Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: Αγορά Επόμενης μηχανής-μηχανών ;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctorS Προβολή μηνύματος
    Το αιώνιο ερώτημα της αναζήτησης μιας μηχανής που να τα κάνει όλα, τουλάχιστον εγώ προσωπικά κατέληξα ότι δεν υπάρχει. Πάντα είχα ''σκυφτό'' για τις βόλτες και τα ταξίδια και παπί ή σκούτερ ( ναι ναι δυστυχώς, αναγκαίο κακό), τη μοναδική φορά που πούλησα μηχανή και σκούτερ και πήρα ένα όρθιο (on-off όπως θέτε πέτε το) το μετάνιωσα, ούτε στις βόλτες με ικανοποιούσε οδηγικά και μέσα στη πόλη είχα όλα τα αρνητικά μιας μεγάλης μοτοσυκλέτας σε σημειωτόν κίνηση ( συμπλέκτη, βάρος, μέγεθος, ακριβή συντήρηση και μεγάλη κατανάλωση σε σχέση με παπί ή σκούτερ) οπότε ξαναγύρισα στα κλασσικά μου, σκούτερ, που δυστυχώς για μέσα στη πόλη είναι το απόλυτο εργαλείο για μένα, ειδικά αν τρως κίνηση καθημερινά, και μια μηχανή που μου αρέσει για τις βόλτες μου. Αν σου αρέσει οδηγικά η μηχανή που έχεις, που για μένα είναι πολύ αξιόλογο, όμορφο και value for money μηχανάκι, η μεταπήδηση σε on-off, θα σου κακοφανεί. Για μένα αν μπορείς κράτα το μηχανάκι που έχεις για τις βόλτες σου και πρόσθεσε απλά στη συλλογή σου ένα σκούτερ της προτίμησης σου και του μπάτζετ σου.
    Δύο φορές αναφέρεις τη λέξη "σκούτερ" μαζί με "δυστυχώς", ενώ κατά τ' άλλα εκθειάζεις την επιλογή σου και πώς είναι "το απόλυτο εργαλείο". Από πότε η ιδανική επιλογή για τη χρήση είναι "δυστυχώς"; Τα σκούτερ ΕΙΝΑΙ η καλύτερη επιλογή για τέτοια χρήση, τελεία. Δεν υπάρχει κάτι άλλο ούτε καν κοντά. "Δυστυχώς" θα ήταν αν αγόραζες GS επειδή είναι "παπί στην πόλη".

Να ντρέπεστε όταν κάνετε κακές επιλογές, όχι καλές. Πάρτε για παράδειγμα εμένα, που κάνω εξαιρετικές επιλογές και εμμένω σε αυτές για πολλά χρόνια. Just my 2c.
    Life begins at 45°.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δύο φορές αναφέρεις τη λέξη "σκούτερ" μαζί με "δυστυχώς", ενώ κατά τ' άλλα εκθειάζεις την επιλογή σου και πώς είναι "το απόλυτο εργαλείο". Από πότε η ιδανική επιλογή για τη χρήση είναι "δυστυχώς"; Τα σκούτερ ΕΙΝΑΙ η καλύτερη επιλογή για τέτοια χρήση, τελεία. Δεν υπάρχει κάτι άλλο ούτε καν κοντά. "Δυστυχώς" θα ήταν αν αγόραζες GS επειδή είναι "παπί στην πόλη".

Να ντρέπεστε όταν κάνετε κακές επιλογές, όχι καλές. Πάρτε για παράδειγμα εμένα, που κάνω εξαιρετικές επιλογές και εμμένω σε αυτές για πολλά χρόνια. Just my 2c.
    Irony much?
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όλο το υπόλοιπο ήταν σοβαρό όμως.
    Life begins at 45°.

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS

Χάριν αστεϊσμού βεβαίως βεβαίως, καθώς ανέκαθεν οι ''σκληροπυρηνικοί'' μηχανόβιοι θεωρούσαν ύψιστο παραστράτημα την κατοχή ενός σκούτερ. Για εμένα η χρήση του ήταν πάντα απαραίτητη όπως αναφέρω, απλώς δεν μπόρεσε ποτέ να μου καλύψει τις ανάγκες μου σε μια βόλτα.
    Τελευταία τροποποίηση από DoctorS; Χθες στις 08:16.
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Όλο το υπόλοιπο ήταν σοβαρό όμως.
    Εάν έχεις πολλά πήγαιν-έλα μέσα στην ημέρα, όντως η χρήση παπιού/σκούτερ πρέπει να βολεύει. Αν είναι συγκεκριμένη διαδρομή, θεωρώ πως και με μια το πολύ μεσαία μοτοσυκλέτα γίνεται η δουλειά. Κρίνω από τη μικρή μου εμπειρία με το XJ6 (και ως νέος οδηγός) το οποίο για κάποιο διάστημα θα χρησιμοποιώ καθημερινά λόγω καινούργιας δουλειάς (μέχρι να αρχίσω να είμαι κι από σπίτι).
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος
    Παρε ένα benelli λέμε ιταλικό να το ευχαριστηθείς, πλάκα στην πλάκα για μέσα στην πόλη είναι πολύ καλό και δεν καταλαβαίνει από λακουβες και σαμάρια, αν και στην ετήσια θέλει κάποιος να πάμε από παλαιά εθνική θα έρθω με αυτό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Παρε ένα benelli λέμε ιταλικό να το ευχαριστηθείς, πλάκα στην πλάκα για μέσα στην πόλη είναι πολύ καλό και δεν καταλαβαίνει από λακουβες και σαμάρια, αν και στην ετήσια θέλει κάποιος να πάμε από παλαιά εθνική θα έρθω με αυτό
    Πότε πήρες κι άλλο μηχανάκι εσύ Μήτσε; Να μου πεις το μυστικό για την αποφυγή παντοφλέιρος και γκρίνιας σε περικαλώ.
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ό,τι και να πάρετε...... μπαγαζιέρα να βάλετε.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Πότε πήρες κι άλλο μηχανάκι εσύ Μήτσε; Να μου πεις το μυστικό για την αποφυγή παντοφλέιρος και γκρίνιας σε περικαλώ.

Άμα θες στο λέω κι εγώ, 4 έχω αλλάξει την τελευταία 4ετία και σε κάθε αλλαγή, ακριβότερο μηχανάκι

Θέλει σχεδιασμό καλό και υπομονή
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Άμα θες στο λέω κι εγώ, 4 έχω αλλάξει την τελευταία 4ετία και σε κάθε αλλαγή, ακριβότερο μηχανάκι

Θέλει σχεδιασμό καλό και υπομονή
    Μυησέ με στα μυστικά σε παρακαλώ ( αν και εσένα δε θα έπρεπε να σου μιλάω γιατί βάζεις μπαγκαζιέρες χαχαχχαχα )
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Νέο μέλος
    Επιπλέον, σκέφτομαι να πάρω μια adventure μηχανή για εκδρομές τα Σαββατοκύριακα και ένα σκούτερ για τις καθημερινές μετακινήσεις. Κλίνω προς το TRK 702 για την adventure, αλλά το Medley 150 φαίνεται καλή επιλογή για την πόλη. Αν και είναι λίγο πάνω από τον προϋπολογισμό μου, προσφέρει εξαιρετική αξία. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το TRK 702 στο παρελθόν

Παλαιό μέλος
    Της είπα θα παρω και ενα δεύτερο μικρό γιατί το xsr τρέχει πολύ και είναι επικίνδυνο για κάθε μέρα και με το σκούτερ με πονάει η μεσουλα μου

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Συμβουλές για αγορά πρώτης μηχανής στον νέο?
    από pontifikas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 13:57
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 08:19
  3. Αγορα καινουριας μηχανης
    από Kawa-Z στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 00:41
  4. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16