Και τελευταιο για σημερα αυτο.Με καλυτερο κρατημα απο πααααραααα πολλα street της εποχης.Κλαψαν πολλοι με μαυρο δακρυ να το φτασουν σε ορεινο στροφιλικι,ειτε σε παρνηθα ειτε στις κεραιες του υμηττου.
https://www.youtube.com/watch?v=h1aaB_QnNPs
πως την παταω ετσι καθε φορα??
οσο ανοιγω τα λινκ που βαζετε, το youtube "νομιζει" οτι μου αρεσουν και μου προτεινει αντιστοιχες αηδιες στα δεξια...
Δεν θα ξανανοιξω link που βαζει ρετρολαγνος απο το moto.gr...
![]()
Καγκουρό το ένα, καμήλα το άλλο. Αυτός ο Morini έδινε ονόματα ζώων στα μοτοσακό του;
Nομίζω ότι υπερβάλλεις για τα guzzi της εποχής ότι ήταν μπουρδέλα..
Διαβάζοντας βέβαια παρακάτω ό,τι είχες 4V κεφαλές καταλήγω ότι θα 'χες κανά lario, που είχαν θέματα όντως με τις κεφαλές.
Θέλω όμως να μου πεις μια ειλικρινή απάντηση: του πιες το αίμα ή όχι και είχες το αποτέλεσμα αυτό?
Κατά τ' άλλα θα συμφωνήσω για τα λεμανς 850-1000 αλλά και τα v35-50 imola, monza κτλ όσο και τα v65 2V, V7 μια χαρά μηχανάκια ήταν. Και πολύ πιο αξιόπιστα από τα ducati της εποχής με εξαίρεση τα πάνταχ.
Σε μηχανάκια 30 ετών με τους άθλιους μάστορες της εποχής, συνήθως χρειάζεται να πληρώσεις πολλά λεφτά για να φέρεις σε λογαριασμό μηχανάκια σχεδόν 40 ετών.
Ε τότε μάλιστα!
Spoiler:Εμφάνιση
Life begins at 45°.
Τα κρακακρούκα και οι κηλίδες των ντουκάτι είναι διαχρονικά.
Life begins at 45°.
600αρι V η Honda πριν 35 χρονια το βλεπουμε διπλα μας στο δρομο ακομα με μυρια χλμ και το κοροιδευουμε
500αρι V κατι αρχαιοι εξαφανισμενοι ιταλοι που κυκλοφορησε για 6 μηνες το κοιταμε σε φωτο (γιατι μονο εκει υπαρχει) και κανουμε ωωωωωωωω
ωραια μηχανολογικα κριτηρια![]()