Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Μην του ξεκόβεις την επαφή του παιδιού. Να τον έχεις απο κοντά και να του δείχνεις κάπου κάπου 2 πράγματα.
Το μικρόβιο το έχει και αν τον αποστειρώσεις μέχρι να βγάλει το δίπλωμα θα είναι χειρότερα.
Να ήμουν στην θέση σου θα τον έχωνα για κανένα σέρβις, πλύσιμο κλπ..... να μάθει και τις υποχρεώσεις που έχει το δίκυκλο
Τέλος καλό, όλα καλά!!!
Να αρχίσουμε να συζητάμε για ποιο μηχανάκι να πάρει μετά τις πανελλήνιες? ή θα έχει να κάνει με το τι θα βγάλει?
Τοτε να πουμε για ελαστικα, γιατι σιγουρα θα ειναι χαλια μετα απο τοσο drift....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Βρόμαγε "από μέσα" η δουλειά.
Μην του κόψεις τις βόλτες, πάρτον σε αλάνες και χωράφια να του το δίνεις να οδηγάει να ξεκ@λώνει. Και πιο κολλητοί θα γίνετε και όταν θα έρθει η ώρα να πάρει δικό του δεν θα είναι με καρυδωμένο το γκάζι συνέχεια μιας και περίοδος στέρησης δεν θα έχει υπάρξει.
Φιλαράκια και όπου τον παίρνει ας κάνει και καμία βόλτα δεν έιναι κακό.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
δωσε στο παιδι την Ρενα να ξεκ@υλωσει και να πουλησει και λιγο μουρη σε κανενα γκομενακι...
τι σκουτερ και αηδιες...![]()
Λοιπόν.
Μια και το θέμα φαίνεται να κλείνει
και τελικά ήταν σοβαρό - πιστεύω ότι το πρόλαβα
Ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση :
Οι ενδείξεις ότι κάτι συμβαίνει :
- Το τελειωμένο λάδι καύσης
- Τα πολλά - ανεξήγητα - χιλιόμετρα, το οργανάκι δούλευε κανονικά
- Η σταθερή ποσότητα βενζίνης, για τα χιλιόμετρα που είχε κάνει
- Το λερωμένο από κάτω κράνος - δεν το ανέφερα γιατί νόμιζα ότι εγώ το λέρωσα κατά λάθος
Ο βασικός ύποπτος και ''ένοχος'' :
Ένας 18άρης, που διαβάζει για να δώσει Πανελλήνιες. Έχει δείξει ενδιαφέρον για τα μηχανοκίνητα, γιός μου είναι, έχει οδηγήσει αυτοκίνητο, καρτ, σκούτερ, μηχανή εντούρο. Πάντα όμως ελεγχόμενα. Δηλαδή σε χώρο ανοικτό - ελεύθερο, με διακριτική την παρουσία μου ,και με πολλές συμβουλές, οδηγίες, υποδείξεις. Πάνω στο R1 είδε και ένοιωσε πολλά, από σούζα μέχρι να ξεκινάμε με πράσινο στο φανάρι και ο άλλος να περνά στη ψύχρα με κόκκινο και 60 - 70 χιλιόμετρα - κατάλαβε πόσο εύκολα τραυματίζεσαι ή σκοτώνεσαι .. Κατάλαβε πόσο χρειάζεται το κράνος, και το φορούσε όταν έβγαινε ...
Δεν είχε δείξει όμως, και το τονίζω αυτό, την πολύ έντονη επιθυμία να οδηγήσει μόνος του, να θέλει να είναι συνέχεια πάνω σε δίκυκλο και εκεί είχα μπερδευτεί αν ήταν αυτός ή κάποιος άλλος/φίλος του
Στα δια ταύτα :
Από τη στιγμή που τον ρώτησα, και το επιβεβαίωσε με εκείνο το χαμόγελο του παιδιού, που το πιάνεις με το χέρι μέσα στο βάζο με το γλυκό ΝΟΜΙΖΩ ότι δεν είχε νόημα ή αποτέλεσμα να βάλω τις φωνές, τις απειλές ή για κάποιους πιο μεγάλους το ξύλο .
Ήρεμα, αυστηρά, οι δυό μας , με παραδείγματα, του είπα για τους κινδύνους που υπάρχουν, νύχτα σε μεγαλούπολη, χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους άλλους και πόσο μπορεί να τον επηρεάσει στην υπόλοιπη ζωή του .
Έδειξε ότι το κατάλαβε και απολογήθηκε, ρίχνοντας το βάρος στην πίεση του διαβάσματος και στην ανάγκη για έστω μικρή και παράνομη εκτόνωση. Με διαβεβαίωσε ότι αυτές τις λίγες φορές που είχε βγει, δεν συνέβη κάτι, που θα μας κάνει να τρέχουμε οικογενειακώς και ζήτησε, μόλις τελειώσει με τις εξετάσεις, δίπλωμα - του είπα ότι θα πάει και για αυτοκίνητο και για μηχανή
Θα παρακολουθήσω για λίγο την κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι το θέμα έχει λήξει προς το παρόν
Αυτά για μένα - για τα δικά σας παιδιά, σκεφτείτε, πονηρευτείτε και ...πράξτε αναλόγως
Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας
Βαγγέλης
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Πολύ καλά εξελίχθηκε το θέμα μαι μπράβο για τον τρόπο που το χειρίστηκες.
Στα υπ όψιν και για μας....
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957