Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Να πώ οτι δεν έχω σκοπό να το πάρω τώρα. Δεν έχω καν τα λεφτά. Το καλοκαίρι όμως που έχω πρακτική κάτι θα μου δώσουν απο εκεί, κάτι θα έχω ήδη βάλει στην ακρη μπάς και μαζευτεί το χιλιάρικο

. Απλά τα ψάχνω απο τώρα για να ξέρω τι παίζει απο τιμές κ.λ.π.
Όποτε το Ninja ακυρώνεται λόγω χρημάτων (αν και ποτέ δεν ξέρεις). Γενικά μου αρέσει και θα το προτιμούσα.
Όσον αφορά τον κινέζο μου, δεν μαζεύεται απο πουθενά. Σε καθε βόλτα θα χρειαστεί κάτι βίδωμα και γενικά τριζει και κάνει θόρυβο σε απίστευτα εκνευριστικό βαθμό. Τέτοιο τρίξιμο ωστε να φεύγουν στεκες βίδες και λοιπά χρήσιμα πραγματάκια απο πάνω του.
Μου τα έλεγαν εδώ στο forum δεν άκουγα!
Ο πατέρας μου με καλοέμαθε απο μικρό με τις μηχανές του και ο κινέζος ήταν μεγάλη προσγείωση. Γι' αυτό δε θέλω να πάω πάλι σε παπί. Να μπορώ να ανεβώ μια ανηφόρα δικάβαλο χωρίς ζόρια. Θα μου πείτε δεν έχεις καλα καλα τα λεφτα και θες με χιλιάρικο να μην είναι μηχανάκι. Γι'αυτό λιγουρεύομαι το rs125 που θα γουστάρω κιόλας. Μου αρέσει η διχρονίλα και το μόνο δίχρονο που έχω εμπειρία είναι ένα mtx 50 πέραν κατι scouter 50αρια. Με ενθουσιάζει το οτι είναι δίχρονο και μεγάλος δάσκαλος που λένε πολλοί.
Εψαξα λίγο τις αγγελίες και είδα οτι συνήθως αυτά που είναι κοντα στα 2χιλιάρικα είναι τα πειραγμένα.
Πάντως οποιοδήποτε άλλο μοντέλο μου προτείνετε καλοδεχούμενο.