Καλό είναι στην ζωή, να ξέρουμε τι θέλουμε.
Εγώ ας πούμε, για καθημερινό, έχω ένα Honda AX1-250 (διάβασε εδώ για αυτό >>> https://forcev4.blogspot.com/2020/06/blog-post.html) , που σοβαρά προβλήματα δεν έχει, παρόλο που όταν το πήρα ήταν ρημαδιασμένο και λειψό, και εκτελεί τέλεια την αποστολή του, που είναι : ''χαμηλό κόστος σε απόκτηση-συντήρηση-κατανάλωση, να μην φθείρονται τα άλλα και να μην με πολυνοιάζει αν φθαρεί''.
Για να βγει όμως αυτή η αποστολή, έχει την βοήθειά μου, 1) με χρήση που επιδιώκει την μακροζωία του, 2) με συντήρηση που έχω τις γνώσεις να κάνω εγώ γλυτώνοντας κόστη συνεργείων.
Αν αυτά, τα έχεις, δλδ το έχεις να φέρεις σε μια σειρά ένα παλιό μοτό, και να το κρατάς σε σειρά μετά, τότε να μην σε φοβίζουν καθόλου οι ''naysayers''.
Aν όμως αυτά δεν τα έχεις, μην φανταστείς ότι θα πάρεις ένα παλιό μοτό, και θα είναι ζωή χαρισάμενη.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Ρε συ..
Δεν θα πάρει μοτοσικλέτα για να κάνει restoration..
Θα πάρει κάτι που πρώτα θα ελέγξει οτι δουλεύει κι οτι δεν έχει βασικές φθορές/βλάβες.
Οπότε το "ρίσκο" είναι σε όλα αυτά που μπορεί να βγουν λόγω ηλικίας.
Οπότε ναι συμφωνούμε οτι αν με το που "βγάζει" κάτι έχει όρεξη να το τρέχει και να το φτιάχνει και μετά κρατάει σειρά όλα θα πάνε καλά.
Αλλά δεν θα πάρει και κάτι που εις γνώση του θα θέλει και άλλα 2 χιλιάρικα και 120 εργατοώρες για να έρθει στα ίσια του..
Υ.Γ. @LowDay9646
Βασικά ναι, μην εγκλωβιστείς με βάση το ποσό που έχεις διαθέσιμο.
Αν δεν βρίσκεις κάτι σε καλή κατάσταση σ' αυτά τα χρήματα, καλύτερα να κάνεις υπομονή 2 μήνες π.χ. να μαζέψεις ακόμα λίγα και πάρεις κάτι που θα είναι καλό.
Κατανοώ οτι δεν έχεις εισοδήματα.
Αλλά η διαφορά στο τι μπορείς να πάρεις με 1000 ευρώ και τι με 1500 είναι τεράστια όταν ψάχνεις κοντά στον πάτο του βαρελιού.
Είναι και θέμα τύχης, μπορεί να πάρεις κάτι που ο προηγούμενος το πρόσεχε,δεν το έσκιζε, έκανε όλα τα σέρβις και σωστά και ότι χρειαζόταν να αλλαχτεί φτιαχτεί έχει γίνει και να μην σου βγάλει τίποτα,,, και μπορεί να πάρεις κάτι άλλο που θα βγάζει 5 βλαβες κάθε μήνα,, πχ παίρνεις κάτι που δεν είχε πολύ κυκλοφορήσει η ήταν παρά εισαγωγής,, χαλάει στρόφαλο η καρμπ η ηλεκτρονική, και δεν μπορείς να βρεις τα ανταλλακτικά πουθενά,, άρα θα πάει ανακύκλωση,, η πχ αν δεις τιμή στρόφαλου 1000€ + τα εργατικά δεν συμφέρει να το φτιάξεις.
Θα πάω να δω μερικά κοντά μου και θα τσιμπίσω οποίο είναι σε καλύτερη κατάσταση. Το τι θα βγάλει δε μπορώ να το ξέρω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην πάρω κάτι που έχει "ζημιάρικη" φήμη, ή είναι πιο πολύπλοκη η κατασκευή του. Δεν θα το τρέχω για το παραμικρό, αν δεν έχει κίνδυνο να με αφήσει ή δεν είναι κάποια σοβαρή ζημιά, δεν θα ασχοληθώ. Άμα βαρέσει στρόφαλο στον μήνα τι να πω, better luck next time.
Καλά ναι, άλλο 500~900 που βλέπω και άλλο τα 1500. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ xv250 και cb400sf. Άμα δεν βρω τίποτα αξιόλογο θα περιμένω.
Πιστεύω είναι ξεκάθαρα τύχη αυτό. Μπορεί από έξω να είναι σαν καινούριο με λίγα χμ και τέλειο βιβλίο σέρβις, αλλά ο άλλος να το πήγαινε με 1000 και με τον τροχό στον Θεό.
Η συντήρηση δεν μου λέει και πολλά, περισσότερο η χρήση είναι για μένα, να μην έχει ζοριστεί το μηχάνημα και έχει φθαρεί εκεί που δεν φαίνεται. Και αυτό φαίνεται, θα ακούγεται, και θα το νιώσω σίγουρα αν το κάνω βόλτα πριν την αγορά. Ο ζορισμένος κινητήρας είναι μίζερος.
Ότι και να πάρεις ελπίζω να το χαρείς.
Οποιος σου πεί ότι δεν γίνεται απάντα του, κοίτα να μαθαίνεις.
Επειδή πέρασα από εκεί πρόσφατα (και στην δική μου περίπτωση τα οικονομικά δεν έπαιζαν μεγάλο ρόλο)
Το CB400SF ξέχνα το. Είναι παραεισαγωγή με ανταλλακτικά που κάποια από αυτά είναι δυσεύρετα. Κι εγώ για CB400SF ξεκίνησα..
Κατέληξα σε CB600F (Hornet) με τιμή αγοράς κοντά στα 1500 ευρώ. Αν εξαιρέσεις ένα O ring στην αντλία βενζίνης (30 ευρώ με τα εργατικά) μέχρι σήμερα δεν ζήτησε κάτι άλλο.
Δεν ξέρω τι εννοείς με το "παραμικρό", αλλά αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος να βάλεις μεγάλους μπελάδες στο κεφάλι σου.
Οι μικρές βλάβες, αν δεν αντιμετωπιστούν έγκαιρα φέρνουν μεγάλες. Ειδικά σε μηχανήματα 20 και 30 χρονών.
Μια μικρή βλάβη μπορεί να την διορθώσεις με 50 ευρώ, ενώ αν την αφήσεις, να σου προκαλέσει μια άλλη μεγαλύτερη των 500 ευρώ.
Το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο, όπου ιδιοκτήτες επειδή αμέλησαν να επισκευάσουν μια "ασήμαντη" ζημιά των 20 ευρώ στο τέλος κατέστρεψαν μοτοσικλέτα αξίας χιλιάδων ευρώ, και είναι κρίμα..
Και για το μηχάνημα, και για την τσέπη σου.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά, μου δώσατε μπόλικα να σκεφτώ πριν κάνω κάποια κίνηση. Να'στε καλά και καλή συνέχεια!
Cbr 125.
ρε φίλος...
κάπου φάσκεις και αντιφάσκεις,δε βρίσκεις; (δες τα bold)
δεν σου λένε μην πάρεις τίποτα.
να αλλάξεις αυτή τη λάθος εντύπωση που έχεις σου λένε, για να μην τσούξει η τσέπη στα λένε.
Αλλά από τα γραπτά σου τουλάχιστον, δεν δείχνεις να το καταλαβαίνεις.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες