Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: Αεροβική (σκέτο)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Φιλε τερενς ασε τις παπαριες για μουλτι γιατι μετα απο λιγο καιρο που θα ξεκαβ..εις οδηγοντας το θα κλαις τα χρηματακια σου..και ειναι και πανακριβο το ατιμο και που ναβρεις και μαστορα χαι τεκ ..γραψε το μαρκετινγκ εκει που ξερεις και προσδιορισε πραγματικα τις αναγκες σου για να εχις και το κεφαλι σου ησυχο..αν η μηχανη δεν ειναι peace of mind παυει να τελει το σκοπο που αγοραστηκε...

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ.........

Αυτή είναι απάντηση,όχι για το μούλτι για την καρδιά εννοώ.
    Άρχισες τη θεωρία ,είπαμε να τους βοηθήσουμε,όπως το είπες
    μια ώρα περπάτημα με όποιο ρυθμό αντέχει ο καθένας
    ΧΩΡΙΣ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΑ...!!!
    Τώρα για το μούλτι τι να πω..??
    Είχα πιεί και 2-3 ποτηράκια,τελούσα εν ευθυμία που λένε....,
    τώρα άρχισα να το ξανασκέφτομαι ψύχραιμα και πάω πίσω
    σε γιαπωνέζικο.
    Δεν είναι για μας αυτά,άστα για τους V.I.P.....!!!!
    Άλλα ρε φίλε για θερμίδες και μεταβολισμούς μιλάμε πως μου
    το γύρισες στο καλαματιανό..??

υγ.Μετά από τόσα πυραυλάκια που είχα στα χεράκια μου
    οποιοδήποτε μούλτι-μίξερ δεν μπορεί να μου προσφέρει
    καμμία μα καμμία συγκίνηση.Όταν επί 20+ χρόνια 300σαρίζεις
    άπειρες φορές και νοιώθεις τον κώλο σου να φεύγει πίσω από
    την αδράνεια και να κολλάει στον κοκοβιό
    ποιο μούλτι και .......φούτσες

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ..??
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!

Με ευχές για υγεία πάνω απ'όλα..!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από siraxanz Προβολή μηνύματος
    Μετά όμως έρχεται η απορία, πως όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν κάποιον να είναι στο σωστό βάρος με υγεία ???
    Με αυτό που είπα εγώ περί "απώλειας βάρους" ήθελα να βοηθήσω στο να μην αναπαράγεται αυτός ο μύθος περί ειδικών ζωνών και ειδικών παλμών σαν το άγιο δισκοπότηρο καύσης λίπους. Ούτε καν ότι μόνο το αερόβιο θα βοηθήσει κάποιον να βελτιώσει φυσική κατάσταση και σύσταση σώματος. Δεν ήθελα να αποτρέψω κάποιον από το περπάτημα ή το τρέξιμο έτσι χωρίς λόγο.

Το να είναι κανείς δραστήριος είναι το αρχικό ζητούμενο και ύστερα να βρει μια δραστηριότητα που να τον ευχαριστεί και να του ταιριάζει.

Από κει και πέρα, διαδικτυακά, μια γενική σύσταση προς οποιονδήποτε διαβάζει δεν πρόκειται να δώσω γιατί το θεωρώ ανεύθυνο.

Έστω όμως ότι κάποιος είναι πχ 150 κιλά με εγχειρισμένο γόνατο και πονάει και με τα 10 λεπτά περπάτημα. Τότε είναι αποθαρρυντικό να του παρουσιάζεται ως μοναδική λύση καύσης λίπους αυτό που δεν μπορεί να κάνει με αποτέλεσμα να πει άι σιχτίρ. Ενώ θα μπορούσε να κάνει μιας χαμηλής έντασης άσκηση με αντιστάσεις (πχ κωπηλατική με λίγα κιλά) σε συνδιασμό με έλεγχο του θερμιδικού του ισοζυγίου και έτσι σιγά σιγά να αυξήσει την δραστηριότητά του, να χάσει ένα χ αρχικό βάρος και να πάρει θάρρος να διατηρήσει μια δραστήρια ζωή. (τυχαίο παράδειγμα)

