Τα 20-50 είναι τα πιο χοντρά
Τα ορυκτέλαια καίγονται δυσκολότερα από τα ημισυνθετικα
Αλλάζοντας κάθε 3000 πιθανόν να γλυτωσει το συμπλήρωμα
Σε κάθε περίπτωση θα πληρώσει λιγότερα για αναλώσιμα
Τα 20-50 είναι τα πιο χοντρά
Τα ορυκτέλαια καίγονται δυσκολότερα από τα ημισυνθετικα
Αλλάζοντας κάθε 3000 πιθανόν να γλυτωσει το συμπλήρωμα
Σε κάθε περίπτωση θα πληρώσει λιγότερα για αναλώσιμα
140000χλμ για το συγκεκριμένο ασθενικό μοτέρ, δεν είναι πολλά. Δεν ξέρω γιατί βγαζετε αυτό το συμπέρασμα.
Αυτό που σίγουρα του έχει συμβεί είναι αποδεκτός ιδιοκτήτης, γιαυτό κ παρέδωσε.
πριν μισο χρονο ειπε οτι το πηρε. οποτε δεν ξερουμε τι εκανε ο προηγουμενος ιδιοκτητης οπως επισης δεν ξερουμε αν τα χιλιομετρα ειναι πραγματικα.
Γιαννης
2λίτρα/5000χλμ
0,4λ/1000χλμ
Για 140,000 χλμ και αυτό το μοτέρ είναι κάμποσα, όντως.
Από την άλλη, αν το μπουζί είναι καθαρό, αυτό δεν σημαίνει ότι (θεωρητικά) δεν περνάνε από ελατήρια τα λάδια;
Το να βγουν οι κεφαλές στο άφρικα (για να επισκευάσεις τσιμουχάκια) δεν είναι και τόσο δύσκολο.
Λοιπον επανερχομαι..το μηχανακι το εχω μισο χρονο, το μοτερ δεν εχει ανοιχτει ποτε, δεν εχει αλλαξει συμπλεκτη και δεν πατιναρει.
Επισης δεν ακουγεται η καμπανα στο ρελαντι.
0 προηγουμενος κραταγε βιβλιαρακι με τα σερβις απο τοτε που το πηρε(καινουριο) , και φαινεται οτι ειναι 19ετων,,,λιωμενο ειναι πια το βιβλιαρακι.
Δεν εχω λογο να μην πιστευω οτι τα χλμ ειναι πραγματικα.
Ο τυπος ομως εκανε συνεχεια ταξιδια εθνικη και μου ειπε το δουλευε ψηλα...ισως γι αυτο την ακουσε.. το αφρικα εχει 5αρι σασμαν και δεν ειναι για 160αρες
Προσωπικα ξερω το αφρικα φιλου με 220000 χλμ που δεν καιει λαδι.,,αλλα δεν το δουλευει ψηλα
Γνωρισα το καλοκαιρι το ζευγαρι των αργεντινων που γυριζουν τον κοσμο με ενα αφρικα παρταλι φουλ μπαγκαζια και την στηνουν στο Θησειο...πιασαμε κουβεντα, το μηχανακι τους δεν καιει λαδια και εχει καπου 350.000!!! αλλα ο τυπας δεν το εχει παει ποτε πανω απο 100χλμ.
και επισης ξερω και αλλα αφρικα που ειναι φριτεζες, 1λιτρο στα 500χλμ
Tωρα αυτα ειναι μλκς.. Σορρυ κιολας..
Διχρονο να καβαλας με 10% λαδι μεσα (αμα καταφερει και δουλεψει) το πιθανοτερο ειναι να μην μυρισουν καθολου τα ρουχα σε μια βολτα.
Φιλε Αφρικ ή στα καιει τα λαδια ή απο καπου χανει λιγο λιγο. Αλλη εξηγηση δεν υπαρχει.
Για να μην μπλεξεις κατευθειαν, λυσε ποδιες και λοιπα τζιμπραγκαλα να φαινεται καθαρα το μοτερ. Καθαρισε το καλα απο βρωμιες με βενζινη ή ειδικο καθαριστικο και αστο να δουλεψει λιγο.
Αν δεν διαπιστωσεις διαρροη απο πουθενα (κεφαλες, καρτερ, καπακια, γραναζι μπροστα κλπ κλπ) πανε και καμια βολτα καμια 15αρια χιλιομετρα και ξανατσεκαρε καλα.
Τσεκαρε και μια το παραφλου στο ψυγειο.
Αν συνεχιζεις να μην βλεπεις το παραμικρο πας σε μαστορα για λυσιμο και ελατηρια πιστονιων, τσιμουχακια βαλβιδων κλπ.. Και ασε τα μπουζι να ειναι καθαρα.. Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση. Ή το χανει ή το καιει.
MADE IN JAPAN 日本製