Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: Street Triple 765 R (MY2021) VS Bonneville T120 του 2017

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    σφιγμομετρώντας την αγορά -κατα την άποψη μου-, το μηχανάκι σου δεν φεύγει όπως δεν φεύγει κανένα μεταχειρισμένο αυτού που μπάτζετ(εκτός συγκεκριμένων μοντέλων).

διότι:
    οι νέες γενιές δεν έχουν την κάψα του μοτοσυκλετισμού τουλάχιστο όπως ξεκίνησε στα μάτια των τωρινών μεσήλικων όταν αυτοί ήταν 15-16(άρα χάνεται δυνητικά μερίδιο υποψηφίων).
    β)αγοράζουν περισσότερο σκούτερ ως μέσο μετακίνησης
    γ) απο το μερίδιο αυτών που θα πάρουν μοτοσυκλέτα, προτιμούν να αγοράζουν καινούργια κινέζικα brands, απο μεταχειρισμένα κυρίως λόγω έλλειψης γνώσης και σωστής επιλογής μεταχειρισμένων καθώς και εμπιστοσύνης στα δίκτυα εμπόρων μεταχειρισμένων.
    δ)χρεοκοπημένοι πολίτες με μέσο μισθό στο χιλιάρικο με ενοικίαση οικίας στο μέσο των απολαβών του, τιμοκαταλόγους προιόντων διαβίωσης στα πλαίσια τιμών ελβετίας
    ε) ( βγάζοντας εκτός την μειοψηφία των συνειδητοποιημένων και ενημερωμένων μοτοσυκλετιστών) , αγοράζουμε 5-10 μοντέλα με κλειστά τα μάτια σε οποιαδήποτε κατάσταση ως μπουγιο / τάση / μόδα τα: 1200-1250gs, Τracer 9, multistrada1200, tuono, TMAX, X-ADV, R1, gsxr1000, varadero 1000, vstrom 650 MK1/2, Z750, transalp 650/700, tracer 700, nc750x και ενδεχομένως κάποια ακόμη που μου διαφεύγουν.

Αν βρεις καθαρό μηχάνημα σε έμπορο με ντοκουμέντα και αποδεικτικά (τηλέφωνο επικοινωνίας με τον προηγούμενο κάτοχο) οτι έχει πραγματικά χλμ και δεν έχει "σούπα" προχωράς σε αντικατάσταση(εξάλλου τις bonnie δε θα τις αγόραζε καγκουρας κάτοχος).
    Αλλιώς περιμένεις σε βάθος χρόνου μέχρι να βρεις κάποιον που να θέλει το συγκεκριμένο μοντέλο και έχει το μπαγιόκο.
    you rise you fall you're down then you rise again

papoy Το avatar του/της Viking
    Είναι ωραία η Bonnie αλλά και από μένα όχι σε αυτήν την ανταλλαγή

Έχεις πολύ ωραία μοτοσυκλέτα , και η προσφορά του εμπόρου δεν μου κάθεται καλά. Αν σου έδινε και 1000€ τότε ίσως να έπρεπε να το σκεφτείς σοβαρά (με την προϋπόθεση ότι καταλαβαίνεις τι πας να αγοράσεις)..

Παλαιό μέλος
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...moto-guzzi-v-7

τον ρωτησες αμα θέλει τραμπα?

και αλλος ενας

https://www.car.gr/classifieds/bikes...cati-scrambler

προσωπικά μου αρέσουν οι μαύρες εκδόσεις Τ120 (χωρίς νικελα) όπως του παρακάτω
    https://www.car.gr/classifieds/bikes...#bigger-photos
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος
    Εγώ έχω μια ερώτηση και ίσως να μπορεί να βοηθήσει.
    Στο εξωτερικό μπορούμε να πάμε το αμάξι-μηχανακι σε κάποια αντιπροσωπεία και να το πουλήσουν αυτοί για εμάς, Ελλάδα δεν γίνεται κάτι τέτοιο?
    Ρωτάω γιατί ο Ντοκτορας και όλοι όσοι μίλησαν για την αγορά έχουν δίκιο! Ποσοι θα μπουν πχ στο καρ και θα ψάξουν συγκεκριμένα το Τραϊουμφ? Ενώ αν είναι σε ένα μαγαζί στην Αθήνα-Θεσσαλονίκη, ίσως να περάσει κάποιος να το δει και να είναι στην αγορά για γυμνό και αντί για κάποιο Z να πάρει αυτό!
    Επίσης γνωρίζοντας ότι η Triumph βγάζει κιτ για να γίνει Α2 ίσως να προσεγγίσει και ένα διαφορετικό κοινό!