Ελπίζω να βοήθησε η απάντηση.
    Τελευταία τροποποίηση από Joyrider; 28/12/2015 στις 19:50. Αιτία: ωρθωγραφοικώ
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    @zopas νομίζω πως η καρδιά είναι κοίλος μυς και όχι γραμμωτός. Έχει όμως τις ιδιότητες του γραμμωτού.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!
    Το λοιπόν... πριν κανά μήνα λόγω ηλικίας (42) επισκέφθηκα τον καρδιολόγο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Απλό έλεγχο.
    Τρίπλεξ-υπέρηχος-καρωτίδες-τεστ κοπώσεως. Ολα καλά κατ'αυτόν, ελαφρώς αγχώδης εγώ.
    Στο τεστ κοπώσεως και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό ακριβώς έχοντας φτάσει 178 παλμούς σε γρήγορο βάδην με κλίση, ήθελα να τρέξω.
    Μου φάνηκε κάτι αυτονόητο αλλά και πανεύκολο αφού ένιωθα πολύ άνετα χωρίς καμία ενόχληση.
    Ο γιατρός με απέτρεψε και μου είπε να συνεχίσω στο γρήγορο βάδην. Λίγα 4-5 δευτερόλεπτα αργότερα σταμάτησε ο γιατρός το τεστ γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω αλλά μόνο με τρέξιμο θα μπορούσα να συνεχίσω.
    Στην κουβέντα μου είπε ότι έφτασα το μέγιστο όριο παλμών μου για την ηλικία μου (μεγ.παλμοί+ηλικία=220) σε γρήγορο βάδην και γι'αυτό διέκοψε την διαδικασία.
    Προφανώς έχει να κάνει με αυτό που εξήγησε ο Terens νωρίτερα...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Αν εξαιρέσεις την πεζοπορία σε ορεινά μονοπάτια ή καμιά μπαρότσαρκα, δεν το χωνεύω το περπάτημα. Νιώθω ότι δεν θα φτάσω ποτέ στον προορισμό μου!

Να σε πάρω κάποια φορά μαζί μου (όταν ξαναβγώ σε βουνό)... Να δεις ότι τα χιλιόμετρα τρώγονται εύκολα, κάνεις 30-40 χλμ και θες κι άλλο και με το που θα επιστρέψεις στη βάση σου θα θες κι άλλο.

υ.γ. Όχι, δεν θα έχεις 35 κιλά φορτίο στην πλάτη
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος

Μέσα.

Edit: Δεν είναι ξεκάθαρο... Όταν ξαναπάς πού; Βουνό ή μπαρότσαρκα;
    Think faster than you ride

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR

Μέσα.

Μέσα.

35 κιλα κοψιδια σε μπαροτσαρκα δεν εχω δει ποτε μου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    35 κιλα κοψιδια σε μπαροτσαρκα δεν εχω δει ποτε μου...
    Εκεί μπερδεύτηκα κι εγώ!
    Think faster than you ride

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Πάντως το θέμα παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι εμπειρίες και οι γνώσεις που μοιράζονται, τις βρίσκω πολύ χρήσιμες...
    Μετά από μια ακραία κρίση στη μέση, αποφάσισα ότι είναι μέγιστη βλακεία να "κουβαλάω" 20 παραπανίσια κιλά.
    Εύκολα έχασα τα πέντε με έλεγχο ποσότητας τροφής και αποφυγή των λιπαρών κλπ...

Βλέπω ξεκάθαρα όμως αν δεν ασκηθώ με σύστημα δεν υπάρχει σωτηρία, ούτε στην απώλεια κιλών, ούτε στην στήριξη της οσφυϊκής χώρας...
    Πολύ χρήσιμα όσα γράφετε λοιπόν!!!!))

