Παρα πολλες φορες εκανα αντιστοιχες σκεψεις ή ακομα κ νευριαζα που για αλλη μια φορα δεν θα πηγαινα την εκδρομη που ειχα κανονισει ή κοιταγα το ρολοι για να φυγω κ να συναντησω την παρεα μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Tελικα μηπως ολοι μας δεν εχουμε που να παμε τις γιορτες και παμε αναγκαστικα στους γονεις μας,γιατι εκει νοιωθουμε...κατι.
Μηπως ειναι το κατι ποιο βαθυ που μας τραβαει..?
Τα τελευταια χρονια που μενω εκτος Ελλαδας κ δεν μπορω να τους δω οπως θα ηθελα, βλεπω πολλα πραγματα πολυ διαφορετικα. Επρεπε να φυγω μακρυα απο τους αγαπημενους μου, για να για να επιβεβαιωσω το κλισε κ καταλαβω ποσο αδεια μπορει να γινει η ζωη μου. Περυσι κατφερα κ ανεβηκα τα Χριστουγεννα ενω τη μεγαλυτερη χαρα της ζωης μου την πηρα οταν ειδα τα προσωπα τους την ωρα που τους εδινα τα εισιτηρια για να κατεβουν να περασουν την πρωτοχρονια μαζι μου.
Μεχρι τοτε ειχα ζησει αλλες χαρες που νομιζα σημαντικες, αλλες στιγμες που νομιζα συγκινητικες, ομως καμια δενμπορει να ξεπερασει εκεινο το μεσημερι των Χριστουγεννων.
Φετος δεν θα καταφερω να ανεβω καθολου αλλα ουτε κ να τους φερω εδω. Κ μπορει να μην ειναι τοσο μεγαλη η μοναξια αφου η αρραβωνιαστικια μου ειναι πια μαζι μου, το κενο αυτο ομως δεν μπορει κανεις να το γεμισει, οσο κ αν σε αγαπαει η τον αγαπας.
Μια φιλικη συμβουλη λοιπον. Περνατε οσο πιο πολυ καιρο μπορειτε με τους δικους σας ανθρωπους. Μπορει να βαριομαστε η να μας εκνευριζουν, ομως ειμαι σιγουρος οτι ολα αυτα τα χρονια, εμεις τους τα εχουμε σπασει περ/ρο![]()