Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: ΟΔΗΓΙΕΣ

YEC Το avatar του/της alexk
    Φίλε Anritsu, προφανώς τα γραφικά δεν προσφέρουν παραπάνω ασφάλεια. Όμως εκφράζουν τον εκάστοτε αναβάτη, όπως τα ρούχα-παπούτσια που φοράει ο κάθε άνθρωπος. Έτσι, δεν είναι σωστό πιστεύω να κρίνεις κάποιον επειδή θέλει το κράνος του να είναι όμορφο.

Μετά, ναι έχεις δίκιο σε αυτό με τις ταχύτητες που κινούμαστε. Το σωστό είναι να μην το κάνουμε...Παραβλέπεις όμως ότι το κάθε shoei, arai κτλ. είναι σχεδιασμένο για αεροδυναμική σε αυτές τις ταχύτητες, ώστε το κεφάλι σου να μην κουνιέται σαν κουδούνι, να μην κάνει πολύ θόρυβο και να έχεις καλό εξαερισμό. Γι'αυτό καλό είναι να μην συγχέουμε τις ιδιότητες ενός ακριβού κράνους.

Επιπλέον, θεωρώ ότι είναι λάθος προσέγγιση να κρίνεις τον άλλο στο που διαθέτει-ξοδεύει τα χρήμματά του. Όπως την βρίσκει ο καθένας φίλε. Άλλος τα σπάει στα μπουζούκια μαζί με τα μου*beep*νιά του, μετά πάει βόλτα με το σκάφος κτλ. Εγώ τα τρώω στο μηχανάκι μου. Ποιος είναι λάθος ή σωστός δεν μπορώ να σου πω. Ξέρω όμως ότι με τις δικές μου οικονομικές δυνατότητες, προσπαθώ να κάνω αυτό που με ευχαριστεί.
    www.clubcsl.com

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    ουτες τις μπότες τις Σιντι του Ροσσι.
    Ο Rossi δεν φοράει Sidi αλλά Dainese.. :rotflmao: :rotflmao:

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Επιπλέον, θεωρώ ότι είναι λάθος προσέγγιση να κρίνεις τον άλλο στο που διαθέτει-ξοδεύει τα χρήμματά του.
    Σωστά,αλλά παρομοίως δεν μπορείς να πεις στον άλλον (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα..) οτι δεν "κοστολογεί" αρκετά το κεφάλι του επειδή δεν παίρνει κράνος των 600-700?..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk

Μετά, ναι έχεις δίκιο σε αυτό με τις ταχύτητες που κινούμαστε. Το σωστό είναι να μην το κάνουμε...Παραβλέπεις όμως ότι το κάθε shoei, arai κτλ. είναι σχεδιασμένο για αεροδυναμική σε αυτές τις ταχύτητες, ώστε το κεφάλι σου να μην κουνιέται σαν κουδούνι, να μην κάνει πολύ θόρυβο και να έχεις καλό εξαερισμό. Γι'αυτό καλό είναι να μην συγχέουμε τις ιδιότητες ενός ακριβού κράνους.

