Οι ρουμάνοι θα έπρεπε να ειναι παραπάνω ψυλιασμένοι, μιας και η ελιτ των χακερ εδρευει εκειπερα.
Γιαυτό πάντα έχεις δικλιδες ασφαλείας (τεχνολογία-ανθρώπους-διαδικασίες), αλλά εκει(και εδώ) ειναι Βαλκάνιαααα και οι διαδικασίες ειναι για να τις δείχνουμε στους επιθεωρητες![]()
γιατι παιδια εδω γινονται και αλλα.απο το car.gr υπαρχουν απατεωνες που βαζουν σε χαμηλη τιμη τη μοτο τους και βαζεις προκαταβολη να στη στειλουν απο επαρχια ενοειται και γινονται καπνος
δεν είναι για μηχανή αλλά σε ανάλογη απάτη για ενοικίαση διαμερίσματος στην Αγγλία, εκτός του προφανούς της απάτης σε μια περίπτωση που είπα να απαντήσω για το χαβαλέ ερχόντουσαν σαν απάντηση, σχεδόν με το που έστελνα το δικό μου, κάτι κατεβατά δύο σελίδες Α4. Αφού λέω αυτοί αδικούνται, καλύτεροι κι από τη Βουγιουκλάκη στη Μοντέρνα σταχτοπούτα... πιο γρήγορα πιο γρήγορα
Γιατι δεν το συνέχισες κι εσυ οπως ο James: https://youtu.be/_QdPW8JrYzQ![]()
Μου ήρθε κι εμένα ακριβώς το ίδιο mail από αγγελία μου στη ΧΕ! Δεν απάντησα όμως, γιατί είδα το τηλέφωνο! Ο κωδικός +81 είναι για Ιαπωνία! Δηλαδή ένας Ιάπωνας "Thomas Bright" βρήκε την αγγελία μου, που ήταν στα ελληνικά και έδειξε ενδιαφέρον! ΑΠΑΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ!
ρε φιλε Τhomas Βright, τι μας ζαλίζεις? τοση πολλή εμπιστοσύνη στα ελληνικά μαστόρια? Δηλαδή δεν έχει ούτε ένα καλό μεταχειρισμένο σε ολόκληρο τον κόσμο, εκτός απο την Ελλαδάρα?
PS. μπράβο στο φίλο που ανέβασε όλη την αλληλογραφία. Θα του έλεγα να το στείλει στην εγχώρια υπηρεσία, αλλα αυτοί θα του έλεγαν οτι "επειδή δε τελέσηκε το αδίκημα, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα". Ουτε υποψία φυσικά να συνεργαστούν με τις εξοχώριες αρχές για να εμποδίσουν μελλοντικές ενέργειες του κ. Thomas Bright.
Άκου Thomas Bright! Nice to meet you, Alex Clever!!
Εχτές μου έστειλαν SMS με νούμερα +592666222 και 17072154826 με email marψ.catinus2006@gmail.com. Και σε ενημερωτικό που έστειλα στην δίωξη ηλ. εγκλήματος μου απάντησαν μόνο αν έχει διαπράχθηκε απάτη η να κάνω μήνυση ή έγκληση. Πιάστο το αυγό και κούρευτο. να περιμένω πρώτα να με κλέψουν και μετά να κινηθώ.
Τελευταία τροποποίηση από polef; 01/10/2016 στις 10:02.
kai synexizoyme
Hello,
Thanks for your response.Am interested in buying.How long have you owned it?? what's your actual price for it?
Awaiting to hear from you soon,
Best Regards.
I have 10 years this item. The price is 749.999,99 euro
Oh this is very good, Am satisfied with it's condition and i also
agree with your price for it, i have made arrangements with a private
shipping company for the pickup and i must agree with you that the
shipping agent will be coming for the pick up as soon as the payment
has been complete and approved and the shipping agent representatives
will be the ones to help me handle every necessary details to complete
the deal.Since am always available online the
quickest payment option will be paypal as i can be able to send money
anytime any day. Since I'm requesting this transaction to be done via
paypal, i will be responsible for all the paypal charges on this
transaction. paypal is pretty easy, safe and secured to use. I hope
you have a paypal account ready and if NO i will like you to kindly
log on to www.paypal.com and create an account.
I hope we can make the purchase as fast as possible.
I would like you to get back with the following details below so that
i can proceed with the Payment.
Your paypal email address:
Your full name:
Your mobile number
Address:
Total cost for it:
Soon as i make the payment and you get the funds my shipping agent
will come for the pick up at your home at your convenient time and
date.
Thanks and best regards
Παίδες πούλησα μια τρανσαλπ με 750.000 εuro ούτε απο χρυσό να ήταν