Του λειπουνε καποια αλογα,αν δεν κανω λαθος.
Το bandit για Θεσσαλονικη,οχι γιατι το εχω ,ουτε γιατι το γουσταρω.
Καλη τιμη αγορας,ασπαστο,οικονομικο σε καυσιμο και συντηρηση,απροβληματιστο.Σχετικα βαρυ μεχρι να ξεκινησεις,μετα ουτε που το καλαταβαινεις.Εχει καλη ροπη,αρκετα σημαντικο τοσο στην πολη οσο και εκτος.
Μετα απο λιγο καιρο το 70 πολη 30 εξω,θα αντιστραφει.
Αν μιλαμε για Αθηνα,τοτε καλυτερα κατι ποιο ελαφρυ.
/σπαμομόουντ
στο fjr δεν βολεύτηκα σε πρώτη φάση αλλά μετά μου είπαν ότι ρυθμίζεται το ταμτιριίμ του έτσι και γιουβέτσι οπότε πιθανώς η πρώτη εντύπωση να μπορεί να αλλάξει. Άμα είσαι με τα γόνατα στους αγκώνες όμως, αυτό δεν αλλάζει.
/σπαμομόουντ
μας γ@μησες την ψυχολογια τωρα...
δλδ το versys δεν ειναι (εστω και στα σημεια) καλυτερο?
το cbf θα ειναι σιγουρα καλυτερο εκτος πυλων, απο το v-strom καθ'οτι 4κ...
στην πολη αυτο πως μεταφραζεται? καιει πολυ παραπανω...κοβει αρκετα το τιμονι του?
τα πεζοδρομια τα ανεβαινει οπως το v-strom ή θελει πιο πολυ προσοχη μην βρουν οι λαιμοι των εξατμισεων?
οποιαδηποτε πληροφορια τετοιου ειδους δεκτη...
ναι καταλαβαινω...αλλα επειδη ο αλλος δεν εχει εμπειρια απο μηχανες...
και ακομα και να τον βαλω να κατσει πανω, δεν θα καταλαβει αν του κανει ή οχι...(που και παλι ειναι δυσκολο για καποιους εμπειρους)...
προσπαθω να βγαλω μια ακρη για να μην "ξεπεσει" και αυτος, οπως ολοι οι υπολοιποι...
και θεωρω τελειως λαθος να δινονται 4 και 4,5 χιλιαρικα εν ετη 2015-16 για το v-strom...![]()
Από φόρτωμα δεν ξέρω.. Δεν έχω μπαγκάζια
Για συνεπιβάτη είναι σίγουρα πιο άνετο από το GSR που είχα πριν. Θα σου δώσω 2 παραδείγματα.
α) Κοπέλα που δεν είχε ξανανέβει σε μηχανή "έβγαλε" άνετα, κατά τα λεγόμενά της, Αιγάλεω-Λαύριο non stop ακολουθώντας την παραλιακή διαδρομή.
β) Κοπέλα με μια σχετική εμπειρία σαν συνεπιβάτης "έβγαλε" χωρίς κλάψες Αθήνα-Γαλαξείδι χωρίς στάση. Στην επιστροφή (την ίδια μέρα) την άκουσε λίγο όμως.
Σίγουρα δεν είναι Vstrom αλλά αντικειμενικά είναι άνετο. Στα αρνητικά τώρα που το σκέφτομαι, είναι η απουσία χειρολαβών. Αυτό ίσως τρομάξει έναν άπειρο συνεπιβάτη.
Εγώ στο 1,80 κάτι μέχρι τα 150 νιώθω άνετα, χωρίς να σκύβω.
Για τις καταναλώσεις, τα νούμερα που σου έδωσα είναι μέχρι ρεζέρβα που είναι 3λιτρη. Επομένως για το ταξίδι που ανέφερα παραπάνω, έχεις περίπου 6lt/100km και για μέσα στην πόλη φουλ καγκουριά (για τα δικά μου δεδομένα) γύρω στα 7,5lt/100km.
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Μηπως πρέπει να αποφασίσεις αν θες όρθιο η σκυφτό;; Ον-οφ η γυμνό;; Δικύλινδρο η τετρακύλινδρο;; Οποίος και να σου πει ότι σε ταξιδι φορτώνεται καλα το triple μάλλον δεν ξέρει τι θα πει πλαϊνές βαλίτσες πιςω βαλίτσα και τανκ μπαγκ... Με ποσά θες να ταξιδεύεις;; Με 140 πιστεύω θα εισαι καλυμμένος.. Οποτε μάλλον σου ταιριάζει αυτό που δεν θες... Δεν σου λέω να το πάρεις και να σιχτιριζεις απο την πρώτη μέρα... Απλά βάλτο σαν σκέψη... Μπορείς να βρεις και φθηνότερα απο 4000€... Και πολύ προσεγμένα κτλ...
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Τον Τίγρη κανείς δεν τον ανέφερε, μου κάνει εντύπωση, και ταξιδιάρης και οικονομικός και βρίσκεις με λίγο ψάξιμο στα λεφτά που διαθέτεις (άντε και λίγο παραπάνω)
Ο λόγος είναι ότι τον πάω τον Τίγρη
Και σχεδόν όλοι οι κάτοχοι λένε πως είναι σχολείο, δεν τρομάζει και μέσα στην πόλη είναι ένα μεγάλο παπί.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τετρακυλιδρο για Αθηνα,ειδικα το καλοκαιρι ΔΕΝ.Ειπες οτι δεν εχει εμπειρια,οποτε κατι ελαφυ θα ητανε οτι καλυτερο.Ο Τιγρης που λεει ο Vaska θα τον ζορισει.Χωρις πλακα,ενας Πηγασος θα του εκανε τη ζωη ευκολη.
Να προσθεσω http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5491357/
Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 02/12/2015 στις 13:54.