Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: αγορα xt660x ή κάτι άλλο;;;

Νέο μέλος
    φιλε daz δε ρωταω γιατι δε ξερω .απλα τωρα μαυτα που λες ψηλοκαταλαβαινω λιγο! δε ξερω πιο ειναι μονοκυλινδρο πιο δυκυλινδρο! απλα εγω αυτο που ηθελα ειναι ενα βολτιαρικο σαν το χτ με τοση συντηρηση απλα πιο δυνατο!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Αλεξανδρος90 Προβολή μηνύματος
    δε ξερω πιο ειναι μονοκυλινδρο πιο δυκυλινδρο!
    Ρε τρελέ! Έχεις ξανακαβαλήσει μηχανάκι?

απλα εγω αυτο που ηθελα ειναι ενα βολτιαρικο σαν το χτ με τοση συντηρηση απλα πιο δυνατο!
    O δούκας είναι πιο δυνατός από το χτ έχει τις ίδιες απαιτήσεις σε συντήρηση, αλλά θέλει συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα και λίγο πιο ακριβό λαδάκι.
    Ο δούκας και το smc, φοράνε τον ίδιο κινητήρα. Απ' ότι κατάλαβα θέλεις κάτι σαν τον δούκα.

Γενικά όσο πιο πολύ αυξάνεται η δύναμη, τόσο περισσότερο θα αυξάνονται και οι απαιτήσεις σε συντήρηση και το κόστος χρήσης.

Επίσης ο πιο δυνατός κινητήρας με τη μεγαλύτερη συμπίεση και τις μικρότερες ανοχές, είναι και πιο ευαίσθητος σε "λάθος" πειράγματα. (επειδή θα πάρεις μτχ στο λεω αυτό).
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    ειχα πριν 10 χρονια ενα φτιαγμενο μοντενας κρις μετα απο αυτο εχω ενα ρχ8! για πειραγμα δε το συζηταμε καν!απλα τωρα που τα κοιταω ολα μου χει κατσει ασχημα το hypermotard 796 και το dorsoduro 750! μεγαλα αλλα μαρεσαν πολυ εμφανισιακα!ξερω οτι ξεφευγω αλλα τ να κανω ρε παιδια! αν παρω κατι θελω να το χω για παντα.. πιο απο τα δυο απαιτει λιγοτερη συντηρηση λιγοτερη καταναλωση κλπ? αν οχι αυτα τα δυο μαλλων το duke690! αυτα τα 3 μου αρεσουν πολυ εμφανισιακα!

Moderator
    ειχα πριν 10 χρονια ενα φτιαγμενο μοντενας κρις μετα απο αυτο εχω ενα ρχ8! για πειραγμα δε το συζηταμε καν!απλα τωρα που τα κοιταω ολα μου χει κατσει ασχημα το hypermotard 796 και το dorsoduro 750! μεγαλα αλλα μαρεσαν πολυ εμφανισιακα!ξερω οτι ξεφευγω αλλα τ να κανω ρε παιδια! αν παρω κατι θελω να το χω για παντα.. πιο απο τα δυο απαιτει λιγοτερη συντηρηση λιγοτερη καταναλωση κλπ? αν οχι αυτα τα δυο μαλλων το duke690! αυτα τα 3 μου αρεσουν πολυ εμφανισιακα!
    Τα δυο πρώτα έχουν κινητήρα ducati δικύλινδρο. Σιγουρα δεν είναι αυτό που περιγράφεις ότι θέλεις όσο και να σου αρέσουν. Επίσης σίγουρα η εμπειρία σου δεν είναι για τέτοιον κινητήρα. Πάρε το μονοκύλινδρο δούκα που και το γκάζι του δε θα το βαρεθείς και πιο ελαφρύ είναι και λιγότερη συντήρηση χρειάζεται.

Νέο μέλος
    ωραια εχεις καποιο ακομα να προτεινεις να δω σε μονοκυλινδρο με αυτα τα χαρακτηριστικα λιγοτερη συντηρηση πιο ελαφρι κλπ ? σαυτο το στυλ λιγο πιο χοντροκομενο δηλαδη οπως αυτα τα 3

Παλαιό μέλος
    Το FMX καλό, (το σκεφτόμουν και εγώ) αλλά πρέπει να σκεπάσεις το καντράν με σακούλα για να μην το βλεπεις....όπως με κάτι κοπέλες με ωραιο σώμα, αλλα για το πρώσοπο σακούλα....ενα άλλο μείον ειναι η σέλλα...ειναι απο 125....

