Έτσι ακριβώς! Το είχα δει όταν έμεινα 15 μέρες στην Σόφια... Είχα πάθει ένα πολιτισμικό σοκ, λέμε... Και όντως, οι πεζοί ΜΟΝΟ από τις διαβάσεις, είναι τόσες πολλές που δεν μπορείς να έχεις την δικαιολογία "μα είναι μακριά, που να περπατάω".... Εκεί εκτός από τους οδηγούς τσεκουρώνουν και τους πεζούς. Το είχα δει και στις Βρυξέλλες. Εδώ; Αμόλα κι άλλη καλούμπα...
Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! Κάποια στιγμή θα το καταφέρεις....
Οκ παιδιά, μας φαίνεται εντυπωσιακό το ότι σταματάνε με το που πατήσει πόδι ο πεζος στην διάβαση, κατι που συνέβαινε κ στην Αγ. Πετρούπολη οταν ειχα βρεθεί εκεί με την δουλειά. Παθαίνουμε ένα πολιτισμικό σοκ.
Σε ολα τα άλλα είναι γτπκ οδηγοί, μην τρελαθούμε![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Το αποτέλεσμα μετράει και εγω τους είδα όλους να είναι κυρίες και με τα όρια ταχύτητας, να σεβονται πεζους, να μην κανουν προσπεράσεις του θανατου στους επαρχιακούς, κλπ κλπ
Τα αλλα ειναι απλα "οσα δεν πιανει η αλεπου"
Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λεω οτι σεβομαι τα όρια ταχύτητας, σεβομαι απολύτα και ευλαβικά τα φαναρια, τα στοπ και δεν παω ποτε αναποδα στους δρόμους.
Νταξει δεν το παίζω Παναγία ούτε εγώ, ειδικά τα όρια ταχύτητας σε άδεια εθνική για εμένα ειναι σαν να μην υπάρχουν εκτος Ελβετίας. Όλα τα υπόλοιπα όμως ΠΟΤΕ…
Βγηκε ο νέος κωδικας και νέος νόμος για τα ηλεκτρικα πατινια.Λεει για κρανος,φώτα το βράδυ,ταχύτητα μέχρι 25 κλπ.Ελα λοιπόν στο κέντρο της Αθήνας που μείνω να δεις αν τηρουνται απ' αυτους που τα καβαλανε.Ουτε στο 1/20ον.
Και φυσικά κανένας έλεγχος.
Ό,τι γίνεται πάντα σε όλα. Τίποτα.
Life begins at 45°.
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι πρωτα η ικανοτητα οδηγησης.Με το ικανοτητα εννοω να εισαι και νηφαλιος και συγκεντρωμενος/ηρεμος και φυσικα να ξερεις τι γινεται με το οχημα σου,να μπορεις να κινηθεις πιο γρηγορα ωστε να υπαρχει ροη στην κινηση κτλ.Μετα οι υποδομες και μετα όλα τ αλλα.Το κρατος βαζει 50 χιλιομετρα οριο παραδειγμα για να ''πιασει'' αυτους που ΚΑΚΩΣ δεν μπορουν.Και εδω ειναι το λαθος.Αν δεν μπορεις να σταματησεις το ΙΧ οχημα σου με ασφαλεια οταν πας με 50-100χιλ/ωρα τοτε δεν πρεπει να εχεις διπλωμα.
Οσοι κυκλοφορουμε με μηχανη το εχουμε δει απειρες φορες.Κινηση δημιουργουν και οι ανικανοι.Αυτοι που πανε με 40-50 σε ολοκληρη λεωφορο με 2 λωριδες ανα κατευθυση και εχουν μαζεψει πισω τους ουρα με 50 αυτοκινητα που μπορουν να κινηθουν με υψηλοτερη ταχυτητα για να προλαβουν το επομενο φαναρι και ετσι να ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΕΙ η κινηση κα ινα μην μαζευτουν 50 αυτοκινητα να πηγαινουν ολοι μαζι καροτσακι σαν καθυστερημενοι.Γιατι μετα θα τους προλαβει και αλλη μαζα αυτοκινητων που ερχεται απο πισω και παει λεγοντας.
Kαι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει σοβαρός έλεγχος..... ποτέ.
Ο εργοδότης (το κράτος) δεν έχει την δύναμη να επιβάλλει (ή δεν θέλει...) στούς υπαλλήλους του
(την αστυνομία δηλαδή) να κάνουν την δουλειά τους.Τους θέλει, κυρίως, μόνο ως όργανα καταστολής,
των πάσης φύσεως κινητοποιήσεων, ως προσωπικούς φρουρούς των ''υμετέρων''.
Και γι' αυτό αναθέτει την δουλειά τους......... στις κάμερες.
Λεφτά θέλει, από τις κάμερες έχει πολύ μεγαλύτερη αποδοτικότητα, από τους
τρόφιμους των εβερεστ και των κόφιάιλαντ....Ενα κράτος που στό μόνο πράγμα που
έχει ανοδικούς δείκτες είναι στα πρόστιμα....και οι κάμερες έχουν πολλαπλά οφέλη.
Ακούραστη λειτουργία, μίζες γιά αγορά, τοποθέτηση, λειτουργία, σέρβις κλπ....
Η κάμερα λοιπόν τι να γράψει από το πατίνι;;;;;; το σακίδιο του πιτσιρικά ή τον
μαζεμένο-διπλωμένο κώλο του φτηνογιάπη που το οδηγάνε;;;;......
(αλήθεια τώρα, έχετε προσέξει στάση σώματος από τους οδηγούς των πατινιών...)
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Παρόλα αυτά όμως ....https://transport.ec.europa.eu/news-...-2025-03-18_en
Αν ήθελες να γράψεις, ότι όλος ο νομός Αττικής, χρειάζεται εννιαίο δίκτυο ΜΜΜ, τότε γράψε ότι όλος ο νομός Αττικής χρειάζεται εννιαίο δίκτυο ΜΜΜ.
Το να προσπαθείς να αλλάξεις το νόημα των λέξεων, που ΕΙΝΑΙ διαφορετικό, και να τα πεις ΛΑΘΟΣ, δεν βλέπω τι νόημα έχει. Ξέρω γω, στοιχειώδη γεωγραφία του μέρους που μένουμε δεν ξέρουμε;
Η Αθήνα σήμερα είναι μια πολη, το Μαρκόπουλο σήμερα είναι μια άλλη, και η Αττική είναι ο νομός που τα περιέχει όλα αυτά. Ανάμεσα Αθήνα και Μαρκόπουλο, τερματίζεται ο αστικός ιστός και μάλιστα πολλές φορές, μεσολαβεί βουνό, γεωργικές εκτάσεις και δασικές εκτάσεις. Δεν έχουν ΚΑΝ οπτική επαφή το ένα με το άλλο αφού την εμποδίζει το βουνό.
Προφανώς και η Αθήνα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η Αττική.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό