Τι σχέση έχει το design με τα παραπάνω, δεν μπορώ να φανταστώ.
Η Ducati χρησιμοποίησε το κόκκινο απ΄τα πρώτα "αγωνιστικά" Marianna του 1955
Ο κλασσικός κωδικός R-157 δεν έχει καμμία σχέση με την Ducati, αλλά είναι ο κωδικός χρώματος του Italian Red που βάφει η Honda τα μηχανάκια της.
Τα ξηροκάμπανα δεν εμφανίστηκαν ούτε από Honda ούτε από ducati. Τεχνολογία αυτοκινήτων από την δεκαετία 20-30 είναι.
Φρόνιμα.... Κι επειδή έτυχε να ανέβεις (ή όχι αν όντως το συγκεκριμένο μηχανάκι παρουσιάσε προβλημα - που δεν ξέρεις βεβαια ποιος/ποιοι το είχε και τι του έκανε πριν το τεστ ride) δεν σε κάνει γκουρού του 2τροχου κόσμου μας και τιμητή των ΚΤΜ....
Χαλάρωσε με το RR σου και προσεχε μην σε περάσει κανένα Morini απ' εξω σε καμιά στροφή και αρχίσεις να ψάχνεις γιατί ξεφουσκωσε η αλυσίδα σου....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μας φύγανε τα τσίσα...http://www.telegraph.co.uk/motoring/...-marriage.html
Μα το θέμα,δεν είναι για το που εμφανίστηκαν στα αμάξια ή στον δίτροχο κόσμο, απλά το είπα σε άρθρο που είχα διαβάσει αν είναι τόσο λάθος οι πληροφορίες μου , πάω πάσο.
Φρόνιμος είμαι.Πήγα να πώ την άποψη μου και μόνο που δεν με φάγατε.υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι σαν εσένα για είσαι απο αυτούς τους αυτοαποκαλούμενους wanna be thundercat ;
αλλά δεν θυμάμαι να σε το κάνω Quote σε εσένα και να σου απευθύνω τον λόγο ,αλλά οκ !
Φρόνιμα.... Κι επειδή έτυχε να ανέβεις (ή όχι αν όντως το συγκεκριμένο μηχανάκι παρουσιάσε προβλημα - που δεν ξέρεις βεβαια ποιος/ποιοι το είχε και τι του έκανε πριν το τεστ ride) δεν σε κάνει γκουρού του 2τροχου κόσμου μας και τιμητή των ΚΤΜ....
Χαλάρωσε με το RR σου και προσεχε μην σε περάσει κανένα Morini απ' εξω σε καμιά στροφή και αρχίσεις να ψάχνεις γιατί ξεφουσκωσε η αλυσίδα σου....
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΚΟΥΡΟΥ,είδες πουθενά να το λέω αυτό; Είπα απλά να μιλήσω; να μιλήσω; γιατί θα έλεγα αυτά που εντώπυσα ούτε μηχανικός είμαι ούτε "οδηγός" αγώνων.
Επίσης αυτή η επιθετικότητα επειδή έχω 600RR ,απο που προέρχετε,για να καταλάβω "Χαλάρωσε με το RR και να προσέχω μην με περάσει κανένα Morini;" δηλαδή , είπα κάτι τέτοιο οτι είμαι "και γαμώ τους οδηγούς;" και ότι ξέρω γώ μ@μ@ω και δέρνω στην μηχανή ; αν το είπα πουθενά πες μου το και μετά έλα μου πες για το να χαλαρώσω.
Μη παρεξηγηθούμε κιόλας!
A δεν παρεξηγούμαστε...
1. Αν δεν εισαι γκουρού, οδήγησε πρώτα το 1290 σε πολη, βουνά, καμπους και λαγκάδια για λιγο καιρό κι έλα μετά να μας πεις την άποψή σου για το μοτοσακό...
2. καμία επιθετικότητα για το RR, απλά αυτό έχεις... Και μου αρεσει κιόλας... Α... το μορίνι σε μπέρδεψε.... Ναι, υπάρχουν λοιπον κάτι μπουρδέλ@ που δεν τα ξέρεις καν που με τον κατάλληλο οδηγό σε κάνουν να κλαις..
3. Κατάλαβε ότι μόλις πρόσφατα απέκτησες μηχανάκι και κάποιοι (όχι εγω, κι εγω χθεσινός είμαι) που εχουν κάτι 100δες χιλιαδες χιλιομετρα πάνω σε διάφορα μηχανάκια μπορεί να ξέρουν 1-2 πραγματακια παραπάνω και να θίγονται απο το υφος σου...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
1. Κοίταξε το πήρα σε πόλη ,και μάλιστα αρκετά χλμ. για ένα απλο test drive,έβγαλε της παναγιάς τα θέματα σε κάποια φάση δεν έπαιρνε καν μπρός αφού το βάλανε 4 φορές συνεργείο και είχαν ξενερώσει οι περισσότεροι, δεν μπορούσαν να βρούν τι έχει.
2. Το ξέρω το Morini δεν με μπέρδεψε μην ανησυχείς, αλλά δεν αντιλέγω υπάρχουν οδηγοί που όχι με κάνουν να κλαίω,αλλά με κάνουν και με δείνουν θάρρος να γίνομαι καλύτερος κάθε φορά,και να παρακολουθώ.
3. Το γέλιο δεν είναι το ύφος μου, είναι το οτι απλά πήγα να γράψω την άποψη μου σε κάτι που έγραψα αρκετές βόλτες πριν το αφήσω, εννοώντας όλη μέρα για το ΚΤΜ Event. Ενώ το Enduro πχ και το 690 σπέρνανε. Το 1290 δεν μπόρεσα να κλείσω καν τα ηλεκτρονικά που είναι το ίδιο μοτίβο με το adventure και το 690 και πήγαινε σαν πτώμα.
Αυτά είχα να πώ...
πλεόν θα το γράφω γιατί θα με φάνε εδώ πέρα, και θα μου ορμήξουν οτι το παίζω έξυπνος .
Αγορίνα στο γράφω φιλικά χωρίς να σου την πώ η κάτι τέτοιο το τονίζω :P
Ορίστε : http://en.wikipedia.org/wiki/Moto_Morini
Αυτά είναι τα λεγόμενα Morini.