Μέλος Το avatar του/της Ilias_83
    Καλημέρα στην παρέα και σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους ανεξαιρέτως για την βοήθειά σας.
    Ο όλος διάλογος μέχρι εδώ ήταν πραγματικά λες και τον κάνω εγώ μέσα στο μυαλό μου.

Η μέχρι τώρα απόφασή μου είναι να μην προχωρήσω. Οι λόγοι:
    - Η έλλειψη τρόπου να ελεγχθεί το Bonneville.
    - Το συγκεκριμένο είναι όμορφο μεν, αλλά όχι ακριβώς αυτό που θέλω (συν η ηλικία του).
    - Πήγα βόλτα χθες με το δικό μου μετά από καιρό.
    - Όσο και αν ακούγεται παράλογο, θέλω να κάνω με το Street Triple και το 3ο Riding School...
    - Κατέβασα την τιμή στα 9000€ και θεωρώ πως έχετε δίκιο όσοι λέτε πως διαφορετικά διαπραγματεύεσαι με τα μετρητά στο χέρι.

Από εκεί και πέρα, κάποιος έγραψε για το Trident, ναι ήταν πολύ καλό μηχανάκι και μου άρεσε, αλλά δύσκολα θα έπαιρνα και πάλι το ίδιο.
    Σχετικά με το A2 Restrictor, δεν γνωρίζω αν μπαίνει, την περίοδο 20-22 έβγαινε το S που έπαιρνε Restrictor, αλλά όχι τα R και τα RS. Πλέον βγάζει και για τα R καθώς έχει καταργήσει το S (αλλά δεν γνωρίζω αν μπαίνει). Ωστόσο δεν με τρομάζει η μηχανή μου σε καμία περίπτωση.
    Το V7 το έκανα test drive, ήθελα πάρα πολύ να μου αρέσει, δεν του βρήκα αρνητικά για αυτό που είναι, αλλά δεν μου έκανε καθόλου το κλικ. Το περίμενα να περνάει πιο πολύ συναίσθημα στον οδηγό.
    Το Scrambler δεν μου αρέσει, αν είναι να πάω προς αυτό το δρόμο θα πάω για την δεύτερη μηχανη την οποία λιγουρεύτηκα όσο δεν είχα δίπλωμα Monster 795 (ή κάποιο 1100, 1200 για το μονόμπρατσο δηλαδή).
    Η αντιπροσωπεία το παίρνει, μόνο με αγορά καινούργιας. Δεν γνωρίζω έμπορο που να το κρατήσει γαι πούλημα αν δεν αγοράσεις κάτι από αυτούς εσύ.
    No one told you when to run,
    you missed the starting gun

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Εγώ έχω μια ερώτηση και ίσως να μπορεί να βοηθήσει.
    Στο εξωτερικό μπορούμε να πάμε το αμάξι-μηχανακι σε κάποια αντιπροσωπεία και να το πουλήσουν αυτοί για εμάς, Ελλάδα δεν γίνεται κάτι τέτοιο?
    Ρωτάω γιατί ο Ντοκτορας και όλοι όσοι μίλησαν για την αγορά έχουν δίκιο! Ποσοι θα μπουν πχ στο καρ και θα ψάξουν συγκεκριμένα το Τραϊουμφ? Ενώ αν είναι σε ένα μαγαζί στην Αθήνα-Θεσσαλονίκη, ίσως να περάσει κάποιος να το δει και να είναι στην αγορά για γυμνό και αντί για κάποιο Z να πάρει αυτό!
    Επίσης γνωρίζοντας ότι η Triumph βγάζει κιτ για να γίνει Α2 ίσως να προσεγγίσει και ένα διαφορετικό κοινό!
    Συνέβαινε την δεκαετία του 2000 και στην Ελλάδα.
    Από το 2010 και μετά οι πωλητές κάνουν τους χαμάληδες βγάλε πρωι μηχανάκι, βαλε βράδυ μηχανάκι. Και αν είναι της επιχείρησης να το υποστεί, αν είναι για εξυπηρέτηση θα γράψει περισσότερα χλμ μέσα έξω παρά θα πουληθεί

Πρέπει να είναι πολύ εμπορικό το μηχανάκι για να στο κρατήσει στη βιτρίνα

Ενώ στην ευρωπαϊκή Δύση που ειναι πιο ευκατάστατα τα πράγματα μπορεί να στο κρατήσει γιατί ξέρει ότι θα φύγει

Στη Θεσσαλονίκη που ζω και έχω την εικόνα στο κλάδο της μοτοσυκλετας (εμπόριο μοτοσικλετών, συνεργεία, αναλώσιμα, αφτερ μάρκετ, και εξοπλισμό αναβατών) δεν θυμάμαι ένα κατάστημα να παρέμεινε στον ίδιο χώρο (άντε να βγάλω τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά στην Οδυσσέως), τα πάντα άλλαξαν παραπάνω από μια ή δυο φορές και πολλά καταστήματα συγχωνεύτηκαν η έκλεισαν οριστικά.

Να ξέρουμε που πάμε να πουλήσουμε.

Επίσης ένα ακόμη αν κάνετε αναζήτησή στο car έχει ενδιαφέρον πως τα μεταχειρισμένα τεμάχια των εμπόρων είναι 1 προς 3 των ιδιωτών.
    Πριν 15 χρόνια ήταν 50/50
    Και πριν 25 χρόνια τα 3/4 ηταν στους εμπόρους και το 1/4 σε ιδιώτες.

Αν δε βγει καμία πλατφόρμα όπως το mobile de για να επεκτείνει το εύρος αγοράς στην Ευρώπη υποστηριζόμενη από τοπικό νομικό πλαίσιο θα ανταλλάζουμε μηχανάκια μεταξύ μας

Μέλος
    Να πω και εγώ την άποψη μου...αφού δεν θες adve και θες μια στο τόσο για χαλαρές βόλτες καναπεδαρα, δες κανένα μεταχειρισμένο της royal Enfield πχ το classic και κρατά το triumph ως έχει.

Εάν σε παίρνει να αποκτήσεις ένα δεύτερο και δεν έχεις χωροταξικό θέμα δοκίμασε το.
    Τα έξοδα χρήσης μετέπειτα είναι χαμηλά για το royal.

Επίσης θα έχεις πάντα στο νου σου την τραμπα αν κάτσει με κανένα speed twin που θες ή το Ducati.

Κάνε μια δοκιμή σε test ride είτε το classic είτε το hunter, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Δεν τα έχω οδηγήσει αλλά έμπειροι αναβάτες που έχουν οδηγήσει το classic έχουν πει τα καλύτερα (όταν συνειδητά θέλουν και τη χαλαρή βόλτα στο μυαλό τους). Για μοναδική μηχανή όχι αλλά για μια δεύτερη γιατί όχι?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Να πω και εγώ την άποψη μου...αφού δεν θες adve και θες μια στο τόσο για χαλαρές βόλτες καναπεδαρα, δες κανένα μεταχειρισμένο της royal Enfield πχ το classic και κρατά το triumph ως έχει.

Εάν σε παίρνει να αποκτήσεις ένα δεύτερο και δεν έχεις χωροταξικό θέμα δοκίμασε το.
    Τα έξοδα χρήσης μετέπειτα είναι χαμηλά για το royal.

Επίσης θα έχεις πάντα στο νου σου την τραμπα αν κάτσει με κανένα speed twin που θες ή το Ducati.

Κάνε μια δοκιμή σε test ride είτε το classic είτε το hunter, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Δεν τα έχω οδηγήσει αλλά έμπειροι αναβάτες που έχουν οδηγήσει το classic έχουν πει τα καλύτερα (όταν συνειδητά θέλουν και τη χαλαρή βόλτα στο μυαλό τους). Για μοναδική μηχανή όχι αλλά για μια δεύτερη γιατί όχι?

Ο άνθρωπος είπε ξεκάθαρα στο 1ο ποστ, δεν υπάρχουν τα μπικικίνια (α.κ.α λ7) αλλιώς θα πήγαινε σε κούτα speed twin....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Street triple 765 RS
    από o teos στο forum Αγγελίες μοτοσικλετών
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2024, 21:56
  2. Triumph Street Triple 765 2020
    από lleonidas στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2024, 20:02
  3. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Triumph Street Triple 765 R
    από Ilias_83 στο forum Αγγελίες μοτοσικλετών
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2023, 08:41
  4. Street Triple Vs Ducati Monster 696
    από loumex στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2008, 22:57
  5. MCN Triumph Street Triple vs Monster, Z, Hornet, GSR, FZ6
    από 618RR στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 13:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