Έλεγχος για αν είναι κλειστά σε θερμοσίφωνα , βρύσες, εξώπορτα, παράθυρα πριν τον ύπνο , το θεωρώ φυσιολογικό , έχω αναρωτηθεί τι θα έκανα εάν έμενα σε μεγάλο σπίτι (Rich and Famous και'τς).
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
Το ποπόχαρτο μπαίνει πάνω στο καζανάκι εκτός και αν εμποδίζει το πάτημα του κομβίου ή αν δεν στέκεται, τότε μπαίνει πάνω στο νιπτήρα.
Άντε να πω και τα δικά μου.
Σε δρόμους με διπλή διαχωριστική ανάμεσα στις διαχωριστικές γραμμές.
Καλά, αυτό με τις πλάκες των πεζοδρομίων που καταντάει κουραστικό(μία μικρές, μία μεγάλες)
Αυτή η κόκκινη γραμμή κάτω από λέξεις που δεν υπάρχουν πριν στείλεις το μήνυμα με σκοτώνει(ποιος το σκέφτηκε αυτό???). Μέχρι και ολόκληρη πρόταση έχω αλλάξει για μια λέξη. Εξαιρούνται λέξεις όπως ποπόχαρτο κλπ κλπ.
Γενικά θέμα με το κεντράρισμα. Αν αφήσω κάτι κάπου πρέπει να αφήνει τον ίδιο χώρο δεξιά και αριστερά. (Μα είναι δυνατόν το ισομοιράζει να βγάζει με γραμμή????)
Αυτό με το χαρτί υγείας και με το που μπαίνει εγείρει θέμα για συζήτηση , κανονικά μπαίνει μπρός -πίσω -πάνω κτλ όπως γουστάρει ο κάθενας , έλα μου όμως που όποτε το χρειάζεσαι κοιτάς γύρω -γύρω σαν την Λιντα Μπλέρ στον εξορκιστή και το μόνο που καταφέρνεις να βρεις είναι το χαρτόνι από το ρολό.
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
Πολλά κολλήματα έχετε ρε σεις
Κι εγώ άλλα τόσα, αλλά σε σχέση με μηχανή τα εξής:
-Πάντα από την αριστερή πλευρά ανεβαίνω, ακόμα και αν είναι στριμόκωλα κάπως θα τα καταφέρω.
-Παρόλο που έχω αλλάξει καμιά 15αριά μηχανάκια τα τελευταία 20 χρόνια, δεν έχω βγάλει ποτέ φωτό με εμένα πάνω. Από τις πρώτες φορές που είδα ανθρώπους που "φύγανε" με μηχανή και τους δείχνουνε σε φωτογραφίες καβάλα και χαμογελαστούς, το θεώρησα τρομερή γρουσουζιά.
Κάτσε να στο γκουγκλάρω! https://www.google.gr/search?q=keybo...w-ARMQ_AUIBigB
Life begins at 45°.
Δε θα το πάθω ποτέ γιατί έχω το πληκτρολόγιό μου και τα χέρια μου στη σωστή θέση, όπως όλος ο πλανήτης που ασχολείται με υπολογιστές επαγγελματικά.
Και τα δικά μου χέρια πάνω στο πληκτρολόγιο. Δεν είναι πολύ καλές, γιατί είμαι στη δουλειά και πραγματικά ούτε φωτογραφία δε μπορούσα να βγάλω με το χέρι μου στο DZXC λολ.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 31/12/2015 στις 11:57.
Life begins at 45°.
μην αλλάζεις το θέμα, μιλάμε για wasd/dzxc, δηλαδή για χειρισμό σε παιχνίδια
ποιό σου φαίνεται πιό φυσιολογικό και άνετο; ο καρπός και τα δάχτυλα στην αριστερή ή την δεξιά φωτογραφία;
edit: ά, άκυρο, κατάλαβα που σκαλώνει η υπόθεση
τα δάχτυλά μου δεν χωράνε στο πληκτρολόγιο για να πατήσω wasd άνετα. το dzxc εμένα μου είναι πολύ πιό άνετο.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.