Παίδες, μηχανάκι στην παγκόσμια ιστορία της μοτοκίνησης είναι μόνο ένα: cub economy 90. Τα υπόλοιπα είναι απλά για να ασχολούμαστε![]()
Pros daz
Αυτή είναι ερώτηση που θα σε βοηθήσει να μου ραψεις κουστούμι; Εσύ τι ψηφίσες;
Τελευταία τροποποίηση από κβ7; 18/03/2015 στις 20:39.
πεντε μερες τρως αγγουρι, και το σαββατο εισαι μουρη
Βλέπεις? Όταν κάποιος γράφει κάτι και εσύ αντί να διαφωνήσεις μαζί του του πετάς στο άκυρο αυτή την ερώτηση, ο άλλος νομίζει ότι του παίρνεις τα μέτρα.
Δες τώρα αυτή την ερώτηση, όταν ο nickald είπε το Τ-Μαχ καγκουροσκούτερ
Όπως βλέπεις ούτε εσύ ούτε ο nickald ήσασταν πολύ ευγενικοί όταν ο άλλος αντί να εκτιμήσει την άποψή σας και να διαφωνήσει μαζί της, ψάχνει πλάγιους τρόπους να την σνομπάρει. (Και με το δίκιο σας)
Όταν κάποιον τον λες βλάχο και σε ρωτάει εσύ από που είσαι, ε δεν έχει σκοπό να έρθει να σε ζητήσει! Η διαφορά όμως είναι ότι εδώ κανείς δεν είπε βλάχο κανέναν, γιατί ακόμα και αν το τ-μαχ είναι η πρώτη επιλογή του κάγκουρα, όπως ήταν-είναι το tdm και παλιότερα το παπί, αυτό δεν κάνει όσους έχουν t-max, κάγκουρες.
Το έχω πει 1000 φορές δεν είμαστε αυτό που οδηγούμε, ούτε κρινόμαστε απ' αυτό σαν άνθρωποι ή σαν χαρακτήρες. Να φανταστείς έχω πολλούς φίλους όχι μόνο με σκούτερ αλλά ακόμα και με tdm.![]()
Επίσης κανένας δεν είπε τους σκουτεράδες κομπλεξικούς. Φυσικά δεν είναι ούτε λιγότερο κομπλεξικοί από οποιονδήποτε άλλο!![]()
Με λίγα λόγια είμαστε όλοι για τα σίδερα και μεταξύ τρελών πρέπει να υπάρχει κατανόηση (και χιούμορ πάνω απ' όλα).
Peace αδέλφι. (εκτός κι αν οδηγείς σκούτερ οπότε είσαι θετός μου αδελφός).![]()
Όχι δεν είχα σκοπό να σου ράψω κοστούμι, ήθελα να σου δείξω ότι είσαι λάθος που την έπεσες στον nickald![]()
Edit. To f650 το έχεις ακομα?
Τελευταία τροποποίηση από daz; 18/03/2015 στις 21:50.
Sent from me using a computer.
Λάθος μου ηταν ....ο τροπος αλλά πραγματικα έχω βαρεθεί αυτές τις κατηγοριοποιησεις...Καβάλας τ Μαξ είσαι ποζερας Καβάλας Χάρλεϊ είσαι πιξας Καβάλας bmw είσαι δόξας ktm είσαι γαματος κοκ....καταλαβαίνω οτι και η πλάκα είναι μέσα στο παιχνιδι και έχει τοσα αλλά νήματα να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του αλλά μερικές φορες αυτόματα κάποιος με το που ακούει τ Μαξ bmw να αρχίζει να κραζει...ε τι να πω......κραζεις......θαυμαζεις που λέει και η ππ@παρια του jumbo οποτε no problem φιλέ daz
πεντε μερες τρως αγγουρι, και το σαββατο εισαι μουρη
Κοίτα, όλοι σηκώνουν δούλεμα. Από τα tough boys με τα κτμ μέχρι τους παπόβιους με την γραβάτα στο χρώμα του παπιού.
Ανέκαθεν στα μοτοσυκλετιστικά στέκια εκφράσεις και χαιρετισμοί του στυλ "που είσαι ρε κουλέ", "φώναξε τον μονόχειρα", "τσούλα το μπρίκι σου", "μάθε ισορροπία" κ.α. δεν σήμαιναν απολύτως τίποτα. Αρκεί να μην γίνονται κακοπροαίρετα.
Σε μια συνάντηση είχα πάει με το carnaby ενός φίλου. Όταν με ρώτησαν γιατί δεν ήρθα με το μπρίκι μου, στον έναν είπα επειδή βαριόμουν να τον περιμένω και στον άλλο ότι εκείνη την περίοδο δεν χώραγε τίποτα ανάμεσα στα πόδια μου. Αν είχα κτμ θα τους έλεγα ότι ήταν χαλασμένο.![]()
Sent from me using a computer.