Επιπλέον, θεωρώ ότι είναι λάθος προσέγγιση να κρίνεις τον άλλο στο που διαθέτει-ξοδεύει τα χρήμματά του. Όπως την βρίσκει ο καθένας φίλε. Άλλος τα σπάει στα μπουζούκια μαζί με τα μου*beep*νιά του, μετά πάει βόλτα με το σκάφος κτλ. Εγώ τα τρώω στο μηχανάκι μου. Ποιος είναι λάθος ή σωστός δεν μπορώ να σου πω. Ξέρω όμως ότι με τις δικές μου οικονομικές δυνατότητες, προσπαθώ να κάνω αυτό που με ευχαριστεί.
    Ασφαλώς και ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του . Αλλα και πάλι αυτό που αναφέρεις περι αεροδυναμίκης και φασαρίας
    αρχίζει και πάιζει ρόλο σε συνθήκες και ταχύτητες πάνω απο αυτές που τουλάχιστον εγώ (αλλα και ο ΚΟΚ) θεωρώ ασφαλείς .Συνεπώς κατα την δική μου πάντα λογικη ,το να φοράς κράνος χρυσοπλήρωμενο για να προφυλάξεις το κεφάλι σου καλύτερα , οταν ουσιαστικά παραδέχεσαι πως τρέχεις με ταχύτητες τουλάχιστον επικινδύνες στους γάμ#Σε τα ελληνικούς δρόμους , είναι δώρον άδωρο . Και δεν μιλάω για σένα ειδικά εννοείται .Οταν σκόπος είναι η άσφαλεια νομίζω πως πρωτο βήμα ειναι η ενεργητική ασφάλεια και απο εκει και πέρα οτι περισευει στον καθένα ας δώσει ....
    Οσο για το κράνος με τα 70 εβρα που ανεφέρα πιο πανω ότι πήρα στην κοπέλα μου εγίνε γιατι δεν είχα περισσότερα χρήματα να δαπανήσω τη συκεκριμένη στιγμή .Ωστώσο απο την στιγμή που φέρει πιστοποίηση και το αγοράζω απο μαγαζί με σχετικά ειδη και ο ιδιός ο υπάλληλος με διαβεβαίωνει πως πολυ μικρες ειναι οι διαφορές του σε θέμα ασφάλειας απο ενα περισσότερο επώνυμο ,γιατι να έχω ενόχες ? (Παρόλα αυτα εχω δρομολόγησει αγορά άλλου)

:rotflmao:
    Modenas Kriss 125

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    ΝΑ προσέχεις το υπόλοιπο 5%...

δεν είμαι και γω τις φωσφοριζέ άποψης των 800 ευρώ αλλά μέχρι 400-500 ευρώ και άχρωμα πέρνεις σχεδόν ότι καλύτερο για όλα τα μηχανάκια ,
    η μετέπειτα διαφορά στα 800 ίσως πολλές φορές λόγω χρωμάτων άλλοτε λόγω εξωτικών υλικών είναι πιστεύω υπερβολή , αλλά ποτέ άχρηστη...

τώρα πλέον πιστεύων ότι ακομα και τζινάκι αν κυκλοφορούσες με παπί θα έπρεπε να είχες αυτά που έχουν ραμένα τα προστατευτικά απάνω στα βασικά σημεία, μποτάκια για τον αστράγαλο, κλπ κλπ....

Το ΣΟΒΑΡΟ ατύχημα δεν το κάνει πάντα η ταχύτητα... ούτε ο άψογος αλλά μερικός εξοπλισμός!

Παλιανθρωπος Το avatar του/της spyros_utcb
    Εγω παντως γελαω με μερικους που θελουν να με πεισουν (παραδειγμα) οτι μια ΒΜW και ενα YUGO δεν εχουν καμοια διαφορα στην ασφαλεια και οτι οι μονες διαφορες τους ειναι τα χρωματα και τα αξεσουαρ.... και τα δυο αμαξια ειναι και κυκλοφορουν νομιμα και με τα ευρωπαικα στανταρτ αλλα παιδια οτι και να λεμε αλλο βουρτσα και αλλο π%%τσ@.

Χωρις αυτο να ειναι σποντα για κανεναν.
    Γενικα μιλαω ετσι γιατι ειναι πολυσυζητημενο το θεμα και κατι στανταρ δεν βγαινει.
    Εγω πιστευω ο καθενας να κρινει αναλογα με την τσεπη του,την γνωση του,την σοβαροτητα του και απο κει και περα κανει την επιλογη του.
    Δεν πρεπει να επικρινεται γιαυτο...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΟΔΗΓΙΕΣ
    από tatoo23 στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2009, 09:00
  2. ΟΔΗΓΙΕΣ...ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
    από all right στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2007, 22:11
  3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΙΣΜΟΥ