διχρονίλα και το μόνο δίχρονο που έχω εμπειρία είναι ένα mtx 50 πέραν κατι scouter 50αρια. Με ενθουσιάζει το οτι είναι δίχρονο και μεγάλος δάσκαλος που λένε πολλοί.
    Εψαξα λίγο τις αγγελίες και είδα οτι συνήθως αυτά που είναι κοντα στα 2χιλιάρικα είναι τα πειραγμένα.

Στο Astrea να δεις.........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Νομιζω οτι και η ντερμπι βγαζει ενα αντιστοιχο 2χρονο 125 και η cagiva ενα που μοιαζει με το ντουκατι 748.
    Αλλα μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου για αυτα τα δυο.

Το Ninja,ειναι καλο αλλα ειναι ενα μεγαλωμενο παπι.Σε αντιθεση το RS,οπως και το Mito και το GPR,που ειπε ο Βραδυποδας,ειναι μοτοσυκλετακια με ολη τη σημασια της λεξης.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Νομιζω οτι και η ντερμπι βγαζει ενα αντιστοιχο 2χρονο 125 και η cagiva ενα που μοιαζει με το ντουκατι 748.
    Αλλα μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου για αυτα τα δυο.
    Η Derbi βγάζει ένα 4Τ που είναι copy paste του επίσης 4Τ RS4 της aprilia. Τα νέα τετράχρονα με τα 15 άλογα δεν έχουν καμμία σχέση με το παλιό 2Τ RS. To Mito έβγαινε πριν 15 χρόνια, και η cagiva δεν υπάρχει πιά.

Για μηχανάκι βόλτας δεν θα το πρότεινα το RS. Δεν είναι μηχανάκι βόλτας, αλλά μηχανάκι πίστας που απλά είναι 125.
    Τα 30άλογα από 125 θέλουν προσοχή στην συντήρηση και στα πειράματα με ζιγκλέρ κλπ, ενώ η απουσία βεντιλατέρ στο ψυγείο θα δημιουργήσει πρόβλημα σε τυχόν κίνηση στην πόλη.

Πάντως είναι πύραυλος. Σε μια βόλτα, είχα μετρήσει ένα τέτοιο στα 165χλμ που τα είχε εύκολα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Πάντως οποιοδήποτε άλλο μοντέλο μου προτείνετε καλοδεχούμενο.[/QUOTE]

Εδώ είσαι ρε μάγκα ,μιλάμε για ΤΟ future classic.
    Future Ελλάδα γιατί έξω είναι ήδη classic.
    50 αλογάκια στα 134 κιλά με τέλη 22 ευρώ και 100 ευρώ ασφάλεια (Αθήνα) το χρόνο.
    Απαραίτητο επίσης και σε κάθε συλλέκτη ένα μαμά μοντέλο (ψιλοάσχετο αυτό για σένα μάλλον)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	asteri.jpg 
Προβολές:	160 
Μέγεθος:	96,8 KB 
ID:	309498

Αμα ειναι μαμα,γιατι να κανει πειραματα με ζιγκλερ;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .... Με ενθουσιάζει το οτι είναι δίχρονο και μεγάλος δάσκαλος που λένε πολλοί.
    ...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    ...

Για μηχανάκι βόλτας δεν θα το πρότεινα το RS. Δεν είναι μηχανάκι βόλτας, αλλά μηχανάκι πίστας που απλά είναι 125.
    Τα 30άλογα από 125 θέλουν προσοχή στην συντήρηση και στα πειράματα με ζιγκλέρ κλπ, ενώ η απουσία βεντιλατέρ στο ψυγείο θα δημιουργήσει πρόβλημα σε τυχόν κίνηση στην πόλη.

Πάντως είναι πύραυλος. Σε μια βόλτα, είχα μετρήσει ένα τέτοιο στα 165χλμ που τα είχε εύκολα.
    Δάσκαλος δεν είναι. Με τίποτα. Οδήγησα το 125 το τελευταίο και είναι όντως πυραυλάκι (και σαν διχρονο δεν εχεις και μηχανόφρενο).

Δάσκαλος στην πίστα, μπορεί, στο δημόσιο δρόμο, όχι.

Δες κάτι άλλο.. ένα Serrow πχ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

To TDR δε με χαλάει αν και θα προτιμούσα ένα DR μιας και έχω πάρει φίλου και μου άρεσε.
    π.χ. με κάποια λεφτα παραπάνω, το συγκεκριμένο μου φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση.
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3398252/

φαντάζομαι θα είναι και πιο οικονομικό απο πλευράς βενζίνης.
    Κύκλους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    To TDR δε με χαλάει αν και θα προτιμούσα ένα DR μιας και έχω πάρει φίλου και μου άρεσε.
    π.χ. με κάποια λεφτα παραπάνω, το συγκεκριμένο μου φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση.
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3398252/

φαντάζομαι θα είναι και πιο οικονομικό απο πλευράς βενζίνης.
    Φίλε μου τα έχω και τα δύο μηχανάκια που λες το TDR είναι μεράκι (πάρα πολύ μπροστά από την εποχή του )με φρέσκα λαστιχάκια "σκοτώνει" ακόμα και σήμερα.
    Πως έφτασες τώρα από το rs 125 στο dr 650 εσύ γνωρίζεις .

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    ...
    Πως έφτασες τώρα από το rs 125 στο dr 650 εσύ γνωρίζεις .
    Προφανώς ο φίλος μας δεν γνωρίζει. Μηχανάκι θέλει...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Haynes Service Manual για το Aprilia Rs 125
    από Zacharias99 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2010, 22:44
  2. Στρώσιμο Aprilia RS 125
    από thewhiteowl στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2007, 09:31
  3. Aprilia RS 125 VS Cagiva Raptor 125
    από angel_pele στο forum Αντιπαραθέσεις