Edit
    Ακόμα και αυτά περί κοψιδίων....)))

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vstrider Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα και χρόνια πολλά!
    Το λοιπόν... πριν κανά μήνα λόγω ηλικίας (42) επισκέφθηκα τον καρδιολόγο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Απλό έλεγχο.
    Τρίπλεξ-υπέρηχος-καρωτίδες-τεστ κοπώσεως. Ολα καλά κατ'αυτόν, ελαφρώς αγχώδης εγώ.
    Στο τεστ κοπώσεως και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό ακριβώς έχοντας φτάσει 178 παλμούς σε γρήγορο βάδην με κλίση, ήθελα να τρέξω.
    Μου φάνηκε κάτι αυτονόητο αλλά και πανεύκολο αφού ένιωθα πολύ άνετα χωρίς καμία ενόχληση.
    Ο γιατρός με απέτρεψε και μου είπε να συνεχίσω στο γρήγορο βάδην. Λίγα 4-5 δευτερόλεπτα αργότερα σταμάτησε ο γιατρός το τεστ γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω αλλά μόνο με τρέξιμο θα μπορούσα να συνεχίσω.
    Στην κουβέντα μου είπε ότι έφτασα το μέγιστο όριο παλμών μου για την ηλικία μου (μεγ.παλμοί+ηλικία=220) σε γρήγορο βάδην και γι'αυτό διέκοψε την διαδικασία.
    Προφανώς έχει να κάνει με αυτό που εξήγησε ο Terens νωρίτερα...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Και επειδή δεν είμαστε με καλώδια έξω στο δρόμο,είπα και πως με ένα τέχνασμα
    στο περίπου θα ξέρουμε τι μας γίνεται χωρίς να κουράζουμε την καρδούλα μας
    αλλά να την γυμνάζουμε.Μιλάμε και περπατάμε,αν λαχανιάζουμε και αρχίσουμε τις
    γρήγορες αναπνοές,ΚΟΒΟΥΜΕ ΡΥΘΜΟ.
    Έτσι απλά και εύκολα χωρίς ορολογίες,εργοφυσιολογίες κ.λ.π.....
    Εδώ γράφουμε για να βοηθήσουμε,αλλά για να βοηθήσουμε πρέπει να γίνουμε
    ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ από τους πολλούς,τίς γνώσεις μας,τα πτυχία μας προτείνω να τα
    κρατήσουμε για μας και τα επιστημονικά σεμινάρια....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Να σε πάρω κάποια φορά μαζί μου (όταν ξαναβγώ σε βουνό)... Να δεις ότι τα χιλιόμετρα τρώγονται εύκολα, κάνεις 30-40 χλμ και θες κι άλλο και με το που θα επιστρέψεις στη βάση σου θα θες κι άλλο.

ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ........

Από 7-8 μέχρι και 15 χιλιόμετρα,όπως τύχει ανάλογα με τις δουλειές και τη διάθεση
    έχω να πω ότι τα 30-40 που αναφέρεις για το βουνό δεν είναι εύκολη υπόθεση.
    Θέλεις για σαράντα χιλιόμετρα 9-10 ώρες σε ομαλό μονοπάτι,καλά παπούτσια και κάλτσες
    και να μην είσαι υπέρβαρος ούτε γραμμάριο...!!!
    Εννοείται ότι για να φτάσεις να κάνεις 40 χλμ. θα πρέπει να ξεκινήσεις από τα 5-10 για αρκετό καιρό.
    Αν πας κατευθείαν για τα 40 όταν τα τελειώσεις ,ΑΝ τα τελειώσεις,δε θα θες να ξαναπάς για 40 χρόνια..!!
    Νομίζω λοιπόν ότι ό τρόπος που το έγραψες δημιουργεί λάθος εντυπώσεις ,δημιουργεί ευφορία που
    δεν υπάρχει,ωραίο πράμμα η πεζοπορία ειδικά μέσα στη φύση,τα 40 χλμ. όμως στο βουνό για κάποιον
    ανέτοιμο θα είναι ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ..!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από siraxanz Προβολή μηνύματος
    Πάντως το θέμα παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι εμπειρίες και οι γνώσεις που μοιράζονται, τις βρίσκω πολύ χρήσιμες...
    Μετά από μια ακραία κρίση στη μέση, αποφάσισα ότι είναι μέγιστη βλακεία να "κουβαλάω" 20 παραπανίσια κιλά.
    Εύκολα έχασα τα πέντε με έλεγχο ποσότητας τροφής και αποφυγή των λιπαρών κλπ...

