Είχαμε μια τέτοια συζήτηση με γνωστούς
Η ροκ και όλα τα σκληρότερα παράγωγα της ως μήνυμα ηταν να σπάσουν τα στερεότυπα από τις καταπιεσμένες δεκαετίες ‘60 , ‘70 , ‘80 και να έρθουν ενάντια στο σύστημα που τα προκαλεί
Το παραγόμενο μήνυμα της τραπ διεθνώς είναι να καβαλήσει το σύστημα, ανατολή δύση θα το έλεγα
Lifestyle υπήρχε όμως αν δεις από εκατοντάδες βίντεο ήταν μια μικρή μειοψηφία ούτε κακό είναι ούτε λέει τίποτα ούτως η άλλως τα ράσα ποτέ δεν έκαναν τον παπά.
Για όσους ασχολούνται ή συναυλίες είναι η ανανέωση και ο τρόπος σύνδεσης με το μουσικό ταξίδι που μας συντροφεύει στις περισσότερες και πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας.
δε θέλουμε...πλυμενους στη γιορτή μας
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Δεν υπάρχει πιο heavy metal μπάντα από τους Saxon.
Εδώ πέρα όμως έχουμε το απόλυτο πάντρεμα!
κοιταΧτε, καθως μεγαλωνετε ειναι λογικο τα γουστα και τα ακουσματα να αλλαζουν
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
γιαΦτο και γω ειμαι χαρουμενος που λιγο πριν τα μπενηντα ακουω ακομα μεταλ και κοιταζω μονο Supersports
Περα απο τη πλακα, μπορει οταν ημουν πρωτευουσιανος να προλαβα να δω live Annihilator, Metallica (X2 με Νewsted) Napalm death, GnR, και πολλα αλλα, εφυγα ομως και μου εμειναν πολλα απωθημενα (Megadeth, Slayer, Wasp,μπορω να γραφω μεχρι αυριο)
Ενα απο αυτα εκπληρωθηκε. Ειδα προπερσυ Maiden για πρωτη φορα και οταν τους ειδα απο κοντα ψιλοαπογοητευτηκα γιατι αλλλιως τους θυμομουν, αλλιως τους ειδα. Ενας λογος που δε θα παω να δω Wasp ειναι αυτος (συν οτι ειναι πιο πολυ playback παρα live)
Ειδα ομως Helloween περισυ, και το βραδυ της 27 Απριλιου σκεφτομουν οτι αν δω και Gamma Ray εχω ολοκληρωθει σα μεταλλο. Και λιγη ωρα μετα βλεπω "οι Gamma Ray το Δεκεμβρη στην Ελλαδα" και κλεινω το εισητηριο εκεινη τη στιγμη, 8 μηνες νωριτερα.
Αν μου αρεσαν? Οσο δε παει. Αν το καταχαρηκα? Ναι. Αν αξιζε το 5ωρο αναμονης για να ειμαι απο τους πρωτους (λες και ειμαι κανα παιδακι). Σιγουρα. Αν θα ξαναπαω να τους δω? Εννοειται.
Κλεινοντας θα δανειστω ενα ρητο των αρχαιων ημας προγονων:
METAL UP YOUR ASS
Αυτα. Παρτε και μια φωτο ( μπορει και δυο)
![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Ας είναι ... Χρόνια Πολλά μάγκες!
Ο Ozzy Osbourne επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει μόνο με «μικρά κομμάτια» στους BLACK SABBATH κατά τη διάρκεια της τελευταίας του συναυλίας.
Ο Ozzy ανακοίνωσε την τελευταία του εμφάνιση στις 5 Φεβρουαρίου, αποκαλύπτοντας ότι τα αρχικά μέλη των BLACK SABBATH επανενώνονται για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια για αυτή τη συναυλία. Θα εμφανιστούν μαζί στη συναυλία με τίτλο "Back To The Beginning", η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στο Villa Park στο Μπέρμιγχαμ, Ηνωμένο Βασίλειο. Μαζί τους θα βρίσκονται και αρκετές metal μπάντες που έχουν εμπνευστεί από τους SABBATH, όπως οι METALLICA, SLAYER, LAMB OF GOD, MASTODON, PANTERA και ANTHRAX.
Ο Ozzy — ο οποίος δεν έχει παίξει μια ολόκληρη συναυλία από το 2018 — δήλωσε στην εκπομπή του στο SiriusXM "Ozzy Speaks":
"Δεν σκοπεύω να παίξω ένα πλήρες σετ με τους BLACK SABBATH, αλλά θα συμμετάσχω με μικρά κομμάτια. Θα κάνω ό,τι μπορώ, όπου νιώθω άνετα."
Ο 76χρονος τραγουδιστής της heavy metal, ο οποίος αποκάλυψε το 2020 ότι έχει διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον, πρόσθεσε ότι κάνει ό,τι μπορεί για να προετοιμαστεί για τη συναυλία στο Villa Park.
Αυτός ο Κύριος πάντως, με τη κιθάρα του ξεκίνησε το βαρύ μέταλλο!!
Respect
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Έχω πάρει εισιτήρια με τη σύζυγο εδώ και μήνες. Τα λέμε εκεί.
Και επειδή, έτσι, θυμήθηκα τα νιάτα μου και είμαι πολύ κουλ, εδώ είμαι εγώ (μέση) και ο Sundin (δεξιά - τότε κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος). Αριστερά, που με έχει πιάσει αγκαλιά, είναι ο Stanne, αλλά ο ηλίθιος συγκάτοικός μου αποφάσισε να βάλει το δάχτυλό του μπροστά στον φακό #$%%^#$^%$$%^&.
Λονδίνο. 2002.
![]()
Life begins at 45°.
Επειδή μόλις το άκουσα
Έρχονται οι Metallica
δεν ξέρω ποιοι έχουν πρόσβαση στη πλατφόρμα και με τι τρόπο, εικάζω οτι θα έχουμε ένα sold out τις πρώτες ώρες με δύσκολη πρόσβαση στην πλατφόρμα και στην συνέχεια όσοι θελήσουν αγορά απο την επίσημη μαύρη τύπου viagogo με τιμές Χ 3
προετοιμαζόμαστε για να μη πέσουμε απο τα σύννεφα
you rise you fall you're down then you rise again