Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: ER6n vs Bandit 650

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
    To Βandit είναι μια καλοστημένη κλασική γυμνή τετρακύλινδρη με πολύ όμορφη σχεδίαση και καλά εξαρτήματα.
    ναι για τα 90ς που σχεδιαστηκε.....

Πρόσεξε τις τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά, το στιβαρό πηρούνι, το επίσης όχι τόσο εντυπωσιακό στην όψη αλλά αποτελεσματικό ψαλίδι.

δε προσεξα 4πιστονες δαγκανες γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ, στιβαρο πιρουνι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, και αποτελεματικο ψαλιδι ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

Και βέβαια είναι και 4Κ , οπότε έχει λίγους κραδασμούς, είναι πιο ισορροπημένο, έχει και ωραίο ήχο.
    και εχει λιγοτερο τραβηγμα απο χαμηλα, ισσοροπιμενα ειναι παντα τα 2κυλινδρα και οχι τα 4κυλινδρα! ο ωραιος ηχος ειναι σχετικο!

Δες τώρα και τι έχει η άλλη πλευρά στο ER6. Ένα γελοίο και οπτικά ακόμη πηρούνι με διπίστονες με γλύστρες.
    το ιδιο με του bandit....

Ένα ακόμη πιο γελοίο πίσω σωληνωτό ψαλίδι

στη πραξη δεν ειναι καθολου "γελοιο"... ετσι ειπαν ολοι οσοι το δοκιμασαν. στη "κοντρα των προσπεκτους" ισως να χανει...

Ένας αισθητικός αχταρμάς, που απευθύνεται σε ανθρώπους που κοιτάνε το περιτύλιγμα και όχι την ουσία.

οκ να ακουσουμε την αισθητικη αποψη σου?
    εσυ δεν ελεγες οτι τα 916/996/998 ηταν εμπνευσμενα απο honda vrf?????

XAXAXAXAXAXAAX (χωρις σχολιο....)

Ένα σωληνωτό πλαίσιο που θα έπρεπε να κρύβεται, αντί να φαίνεται έτσι όπως είναι.
    εμενα μου αρεσει...

και το βανδιτ σωληνωτο εχει...

Πίσω ανάρτηση χωρίς μοχλικό.
    γιατι εχει το bandit? θα το κοιταξω...

Απορώ πως μια σοβαρή εταιρία που έχει βγάλει ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, μοτοσυκλέτες με Μ κεφαλαίο, όπως τα ZX7R , ΖΧ9 και το ΖΧ12 κάθεται και βγάζει παπαριές όπως το ER6.
    χωρις σχολιο... απλα θα πω οτι οι πωλησεις της kawasaki εκτοξευτηκαν παγκωσμιως τα τελευταια 3-4 χρονια

Τουλάχιστον γελοίο...
    ...Ε, τι θες και άλλα;..
    Οι γερμανοί δλδ που είναι πιο συνειδητοποιημένοι μοτοσυκλετιστές από εμάς γιατί έχουν το bandit στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων μια δεκαετία σχεδόν τώρα;
    ναι το ειχαν και καλα καναν

τωρα ομως εχουν το ER6 που πουλαει σα ζεστο ψωμακι στα κεντρικα της ευρωπης

Kαι έλεγα που χάθηκε τόση ώρα...

Μα να ρίχνω απάντηση που ''ρίχνει'' ένα kawasaki και να μην απαντάει ο idi;;;;

Μέχρι πριν λίγο είχα θεωρήσει ότι απέτυχε η απάντησή μου.

Αλλά σήμερα, μπήκα και είδα.

Οπότε ο σκοπός μου πέτυχε , ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Να σαι καλά ρε idi που απαντάς ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ που ξέρω ακριβώς τι θα γράψω , για να σε κάνω γραφικό μιά ακόμη φορά...

Τώρα για τα τεχνικά δεδομένα της απάντησής μου δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Αλλά εκεί πια που είσαι για πολύ γέλιο, είναι που λες ότι ο 2Κ είναι πιο ισορροπημένος από τον 4Κ. Δεν το σχολιάζω καν, απλά ένα προβληματισμό θα θέσω. Στον 4Κ ένα πιστόνι ανεβαίνει και δίπλα του ένα πιστόνι ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΑ κατεβαίνει. Αυτό δε, συμβαίνει 2 φορές, αφού υπάρχουν συνολικά 4 πιστόνια, οπότε αν οι ακριανοί ανεβαίνουν και οι μεσσαίοι συμμετρικά κατεβαίνουν, έχουμε ΠΛΗΡΗ συμμετρία στην κίνηση των μαζών, πράγμα που αφενώς μειώνει τους κραδασμούς, αφετέρου μειώνει τις απώλεις ισχύος του αέρα μέσα στα κάρτερ, ΚΑΤΩ από τα πιστόνια, αφού ο αέρας ΔΕΝ συμπιέζεται με ανώμαλο τρόπο.

Εξηγησέ μου σε παρακαλώ, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει αυτό σε έναν δικύλινδρο και ισχυρίζεσαι πως είναι πιο ισορροπημένος ο 2Κ. Εσύ το είπες, στηριξέ το...

Πως αντιμετωπίζει το θέμα των κραδασμών ο 2Κ και το θέμα της κίνησης του αέρα μέσα στο κάρτερ ΚΑΤΩ από τα πιστόνια και είναι πιο ισορροπημένος;

Σημείωσε δε , ότι είχα σε μια φάση ένα bandit 600 και σε πληροφορώ ότι ούτε σε ροπή χαμηλά έχανε, ούτε ήταν αργό. Στις ψηλές στροφές μπορεί να μην έχει δύναμη, αλλά στις χαμηλές τραβάει πολύ καλύτερα ακόμη και από το CBR600F4 που έχω τώρα.