Βλέπω ξεκάθαρα όμως αν δεν ασκηθώ με σύστημα δεν υπάρχει σωτηρία, ούτε στην απώλεια κιλών, ούτε στην στήριξη της οσφυϊκής χώρας...
    Πολύ χρήσιμα όσα γράφετε λοιπόν!!!!))

Edit
    Ακόμα και αυτά περί κοψιδίων....)))

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ............

Όχι μόνο σαν γυμναστής και συνεργάτης διαιτολόγων αλλά και σαν παθών ας το πούμε.
    Έχασα αυτά τα 22-23 κιλά που αναφέρεσαι από τα 108-109 με ύψος 1.84 είμαι σήμερα
    μεταξύ των 85-86.
    Τα κιλά φίλε μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν χάνονται με γυμναστική αλλά με ΚΛΕΙΣΙΜΟ του στόματος.
    Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.Το αν θα ακολουθήσει κάποιος τις δίαιτες αυτές που σου δημιουργούν την αίσθηση
    του χορτάτου τρώγοντας σανό όπως τα γελάδια,είναι πρόσκαιρο πίστεψε με ο οργανισμός
    κάποια στιγμή θα σαλτάρει και θα ξαναπέσει στο φαί...!!!
    Ένας καλός τρόπος είναι το να προσπαθήσεις να ξαναζωντανέψεις τον μεταβολισμό σου,δηλαδή την ικανότητα
    του οργανισμού σου να αφομοιώνει με γρήγορο ρυθμό τις τροφές που τρως και να χρησιμοποιεί αυτά που θέλει
    γρήγορα και σωστά.Αυτό θα το πετύχεις με πολλά μικρά γεύματα 5-6 την ημέρα με διατροφή περίπου
    του διαβητικού,μακρυά από πολλούς υδατάνθρακες ,μακαρόνια ρύζια πατάτες,με πολλές σαλάτες και πρωτείνες
    κρέατα ψάρια.
    Το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις όμως είναι σε πρώτη φάση να κατεβάσεις έτσι απλά το γεύμα σου στα 2/3 αυτών
    που τρώς έτσι χοντρικά ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ τέλος το βραδυνό,τρώς ελαφρά μέχρι τις7-8 το πολύ.
    Θα δεις ότι θα αρχίσουν να φεύγουν τα κιλά σε συνδυασμό με περπάτημα,να είσαι πιο ελαφρύς και ευδιάθετος.
    Όσο για την οσφυική χώρα ,μόλις χάσεις κιλά θα νοιώθεις πουλάκι,4ο-5ο οσφυικό εχω θέμα 40 χρόνια με δισκοκήλη,
    δισκοπάθεια,σπονδυλολίσθηση,που φτάνει μέχρι να ενοχλεί το ισχιακό.Τώρα με το κιλά που έχασα πάνε όλα πέρασαν.
    Και το κυριότερο ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΟΝΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ από το μηχανάκι μου πλέον......
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 01/01/2016 στις 01:08.

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Τέρενς καταγράφηκε ;-)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Αεροβική με βάρη
    από Bladerunner στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2015, 11:27
  2. Πού πας ρε μ΄ένα σκέτο Lower...?
    από JAD στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2009, 03:08