Πάτρα-Θεσσαλονίκη δεν είναι και ό,τι βολικότερο για βόλτα,μην τον φας κιόλας τον άνθρωπο.
EAN σου εκανε ΚΛΙΚ ανεβα και παρτο.![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
μονο με εμπιστοσυνη ή πληρωμη με..paypal
Σε εσενα θα φτασει με μεταφορικη?
Ιιιιισως μπορεί να γίνει ως εξής: Του στέλνεις μια εξουσιοδότηση στη Θεσσαλονίκη να αναλάβει αυτός τη μεταβίβαση και ύστερα σου στέλνει τη μοτό με μεταφορική και ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ,ώστε να μην μπορείς να την παραλάβεις αν δεν δώσεις τα λεφτά.
Φυσικά πρέπει να συνεννοηθείς λεπτομερώς με τον πωλητή.
ρε παλικαρι χαθηκε η αθηνα? πουλανε και εδω τετοια ριμαδ.... εεεε μαρκες... και 1200€ για Hyosung??
Φίλτατε αν έκανες την έρευνά σου κι έχεις καταλήξει ότι είναι οκ για τα λεφτά που θα δώσεις, αξιόπιστο και ότι σε αυτά τα χρήματα δεν βρίσκεις κάτι πιο επώνυμο, go for it. Εγώ σου ζητώ συγνώμη. Αλλά κάνε την χάρη στον εαυτόν σου και βγάλε δίπλωμα. μην κάνεις ούτε μέτρο χωρίς.
Καλά χιλιόμετρα να έχεις και πάντα όρθιος.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δεν τίθεται θέμα συγνώμης προφανώς φιλε! Απλώς επειδή είμαι και στο πιο δύσκολο στάδιο, αυτό της τελικής απόφασης, άν ήξερες κάτι παραπάνω και είχες μια συγκεκριμένη γνώμη, θα ήθελα πολύ να την ξέρω. Την ερευνά μου προφανώς την έχω κάνει, δεδομένου οτι μαζευω 2 χρονια τα λεφτά για να παρω επιτέλους μηχανή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κλεινω τα αυτιά μου στο τι θα μου πει καποιος που ίσως ξερει περισσότερα. Παντως ss 2μισαρι του 09' με 23k χλμ και 1200 ευρώ ΧΩΡΙΣ καποιο μεγαλο προβλημα, έ δεν νομιζω οτι θα βρω ουτε στην αθηνα ουτε σε επώνυμο.
Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ ουτε μετρο χωρις διπλωμα. Ειπαμε καυλωμενος για μηχανες αλλά η ζωή μας πανω από ολα :Ρ
θα ελεγα πρωτα διπλωμα και μετα αγορα.
καταλαβαινω η κ@υλα ειναι κ@υλα αλλα αμα χτυπα ξυλο γινει κατι την εβαψες
Lost on purpose..again