Όσο κι αν υποστηρίζω τον Rossi και θέλω να τον δω πάλι να κερδίζει, όσο κι αν έχω μία κλίση στη ΥΑΜΑΗΑ..., κατά βάθος θα βαρεθώ αν δω και φέτος από τον πρώτο αγώνα το ίδιο έργο...
Όσο κι αν υποστηρίζω τον Rossi και θέλω να τον δω πάλι να κερδίζει, όσο κι αν έχω μία κλίση στη ΥΑΜΑΗΑ..., κατά βάθος θα βαρεθώ αν δω και φέτος από τον πρώτο αγώνα το ίδιο έργο...
Αυτό ξαναπέστο...... για να είμαι ειλικρινής δε με απασχολεί ιδιαίτερα ποιός θα το πάρει, ούτε ποια ομάδα..... Σημασία έχει το θέαμα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Για ακόμα μια φορά συμφωνώ μαζί σου Περικλή!Σημασία έχει το θέαμα!!!
(αρκεί και η Ducati να μαζέψει και κανά καλό βαθμό!)
Άντε να δούμε.... κοντά είμαστε....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Στο ξεκίνημα βέβαια...... Ο πρώτος αγώνας θα δείξει πολλά!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Σε ποιό πράγμα ακριβώς;
![]()
Πάω για ύπνο:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Τα μελέ!!!!![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Δεν αντέχεις να μην σε καληνυχτήσω ένα βράδυ, ε;Πάω για ύπνο
Τα μελέ!!!!
![]()
![]()
![]()
αυτό το είχε πει τον φεβρουάριο και τώρα έχουμε απρίλιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Θα σε στεναχωρήσω αλλά υπάρχει μιά συνέντευξη του Rossi στο ΜotoGp.com που λέει ακριβώς το αντίθετο...![]()
"Το Μ1 έχει πρόβλημα στην είσοδο της στροφής. Δεν είναι τόσο σταθερό όσο το Η και δεν μπορεί να ντριφτάρει το ίδιο. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά οι μηχανικοί είναι σε πολύ καλό δρόμο και έχουμε πολύ σωστή επικοινωνία."
![]()
Ωραία, και?Αρχικά δημιουργήθηκε από eNeRGy
αυτό το είχε πει τον φεβρουάριο και τώρα έχουμε απρίλιο...![]()
![]()
Είδες εσύ καμιά διαφορά στο Μ1 από τον Φεβ μέχρι τώρα?
Είδες το Rossi να μπαίνει καλύτερα???
Κανείς δεν μπορεί να φτιάξει καλύτερο μηχανάκι από τη Honda.
Oύτε η Γιαμαχάχα, ούτε η Πλυντηρati, ούτε η Καφασάκι, ούτε η Σουτζούκι... Πάρ'τε το χαμπάρι![]()
Απλά επειδή ο Γιατρός είναι κορυφή, φέρνει μια ισοροποία... Μέχρι πέρσι που ήταν με τη Honda δεν υπήρχε ανταγωνισμός...![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
Ωχχχχχχου μωρε ....
Αφου ο LORIS θα τους πατήσει όλους ....
... στις ευθείες.![]()
![]()
... Τzifos ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Η Yamaha εχει ετοιμασει 2 νεα πλασια & 1 νεο κινητηρα - και τα δοκιμαζει για το καλυτερο δυνατο setup - Σε 1-2 μηνες μπορουν να αλλαξουν πολλα...
AκριβώςΑρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Σε 1-2 μηνες μπορουν να αλλαξουν πολλα...Σε 1-2 μήνες, ο Edwards θα τρέχει με το RCV212...
![]()
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ.. ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΚΑΡΙΖΕ...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΑ GP ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΜΑΑΑΑΑΑΛΛΟΟΟΟΟΝΝΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ..![]()
![]()
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Απλά επειδή ο Γιατρός είναι κορυφή![]()
Άλλο όμως είναι κορυφή ο γιατρός και άλλο το μηχανάκι του...![]()