Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα το δούμε... έμμεσα μια και θα το έχει η Τουρκία η οποία μετέχει στο πρόγραμμα του JSF ενώ εμείς :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: (ως συνήθως)
Για τα eurofighter συμφωνώ θα είναι μ@@κια να μην τα αγοράσουμε ΚΑΙ για πολιτικούς λόγους.
ΕΑΒ δούλευα κι εγώ παλιά (το 92...)
Είχα προλάβει τα F-104 να βγαίνουν για δοκιμή.... ωραίες φάσεις
![]()
Ελα ρε????
Που???
Εγω ειμαι απο το '87 στο 31 και απο το '98 στην εκπαιδευση...
Για λεγε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και η αδύναμία μου....
F4 Phantom
Ο πρώτος έρωτας το Φάντομ.
Αλλά μ@μ@κί@ που δε θα αγοράσουμε τα Eurofighter. Γιατί ρε γμτ, γιατί? Δεν είναι ευρωπαϊκά? Δεν είναι τα καλύτερα? Έλεος. Μα τόσο μπανανία είμαστε.
Αν και κάποιος φίλος Ίκαρος μου είπε τον λόγο ύπαρξης του Αρχάλλελου(και συμφωνώ διότι δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε έτσι στους μελλοντικούς Ίκαρους) παρόλα αυτά τρέφω απέραντο σεβασμο για όλους όσους συμμετέχουν ενεργά στην Πολεμική Αεροπορεία μας.
Είστε ΉΡΩΕΣ.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
δεν ξερω πολλα απο αεροπλανα και το ποσο ευκολο ειναι να γινει κατι τετοιο ........αλλα αυτα που διχνει να κανει δεν παιζει να γινονται!!!!!!!![]()
![]()
:a19:
:a19:
Μονο αυτο το συγκεκριμενο ρωσσικο μοντελο ειχε κανει παταγο για τις συγκεκριμενες επιδωσεις που ειδες. Οντως τα κανει και τα αμερικανακια εχουν βγαλει αφρους για να φτασουν την ευελιξια του