Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Να ανεβώ επίπεδο από 125 μοτοσυκλετάκι;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ντελιβερατο ΧΜΑΧ250 καιει 3.8-4lt/100 km
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Από τη στιγμή που σε απασχολεί σε τόσο τεράστιο βαθμό το κόστος της μπεντζίνας και της συντήρησης γενικότερα, πάρε παπί και μην το συζητάς καν.
    Δε λέει να χάνεις τον ύπνο σου φοβούμενος μη σου κάψει 2 ευρώ παραπάνω το μηχανάκι σου.
    Και άσ'τη την αναβάθμιση για καλύτερες μέρες.
    Δυστυχώς ισχύει αυτό, διότι αν δεν ήταν το θέμα της διανομής, θα πήγαινα καρφί στο 250 χωρίς συζήτηση. Αλλά όπως καταλαβαίνετε, όταν κάποιος κάνει κοντά στα 100 χλμ ημερησίως στη πόλη, χωρίς ιδιαίτερα έσοδα, προφανώς ξεχνάει γρήγορα το όνειρο της μεγαλύτερης μηχανής. Ξέρω ότι 2-3€/100km δεν είναι και τόσο σπουδαίο ποσό, αλλά για κάποιον που το κάνει καθημερινά είναι. Εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι εξαφανισμένη η αγορά των 250cc, γι αυτό και δε βρίσκεις και πολλά μεταχειρισμένα. Κι αν βρεις, είναι παλιά, χωρίς ψεκασμό κλπ. Νομίζω ότι πλέον η ερώτηση είναι, μοτοσυκλετάκι 125cc όπως τώρα, ή κανά παπί;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από psixlou Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς ισχύει αυτό, διότι αν δεν ήταν το θέμα της διανομής, θα πήγαινα καρφί στο 250 χωρίς συζήτηση. Αλλά όπως καταλαβαίνετε, όταν κάποιος κάνει κοντά στα 100 χλμ ημερησίως στη πόλη, χωρίς ιδιαίτερα έσοδα, προφανώς ξεχνάει γρήγορα το όνειρο της μεγαλύτερης μηχανής. Ξέρω ότι 2-3€/100km δεν είναι και τόσο σπουδαίο ποσό, αλλά για κάποιον που το κάνει καθημερινά είναι. Εγώ πιστεύω πάντως ότι είναι εξαφανισμένη η αγορά των 250cc, γι αυτό και δε βρίσκεις και πολλά μεταχειρισμένα. Κι αν βρεις, είναι παλιά, χωρίς ψεκασμό κλπ. Νομίζω ότι πλέον η ερώτηση είναι, μοτοσυκλετάκι 125cc όπως τώρα, ή κανά παπί;
    Μην παρεξηγηθώ, δεν έκανα κριτική στο αν είναι μικρό το ποσό των 2-3€.
    Το πορτοφόλι του ο καθένας το ξέρει για τον εαυτό του.

Η αγορά των 250 κλπ έχει ζωντανέψει όπως σωστά λέει ο μπλιτς.
    Τα τελευταία 7-8 χρόνια περίπου ξεκίνησαν να βγαίνουν ξανά στριτ μηχανάκια σε αυτά τα κυβικά, κι εδώ και 4-5 χρόνια είναι προσιτά σα μεταχειρισμένα.

Για μένα ψάξε για παπί.
    Όσο να πεις ένα μηχανάκι, ακόμα κι αν είναι 125, κάτι παραπάνω κοστίζει σα συντήρηση.
    Πάρε ένα παπί βρωμοσκυλο να κανεις δουλειά σου, κι άσε το σενάριο μοτοσυκλέτας για αργότερα.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    χονδρικα, τα 250-300cc μηχανακια καινε 3.5λ/100.

αν το θελεις για διανομη προφανως και δεν κανει ενα τετοιο μηχανακι (εδω που τα λεμε ουτε το 125αρι που ειχες εκανε, αλλα οκ).

στη διανομη το παπι ειναι μονοδρομος. καιει πολυ λιγο, εχει ελαχιστο κοστος σε σερβις και αναλοσημα. ψαξε για καποιο επωνυμο (crypton, kazer, innova) σε καλη κατασταση να κανεις τη δουλεια σου ευκολα και με μικρο κοστος.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τα 250αρια ειναι μια χαρα γαιδουρακια και πολυ καλυτερα απο τα 125
    για delivery δεν κανουν ομως.........

The coffee Vampire
    Φίλος έχει το sym wolf 250 και θα το πάρω και εγώ.
    Σηκώνεται με τρίτη με άνοιξε κλείσε το γκάζι,κάνει εντός πόλης με 10 ευρώ περίπου 180 χλμ
    Γλυφάδα-Ιστιαία-Γλυφάδα μονοκάβαλο (αλλά είναι το παιδί 110 κιλά) μέσω Εύβοιας 14 λίτρα (ένα ντεπόζιτο)
    Από ζημιές μόνο εντός εγγύησης έβγαλε επιλογέα (5 ευρώ το ανταλλακτικό έκανε αλλά ήταν εντός εγγύησης μέχρι τώρα στις 25,000χλμ)
    Και injection και με συναγερμό και δεν ειχε θέματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν θες οικονομια και λουκ μοτοσυκλετας, cbf125...
    2.1l/100km...
    το θετικο ειναι οτι εχεις ενα ντεποζιτο αναμεσα απο τα ποδια σου και το οδηγεις σαν μεγαλη μηχανη, με συμπλεκτη δλδ...
    το αρνητικο ειναι παλι ο συμπλεκτης που οσον να το πεις, κουραζει σε φαση διανομης...

το θεωρω ομως καλυτερο απο τα παπια σε γενικο συνολο και ενα επισης θετικο ειναι οτι μπορεις να βρεις καποιο ΜΗ σκισμενο και καλοδιατηρημενο σαν δευτερο χερι...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Να παρω την cbr 125 η cbf 250 για πρωτο.
    από babishondakias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2006, 14:11
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 13:42
  3. να και κατι απο ομαδα εψιλον
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 16:18
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2004, 16:06

Κανόνες δημοσιεύσεων