είναι τέλος του μήνα.
κάθε τέλος του μήνα γίνονται ουρές στα ΑΤΜ για να τραβηχτουν οι μισθοί και οι συντάξεις.
είναι τέλος του μήνα.
κάθε τέλος του μήνα γίνονται ουρές στα ΑΤΜ για να τραβηχτουν οι μισθοί και οι συντάξεις.
'Εχουν σκάσει κάτι ΟΥΦΟ εδώ και μου αδειάζουν το φαρμακείο....
Τελικά δεν ήταν και τόσο κακή ιδέα το δημοψήφισμα!
:rotflmao:
ανανήψαντας
Εγώ είχα πάει Παγκράτι για μια δουλειά και γινότανε της πόρνης σε όλα τα ΑΤΜ.
Γυρνάω κι εγώ το μηχανάκι καβαλάω πεζοδρόμιο και τους φωνάζω...
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΗ Γ....ΑΤΕ, ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ !! ! !
ΣΤΟ ΓΚΩ..... ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ
ΟΛΑ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ !!!!
Τσιμουδιά δεν έβγαλαν οι κότες....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
Μια ζωή γελοίος και ανθρωπάκι να περιμένει από τους άλλουν να βγάλουν φίδι
από την τρύπα....
Στη ζωή τελικά τίποτε δεν γίνεται από τύχη !
![]()
Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 27/06/2015 στις 10:25.
ανανήψαντας
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ντου στα ATM και στα TDM (απο τα ωραια πρωινα που διαβασα)
το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα το 74 ξαναεχουμε την ευκαιρια να γραψουμε την ιστορια
V POWER
είναι το τέλος του μήνα. δεν είναι η τελευταία μέρα.
λίγες μέρες πριν τελειώσει ο μήνας μπαίνουν τα λεφτά.
μα καλά μόνο εγώ τόσα χρόνια βλέπω τις ουρές στα ΑΤΜ στο τέλος του μήνα;
κάθε μήνα τέτοιες μέρες γίνεται πανικός σε ΑΤΜ, γκισέ τραπεζών και ταχυδρομεία.
Γιατί πρέπει να φέρνουμε την καταστροφή; όλοι σοκαριστήκαμε αλλά γίνεται παρακαλώ να ηρεμήσουμε;
Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί που χαίρονται να έρθει η ρήξη να κάνουμε επανάσταση κτλ
αλλά έαν δεν ηρεμήσουν τα πνεύματα μόνο εμφύλιο θα έχουμε
Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
οπως ειπε και ο ψεκασμενος
ΚΟΥΓΚΙ ΡΕ......
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Τα λέτε ολα ωραία και καλα (χωρις να ειρωνευομαι) αλλα βρηκα το καλυτερο σχόλιο απο όλα στο gazzeta.gr και συγκεκριμένα του Κυρ Γκαζζέτα..
επιτρέψτε μου λοιπον και δώστε έμφαση στο τέλος..
Αγαπητοί αναγνώστες,
Στο ρεσιτάλ λαϊκισμού και παπαρολογίας που επικρατεί, πρέπει να πούμε και καμιά αλήθεια, έτσι για αλλαγή...
Προσωπικά, είμαι υπέρ του δημοψηφίσματος!
Επίσης, ήμουν και υπέρ του δημοψηφίσματος, που είχε προτείνει ο ΓΑΠ το 2011.
Κάποια στιγμή, πρέπει ο σοφός λαός να αποφασίσει ο ίδιος και όχι διά των αστείων αντιπροσώπων που ψηφίζει κάθε 4 χρόνια, τι διάολο θέλει! Και να αναλάβει τις ευθύνες της απόφασής του.
Αλλά... ΑΛΛΑ, το όποιο δημοψήφισμα, πρέπει να έχει το σωστό ερώτημα. Το πραγματικό ερώτημα! Και το ερώτημα είναι ένα:
«Ευρώ ή Δραχμή»
Μην κοροϊδευόμαστε! Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα περί αποδοχής ή όχι της συμφωνίας. Το μοναδικό διακύβευμα ενός δημοψηφίσματος είναι ένα:
Είσαι με το ευρώ ή με τη Δραχμή;
Το τι σημαίνει «ευρώ» και τι σημαίνει «δραχμή» μπορείτε να το αναζητήσετε εύκολα σε εκατομμύρια links στο διαδίκτυο και να επιλέξετε αυτά που σας φαίνονται πιο αληθοφανή και εμπεριστατωμένα.
Σε αυτό το δίλημμα λοιπόν, το «ευρώ» ή «δραχμή», η απάντησή μου, είναι -ΠΡΟΦΑΝΩΣ- να μείνουμε στο «ευρώ».
Αυτά τα ολίγα, να περνάτε καλά και... καλό καλοκαίρι!
Υγ: Με όλη αυτήν την αναμπουμπούλα και τον πανικό που επικρατεί, η μοναδική παράταξη που «χαίρεται», είναι οι νεοναζί, που κερδίζουν σταδιακά δυνάμεις! Αυτός εξάλλου, είναι και ο πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κίνδυνος για τη χώρα και τις επόμενες γενιές της.
κυρΓκατζέττας
Αν και αποφεύγω να κάνω ιντερνετικά τέτοιες κουβέντες (και ειδικά σε moto forum!), πώς είναι δυνατόν κάποιοι να πιστεύουν ότι γράφουν ιστορία με ένα ψηφαλάκι ή ένα χαρτάκι σε ένα κουτί;;
(no offense chducos1, απλώς δράττομαι της ευκαιρίας να παραθέσω το δικό σου ποστ!)