Νέο μέλος
    χαχαχ...ε αμα αρχισω ετσι δ λεει...κατι ομορφο απο τν εταιρια τ.δε θελω ν σκεπαζω κ ν ξεσκεπαζω

Παλαιό μέλος
    χαχαχ...ε αμα αρχισω ετσι δ λεει...κατι ομορφο απο τν εταιρια τ.δε θελω ν σκεπαζω κ ν ξεσκεπαζω
    Απάντησα και παραπάνω, για σύγχρονο μηχανάκι οικονομικό για όλες της δουλειές ΧΤ, αμα θες κράτημα φρένα, δηλαδή καγκουριές KTM,
    άλλη επιλογή 2κύλινδρη Versus h Storm
    Για μονοκύλινδρο all around κοίτα και εδώ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	5846741_1_b.jpg 
Προβολές:	79 
Μέγεθος:	102,3 KB 
ID:	335802

Moderator
    Αυτά σου αρέσουν?

http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...anium%2005.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-vaj2zZCxa2...allpaper_6.jpg

http://www.passionmoto.com/wp-conten...e_34dx_web.jpg

Αυτό που είναι σα λατέρνα?

http://il-ducatista.com/wp-content/u.../05/m_s_01.jpg

Άναψε τώρα ένα τσιγάρο και ξαναδες το δούκα. Αυτά που κάνουν περισσότερο μπούγιο ακόμα και όσα προορίζονται για κοινούς θνητούς όπως το hornet είναι άλλη κατηγορία.

Νέο μέλος
    νταξει ρε δν ειπα κ στριτ τελειως εστω σχεδων ! μοταρντ χοντροκομενο οπως hyper dorso και duke λεω ε μαλλων πιο κοντα σαυτα που θελω ειναι ο δουκας που λετε! απλα κ τα αλλα δυο που ανεφερε τα σπανε ασχημα για τα γουστα μου

Νέο μέλος
    λοιπον παιδες!επειδη διαβασα πολλα κ πιστευω οτι θα μαι μια χαρα με ενα dorso η ενα hyper duke απλα το duke ειναι πιο για μενα να το πω κ ετσι οπως ειπε daz απλα διαβασα οτι τα αλλα δυο αν και πιο μεγαλα κ πιο δυνατα κακο για μενα ειναι πιο ταξιδιαρικα :/ και γω η χρηση που το θελω ειναι για μεσα στη πολη μεν αλλα και καμια 100ρια χιλιομετρα βολτιτσα τα σ-κ! απο τι καταλαβα δε θελουν τρελη προσοχη και ειναι κ βολτιαρικα τα dorso hyper! βρηκα αυτα τα δυο! και καποια ακομα απλα σας δειχνω αυτα τα δυο! πιο θα λεγατε προτειμοτερη επιλογη για καποιον αρχαριο σαν κ μενα! ισως πειτε κανενα αλλα δε βρισκω καποιο αλλο να μαρεσει

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3803321/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6239383/

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Εφυγες για το Duc αυριο πρωι πρωι...

Νέο μέλος
    αντε καλα

Moderator
    Από που ακριβώς κατάλαβες ότι δεν θέλουν την τρελή συντήρηση τα ducati?

Νέο μέλος
    καταλαβα οτι δε θελει τρελη συντηρηση το duke και καπου διαβασα εδω οτι κ το dorso δν απαιτει πολλα κ επειδη το duke σε καποια τοπικ υπαρχει vs dorso κανεις δν ειπε οτι εχει τρελη συντηρηση απλα πιο ακριβη

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα ON/OF Transalp vs BMW η κατι αλλο?
    από stelioskrete στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2014, 11:13
  2. Αγορά monster ή κάτι άλλο ??
    από mitsos_chania στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2013, 20:36
  3. Αυτο ειναι το κατι αλλο !!
    από tifoefs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2006, 14:48
  4. Τιράντες ή κάτι άλλο;
    από Reignman στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη