Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: Αλλαγή τελικού εξάτμισης στο Bandit 650 SA (2011)

Εγω εχω βαλει αυτη:
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	urban_home_image.jpg 
Προβολές:	223 
Μέγεθος:	44,2 KB 
ID:	317116
    μουρικη, ποιοτητα δεν με τρελλανε μα δεν εχει και τιποτα εδω που τα λεμε.
    Θορυβος, με mufflers μια χαρα μεσα στα πλαισια (περασα MOT πριν λιγες μερες), χωρις κανει αρκετο εως πολυ.

Τα περι καταναλωσης ειναι παπαρια, απαξ και δεν βαζεις το φιλτρο στην συναρτηση.

Οτι και να αποφασισεις, ενα εχω να πω:
    Θα ειναι πιο ομορφο, πιο ελαφρυ, πιο φασαριοζικο (το τελικο).
    Μα μια τουμπα που ειχα φαει το καγκελο του μοτερ εμεινε το μισο (καπου υπαρχει φωτο στο main thread) η μαμα εξατμα λιγες γρατζουνιες και το υπολοιπο μηχανακι ανεγκιχτο.

Τα λ7 παντως που κοστισε (η φθηνη) δικη μου θα επρεπε να τα ειχα χωσει σε αναρτησεις, ειναι καλυτερη επενδυση.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billakosthegr Προβολή μηνύματος
    Λίγο πρόχειρα που το έψαξα, οι two brothers δεν έχουν πάρει έγκριση στη Γερμανία και δεν παιρνάνε ΚΤΕΟ (και εδώ είναι τυπικοί και τα τσεκάρουν αυτά). Σε αντίθεση οι Mivv Suono και άλλες επώνυμες δεν έχουν πρόβλημα ... Εντύπωση μου κάνει. Είναι μήπως ανοικτού τελείως τύπου καθαρά αγωνιστικές?? (με-χωρίς καταλύτη?)
    Αν κρινω απο τις δικες μου σκετα χωνια ειναι.............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Εχω την micron carbon με σιγαστηρα, βγαζει καλό ήχο... απο καταναλωση δεν μου φαινεται να ειναι παραπανωΚάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_000238.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	80,4 KB 
ID:	317435
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Νέο μέλος
    καλησπερα παιδια και απο μενα!!νεος πλεον στο forum με bandit 650s του 2010!γνωριζει κανεις απο ποιο αλλο μηχανακι ταιριαζει το τελικο του (aftermarket) να βαλουμε στο δικο μας και ποσα φ ειναι η διαμετρος του γτ για καινουριο δεν παιζουν πολλα λεφτα?ευχαριστω!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalabaka1981 Προβολή μηνύματος
    καλησπερα παιδια και απο μενα!!νεος πλεον στο forum με bandit 650s του 2010!γνωριζει κανεις απο ποιο αλλο μηχανακι ταιριαζει το τελικο του (aftermarket) να βαλουμε στο δικο μας και ποσα φ ειναι η διαμετρος του γτ για καινουριο δεν παιζουν πολλα λεφτα?ευχαριστω!!
    θα κοψεις το μαμα λινκ για να βαλεις αλλο τελικο?? κριμα να το σφαξεις.. πηγαινε φτιαξε καμια χειροποιητη με κανα 250αρι.

Και προσοχη στους κλεφτες, την πρωτη μου την εκλεψαν, τη δευτερη τη βρηκα με λυμενες τις βιδες και την εχω τωρα στο κρεβατι μου διπλα και τη θαυμαζω....
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Μέλος Το avatar του/της KostasRS
    Σε συζήτηση που είχα με γνωστό μηχανικό εδώ στην Αθήνα όταν ήθελα να βάλω μια εξάτμιση στον ληστή, μου είπε ότι η εξάτμιση δεν είναι μόνο ότι την τοποθετώ και είναι όλα ok.
    Μου είπε ότι οι εξατμίσεις που ταιριάζουν στο bandit είναι οι παρακάτω:
    1. Yoshimoura
    2. Laser
    3. Remus
    Οι υπόλοιπες λέει δεν αποδίδουν σωστά και ότι δημιουργείται μεγαλύτερη απορρύθμιση των βαλβίδων εξαγωγής.
    Ξέρει κάποιος φίλος εδώ αν τα παραπάνω είναι σωστά?
    Τελευταία τροποποίηση από KostasRS; 20/02/2015 στις 08:10.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas. Προβολή μηνύματος
    Σε συζήτηση που είχα με γνωστό μηχανικό εδώ στην Αθήνα όταν ήθελα να βάλω μια εξάτμιση στον ληστή, μου είπε ότι η εξάτμιση δεν είναι μόνο ότι την τοποθετώ και είναι όλα ok.
    Μου είπε ότι οι εξατμίσεις που ταιριάζουν στο bandit είναι οι παρακάτω:
    1. Yoshimoura
    2. Laser
    3. Remus
    Οι υπόλοιπες λέει δεν αποδίδουν σωστά και ότι δημιουργείται μεγαλύτερη απορρύθμιση των βαλβίδων εξαγωγής.
    Ξέρει κάποιος φίλος εδώ αν τα παραπάνω είναι σωστά?
    βλακειες σου λεει οποια βαλεις το ιδιο ειναι
    οπως εγραψε και ο dimzan πιο πανω μπορεις να βαλεις και καμια χειροποιητη με κανα 250αρι.

Μέλος Το avatar του/της KostasRS
    και εγώ έτσι νομίζω Μιχάλη....ότι δεν θα έχει θέμα.
    Τι να πω, μ' αυτούς τους μηχανικούς τώρα τελευταία έχω ακούσει τα πάντα, τι να κάνουμε όμως... τους χρειαζόμαστε.
    Είχα δει πριν από καιρό κάτι σαν το παρακάτω και η τιμή είναι πολύ καλή, με + 20€ μεταφορικά είναι Ελλάδα.
    http://www.ebay.com/itm/111556644002...%3AMEBIDX%3AIT

Νέο μέλος
    γιατι να το κοψω?θα παω σε εξατμισα να μου φτιαξει ενα νεο

Παλαιό μέλος
    Εχω τοποθετησει 2 διαφορετικες εξατμισεις στη μηχανη Mivv suono και akrrapovic. Ετυχε να τις εχω δυναμομετρησει και τις δυο και το αποτελεσμα ηταν ιδιο, καμια διαφορα. Η μονη διαφορα ηταν στον ηχο. Η Mivv λογο του οτι ηταν κοντη εκανε σαφεστατα περισσοτερο θορυβο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas. Προβολή μηνύματος
    και εγώ έτσι νομίζω Μιχάλη....ότι δεν θα έχει θέμα.
    Τι να πω, μ' αυτούς τους μηχανικούς τώρα τελευταία έχω ακούσει τα πάντα, τι να κάνουμε όμως... τους χρειαζόμαστε.
    Είχα δει πριν από καιρό κάτι σαν το παρακάτω και η τιμή είναι πολύ καλή, με + 20€ μεταφορικά είναι Ελλάδα.
    http://www.ebay.com/itm/111556644002...%3AMEBIDX%3AIT
    μια χαρα φαινεται..τσιμπα την!
    αν αλλαξεις τελικο μονο δεν εχεις προβλημα!!
    εγω παντως με την γιαμαμουρα δεν ειδα τρελη διαφορα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    εγω παντως εχω παρατηρησει οτι με τις aftermarket που ειναι πιο ανοιχτες σε σχεση με τη μαμισια τραβαει καλυτερα ψηλα. Εχω ομως και κομμενο καπακι φιλτορου εισαγωγης και ελευθερο φιλτρο.

Για τις εξασμισεις που ποσταρετε δωστε λιγο προσοχη ωστε το λινκ της εξατμισης να εχει στοπ για το κεντρικο σταντ της μηχανης οταν ειναι κλειστο, αλλιως θα χτυπαει στο σωληνα της εξατμισης οταν ειανι κλειστο και θα σας σπαει τα νευρα
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

μονο με τελικο καμμια διαφορα κανα αλογο ψηλα μπορει να δεις μονο και αυτο γιατι ψιλοφτωχαινει στις υψηλες στροφες.δες στο ebay και τις delkevic το χταποδι τους το βλεπω πολυ στον υπνο μου τον τελευταιο καιρο.α και ο κανονας λεει κοντη εξατμιση καλη στις επιταχυνσεις μακρια για τελικη.

Παλαιό μέλος
    Στο μεγαλο bandit 1250 οι αλλαγες σε εξατμισεις κτλ δινουν αρκετα αλογα. Χοντρικα τελικο-φιλτρο 8 αλογα, με χταποδι ακομα 8 αλογα, και αφαιρεση πεταλουδες ακομα 8 αλογα
    χεχε οτι κανεις σε αυτη τη μηχανη 8 αλογα δινει
    Εκτος εκκεντροφορων και αλλα καλουδια οπου ξεφευγει....

Ληστη ξεχασες οτι τα 8αρια προυποθετουν και tfi η commander για να ακουσεις το χλιμιντρισμα.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγη μηχανης Hornet vs Fz6 vs Bandit 650 vs Sv650
    από dimzan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 08:20
  2. Καταλυτης εξατμισης Bandit 650
    από taskon στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2010, 13:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •