Εδώ που τα λέμε Χρήστο όταν ακούς sumο σου έρχεται στο μυαλό καφριλίκι και power wheelies. Εκεί κολλάει πιο πολύ το θέμα ισχύς.
Πάντως το σχόλιο του katsar για το ΧΤ είναι όντως πολύ εύστοχο.
Εδώ που τα λέμε Χρήστο όταν ακούς sumο σου έρχεται στο μυαλό καφριλίκι και power wheelies. Εκεί κολλάει πιο πολύ το θέμα ισχύς.
Πάντως το σχόλιο του katsar για το ΧΤ είναι όντως πολύ εύστοχο.
Το 640 έβγαζε καμία 50αρα άλογα 20 χρόνια πριν και "έγραφε" παντου.. Ε δεν έχουν στρώσει ούτε μισό δρόμο από τότε μέσα στις πόλεις... και 20 ρόδα να βγάζει, θα νιώθουμε ότι καβαλαμε πύραυλο, ολο με το "πλαϊ".. .![]()
Χρόνια τώρα σκεφτόμουν ένα μοντέρνο DRZ, σαν ιδανικό εργαλείο πόλης*. Λίγες ουσιαστικές αλλαγές χρειαζόταν για να είναι επίκαιρο. Για να δούμε και τιμή. Παρακαλώ κάποιοι να τρέξετε να το αγοράσετε, για να σας το πάρω μεταχειρισμένο σε 2-3 χρόνια.
* Το 640 είναι με διαφορά το αγαπημένο μου SM, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κανένα που δουλεύει πλέον.
Life begins at 45°.
Στα δικά μου μάτια Είναι φανταστικό !
Πιστεύω ότι θα κάνει πολλές πωλήσεις γιατί έλειπε
Ένα θα πω: Υπέροχο φανάρι![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
συμφωνω αλλα χωρις το γελιο. για τη χρηση αυτη (εφοσον φωτιζει επαρκως) ειναι τελειο. το φαναρι πρεπει να ειναι μεσα στη μασκα να μην σπαει στην πρωτη πτωση. μπραβο τους που δεν εβαλαν και DRL, αυτη την &%^*$ μαστιγα στις μοτοσυκλέτες που δεν εχει καμια απολύτως χρησιμότητα.
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω την μοδα να βάζουν Riding mode σε όλα τα μοτέρ ανεξαρτήτως κυβικών δηλαδή με 30-40 hp τι χρειάζεται;;
Δεν μπορείς να το ελέγξεις;;
SV ο τελευταίος των μοϊκανών
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Δεν ξερω τι λετε εσεις...αλλα αν ειναι μια νορμαλ τιμη το πουλαω αυριο το σκουτερ και παιρνω το DRZ για τα καθημερινα...
Α ρε Σουζουκαρα!!!
Ride(s) the wind of change...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου