http://www.metacafe.com/watch/69832/...n_demo_flight/
ade na to piaseis auto![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.metacafe.com/watch/69832/...n_demo_flight/
ade na to piaseis auto![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ξερω πολλα απο αεροπλανα και το ποσο ευκολο ειναι να γινει κατι τετοιο ........αλλα αυτα που διχνει να κανει δεν παιζει να γινονται!!!!!!!![]()
![]()
:a19:
:a19:
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Kαι που να δεις να προσγειώνεται Rafale τραβώντας χειρόφρενο 100 πόδια από το έδαφος..... από κατακόρυφη θέση με Nose down.... και κάθετα στον διάδρομο :hypnotize
Όλα πιάνονται.... ειδικά αυτό που είναι μεγάλο σαν μαούνα...... από τα :
Rafale, Grippen, Eurofighter, SFX![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
nai odos einai megalitera apo ta ala mahitika ala me tous eligmous autous...asto siga mi to piasounΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Kαι που να δεις να προσγειώνεται Rafale τραβώντας χειρόφρενο 100 πόδια από το έδαφος..... από κατακόρυφη θέση με Nose down.... και κάθετα στον διάδρομο :hypnotize
Όλα πιάνονται.... ειδικά αυτό που είναι μεγάλο σαν μαούνα...... από τα :
Rafale, Grippen, Eurofighter, SFX![]()
eheis dei ta aeroplana pu aneferes na kanoun tetious eligmous?
den nomizo kai oute prokeite
Δεν ήσουν φιλαράκο στον Αρχάγγελο να δεις τον τύπο να το κατεβάζει έτσι το Rafale..... Νομίζαμε ότι κάνει ελιγμό κοντά στο έδαφος και ούτε καν το παίρναμε με την CAMΑρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
nai odos einai megalitera apo ta ala mahitika ala me tous eligmous autous...asto siga mi to piasoun
eheis dei ta aeroplana pu aneferes na kanoun tetious eligmous?
den nomizo kai oute prokeiteκαι ξαφνικά το προσγείωσε... και μείναμε ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
να μην είσαι σίγουρος για το τι μπορεί να ξέρουν ή να έχουν δει οι άλλοι![]()
ax ax den me epiasesΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν ήσουν φιλαράκο στον Αρχάγγελο να δεις τον τύπο να το κατεβάζει έτσι το Rafale..... Νομίζαμε ότι κάνει ελιγμό κοντά στο έδαφος και ούτε καν το παίρναμε με την CAMκαι ξαφνικά το προσγείωσε... και μείναμε ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!
να μην είσαι σίγουρος για το τι μπορεί να ξέρουν ή να έχουν δει οι άλλοι![]()
enoousa tus eligmous pu kanei to rosiko den pezei na ta kanoun ala aeroplana...
kai opos eides to videaki kanei trelous eligmous diafigis
anyway![]()
Eνα hard brake δεν είναι ρε σναηπ ούτε η μισή κλανιά του ρώσου! Τι λέμε τώρα!!! Και πάνω που νομίζαμε ότι με τις κόμπρες των Sukhoi τα είχαμε δει όλα... έρχονται βίντεα σαν αυτό και ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :wacko: :wacko: Ξαναβλέπω τον ελιγμό στο ~1' και ....cannot figure it out δλδ!
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Κι επειδή είμαστε μελετηρά παιδιά:
Pugachev's cobra
Πιθανότατα ούτε ο ίδιος ο αδερφός του Pugachev δε το κάνει, πόσο μάλλον το ραφάλε και το γιούρο!
Η ίδια μανούβρα μέσα σε στροφή λέγεται hook νομίζω. Όποιος βρεί το βίντεο, sf κερνάει μπύρα![]()
---
Άλλος ένας καφές για βίντεο του Kulbit!
---
![]()
![]()
ζαλιστηκα με το κουμουνι:hypnotize
Καλα..με αυτα τα κολπα δεν παθενει απωλεια στιρηξης![]()
:a19: :a19: :a19:
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Αν δεν κάνω λάθος αυτοί οι ελιγμοί δεν μπορούν να γίνουν από άλλα μαχητικά αεροπλάνα με τέτοια ευκολία και σε συνθήκες κανονικής εμπλοκής. Πρέπει να είναι το μοναδικό μαχητικό με τέτοιες δυνατότητες. Κάπου το έχω διαβάσει δεν θυμάμαι που ή να το άκουσα κάπου.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Το κάθε μαχητικό έχει τις δικές του συνθήκες για να μπει σε απώλεια στήριξης (deep stall).... Τώρα για να κάνουμε συγκρίσεις είναι δύσκολο αφού ούτε πιλότοι μαχητικών είμαστε ούτε καν έχουμε τα νούμερα στα χέρια μας..... [Που εισαι ρε adrian που είσαι και του επαγγέλματος;]
SF.... μην είσαι απόλυτος... μπορεί όντως οι Ρώσσοι σε κάποια πράγματα να είναι καλοί αλλά και οι άλλοι δεν είναι και τόσο μαλάκες.... Τα 4ης γενιάς μαχητικά κάνουν πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζουμε.... άσε που δεν προορίζονται καθαρά για αερομαχίες βάσει της τεχνολογίας που κουβαλάνε αλλά και αυτής στο έδαφος.
Τέσπα.... όταν αγοράσω το δικό μου Rafale πάρε όποιο ρώσικο θες και σε περιμένω στην Βούτα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τέσπα.... όταν αγοράσω το δικό μου Rafale πάρε όποιο ρώσικο θες και σε περιμένω στην Βούτα![]()
+1000 :rotflmao: :rotflmao:
Λόόόόόόόόόόόόόόόόόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΛΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
sticky............................................................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το κάθε μαχητικό έχει τις δικές του συνθήκες για να μπει σε απώλεια στήριξης (deep stall).... Τώρα για να κάνουμε συγκρίσεις είναι δύσκολο αφού ούτε πιλότοι μαχητικών είμαστε ούτε καν έχουμε τα νούμερα στα χέρια μας..... [Που εισαι ρε adrian που είσαι και του επαγγέλματος;]
SF.... μην είσαι απόλυτος... μπορεί όντως οι Ρώσσοι σε κάποια πράγματα να είναι καλοί αλλά και οι άλλοι δεν είναι και τόσο μαλάκες.... Τα 4ης γενιάς μαχητικά κάνουν πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζουμε.... άσε που δεν προορίζονται καθαρά για αερομαχίες βάσει της τεχνολογίας που κουβαλάνε αλλά και αυτής στο έδαφος.
Δεν ειναι και τοσο ακριβα...Ουτος η αλλιως τα περνουμε μεταχειρω απ'τους αμερικανους...
Και αντε να δουμε τωρα τι θα γινει με τα Eurofighter...
Η παραγγελεια εχει γινει αλλα ειναι stand-by...
Για τα ρωσικα που λετε δυστυχως δεν θα τα αποκτησουμε ποτε γιατι θα μας κοψουν τα ανταλλακτηκα --ποιοι αλλοι--τα αμερικανακια....
Γιατι μας δωσαν τα σαβουρο-F16...παρακαλαγαμε για F18 αλλα πηραμε τα @@ μας....
Ποιοι απο σας πηγαν αρχαγγελο????
Αν ειναι να κανονησεται παρεα του χρονου και σας κανω ξεναγηση....