βελτιωση ειπαμε ρε μαστορα οχι αλλαγη dna
εχω δει ενα ωραιο marchocci αμα θες μπορεις να γινεις ο σπονσορας μου ανετα
![]()
Δεν του ειπα να το φτιαξει για κοντρες. Δεν διαβασες τι λεω πιο πριν;;
Να το βελτιωσει στα σημεια εννοω κανα ελατηριο στις αναρτησεις μπρος-πισω να γινουν πιο σωστες, κανα φρενακι καλυτερο μπροστα, κανα γραναζακι πιο κοντο, καμια γεφυρα στα καλαμια αντε και καμια εξατμισουλα μεταχειρισμενη να γινει λιγο πιο μπανικο.
(Και ροικες, εκκεντροφορους, FCR, εισαγωγες, κυλινδροπιστονα, μπιελες, λαιμους, ακραπες, ηλεκτρονικες, ζαντες, κεντρα τροχων, usd, ψαλιδι απο ττ, ψυγειο λαδιου)
Περα απο τη πλακα με ενα 500αρικο το κανεις πολυ καλο και πολυ ασφαλεστερο το χτακι. Αξιζει πιστευω να του τα σκασεις αν ειναι να το κρατησεις. Δεν θα ειναι ποτε για κοντρες με husaberg κλπ και δεν ειναι αυτος ο στοχος πιστευω. Απλα μια γενικη ψιλοβελτιωση να στεκεται καλυτερα και να το χαιρεσαι περισσοτερο. Δεν ειναι πεταμενα λεφτα.
Συμφωνω. Τα ΧΤ που βλεπονται παιζουν απο 1500 ευρω και πανω.
Εχω δει να ζητανε και πανω απο 3Κ για ΧΤ 2003 γιατι ηταν ολο μαμα με λιγα χλμ. Ρε αι στα διαλα! Επρεπε να παρω τηλεφωνω να τον τρολαρω.
τρολλαρω κανονικα εγω. ανταλλαγη με κινεζικο χωρις διαφορα αδερφε.... χαχαχα
το ιδιο πραγμα λεμε
παιρνεις αξιοπρεπες xt με λιγοτερα λεφτα απο καινουριο innova ή crypton x
και υπαρχει πολυς κοσμος εξω ειδικα 35+ ετων που για τη χρηση που κανουν δεν τους ενοχλουν οι μαμα αναρτησεις και φρενα
αν εχεις απαιτησεις ειναι κουτο να ταλαιπωρεισαι και να ταλαιπωρεις ενα μηχανακι σχεδιασης δεκαετιας 80 οταν με λιγα λεφτα παραπανω πας αλλου
σε οικονομια και αξιοπιστια ομως ειναι αξεπεραστο και για πολλους αυτο μετραει