Καλησπέρα.
Σκέφτομαι να ανταλλάξω το Street Triple 765 R (MY2021) με ένα Bonneville T120 του 2017 το οποίο βρήκα στην Κρήτη.
https://www.car.gr/classifieds/bikes...onneville-t120
Θα δώσω μια διαφορά 500€ και όλα τα έξοδα μεταβιβάσεις, μεταφορές από και προς Κρήτη +ένα ετήσιο Service στο Bonneville θα είναι δικά του.
Στην ουσία πήρα το Street Triple γιατί ήταν η μηχανή που ήθελα εξαρχής όταν σκέφτηκα να βγάλω δίπλωμα. Την απέκτησα, έκανα κάποια χιλιόμετρα, έκανα δύο σχολεία, αλλά στα 40 και κάτι νιώθω πως απλά την πάω βόλτα.
Ούτε μπορώ, ούτε θέλω να ψάξω τα όρια και επιπλέον φοβάμαι. Το μηχάνημα νιώθω πως με ξεπερνάει κατά πολύ.
Ιδανικά θα ήθελα πίστα για να νιώσω άνετα, αλλά το έχω κάνει ήδη πολλά χρόνια με αυτοκίνητο και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία, τόσο από πλευράς εξόδων και πιθανών ζημιών, όσο και από την πλευρά της αποκατάστασης του ίδιου μου του εαυτού αν έρθει μια πτώση.
Έτσι σκέφτομαι να αλλάξω εντελώς κατηγορία αγοράζοντας κάτι εντελώς βόλτας που πρακτικά ταιριάζει περισσότερο με τον τρόπο που εγώ οδηγώ. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα ήθελα Speed Twin 1200, αλλά δεν θέλω να δώσω άλλα χρήματα και δεν βρίσκω μεταχειρισμένο.
Οι σκέψεις σας παρακαλώ.