Φίλε Anritsu, προφανώς τα γραφικά δεν προσφέρουν παραπάνω ασφάλεια. Όμως εκφράζουν τον εκάστοτε αναβάτη, όπως τα ρούχα-παπούτσια που φοράει ο κάθε άνθρωπος. Έτσι, δεν είναι σωστό πιστεύω να κρίνεις κάποιον επειδή θέλει το κράνος του να είναι όμορφο.
Μετά, ναι έχεις δίκιο σε αυτό με τις ταχύτητες που κινούμαστε. Το σωστό είναι να μην το κάνουμε...Παραβλέπεις όμως ότι το κάθε shoei, arai κτλ. είναι σχεδιασμένο για αεροδυναμική σε αυτές τις ταχύτητες, ώστε το κεφάλι σου να μην κουνιέται σαν κουδούνι, να μην κάνει πολύ θόρυβο και να έχεις καλό εξαερισμό. Γι'αυτό καλό είναι να μην συγχέουμε τις ιδιότητες ενός ακριβού κράνους.
Επιπλέον, θεωρώ ότι είναι λάθος προσέγγιση να κρίνεις τον άλλο στο που διαθέτει-ξοδεύει τα χρήμματά του. Όπως την βρίσκει ο καθένας φίλε. Άλλος τα σπάει στα μπουζούκια μαζί με τα μου*beep*νιά του, μετά πάει βόλτα με το σκάφος κτλ. Εγώ τα τρώω στο μηχανάκι μου. Ποιος είναι λάθος ή σωστός δεν μπορώ να σου πω. Ξέρω όμως ότι με τις δικές μου οικονομικές δυνατότητες, προσπαθώ να κάνω αυτό που με ευχαριστεί.