Είχα δε και δανεικό Bandit 1200 το οποίο αν έχεις την εντύπωση ότι τα ss θα το περάσουν σε διαδρομές τύπου κατάρα>καλαμπάκα, πολύ σε έχουν γελάσει.

Αυτό γιατί δεν είναι ΟΛΑ τα 4Κ υψηλόστροφα και ψόφια χαμηλά, και λοιπές αηδίες που λέγονται

Όσο για την επιρροή του NC30 στο 916, εγώ και φωτογραφίες έβαλα, και κριτική έκανα. Δεν είδα όμως και κανά ducatakia να διαφωνεί. Όσοι δεν έχουν ducati είδα να διαφωνούν. Στο κάτω κάτω, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ, όποιος διαθέτει ένα 916, ας έρθει να τα βάλουμε ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ και να αρχίσουμε τις φωτογραφίες, να πάμε για ένα cafe και να το συζητήσουμε 3 μέρες!

Θα βγεί πολύ ενδιαφέρον θέμα νομίζω.

Αλλά σιγά μην εμφανιστεί....

ok μ’αρεσει....

1 κρατουμενο : καιρος να το πιστέψεις οτι καμια σχεση δεν εχει κανενα πανάσχημο μηχανάκι σου με τα πανεμορφα και τουμπανα, κλασικα και συλλεχτικά (και πανακριβα....) 916/996/998...

2. η κοντρα των προσπέκτους δε με αφορα... η ετυμηγορία βγαινει με ενα απλο test ride και εκει ειναι που ξεχωρίζουν οι μοτοσυκλέτες απο τις μπαχατελες (συνήθως Honda...)

3ο... οι 2κυλίνδοι κινητήρες ειναι και θα ειναι παντα καλύτεροι για τις μοτοσυκλέτες ... οι ταχύτητες εξοδου απο τις στροφες ειναι κατι που παντα θα ζηλεύουν οι 4κυλινδροι (απο την αλλοι οι 4κυλινδροι ειναι καλύτεροι για τουρισμό)

"μειονεκτήματα" οπως κραδασμοί κτλ δε με αφορουν εμενα, οσο με αφορουν αλλα πιο σημαντικά πράγματα οπως η οδηγημοτητα

4o. μιας και το πας στο προσωπικό.... καιρος να σου πω κατι να σε πικράνω αν και η στέγνη αλήθεια

V4 suxxxx BIG TIME

ΝΑΙ στη πραξη ολες οι μηχανές στην ιστορια με V4 κινητηρα ηταν για τα μπαζα και ειναι ... honda.... κανενας αλλος δε τα έφτιαχνε γιατι κανενας δεν τα αγόραζε και κανένας δε τα θελει.... (αντε παλι πες μας για το NR να γελάσουμε παλι....
    εγω να δεις πως γελαω καθε φορα που γραφεις για τις μπαχατελες που εχεις και νομιζεις οτι ειναι μηχανάκια ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BTW
    ρωτα τους Mod ποσες φορες εχουν σβήσει απαντήσεις μου στα "VFR"... ειναι, κατα ανεξήγητο τροπο, "ιερό θεμα" και δε πρεπει να θίγετε... πραγμα που πολλάκις με εχει ξενερωσει στο Site και δε μίλησα

αντε παρε στο χερι παλι 20,000 σημειώσεις σου με τις οποιες προσπαθείς να πείσεις τον εαυτο σου για την ανωτερότητα της λογικης σου (και της αμφισβητούμενης τεχνικής γνωσης σου), γιατι στη πραγματικότητα απεχεις πολυ απο το να με αποστομώσεις γιατι οπως ειπα... ολα απομυθοποιούνται με ενα απλο test ride...

τελος δηλωνω καφρος, αναλαμβανω τις ευθυνες μου και δε με νοιαζει τιποτα

Tα desmosedicci δεν είναι V4;

Μια και δεν θες να μιλάμε όλο για Honda...(που παραδόξως εσύ το είπες, εγώ στην απάντησή μου δεν είπα ΛΕΞΗ για Honda..

Aπό τα VFR σε βγάζουνε (αν ισχύειο κάτι τέτοιο) , γιατί έχεις καταντήσει κάτι σαν την Ελένη Λουκά. Εκεί που συζητάμε, πετάγεσαι και απλά ενοχλείς, όπως και η προαναφερόμενη...

Kαι τελικά το εμφανισιακό θέμα ή το λειτουργικό θέμα έπιασες εσύ για την ομοιότητα NC30 και 916; Γιατί πηδάς από το ένα στο άλλο;

Είπαμε , ΕΔΩ είμαι , φέρτε μου ένα 916.

Δεσμεύομαι να βγάλω ένα ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ topic με φωτογραφίες ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ , γνώμες και των δύο κατόχων, κάτι σαν ΟΠΤΙΚΟ συγκριτικό δλδ. Και όποις θέλει ας σχολιάσει...

Αν είχα εγώ ένα, θα έκανα εγώ την δουλειά, δεν έχω όμως (ακόμα) στην συλλογή μου 916, τι να κάνω , ας βοηθήσει κάποιος...

Τα δικύλινδρα V2 έχουν καλύτερη συμπεριφορά στην έξοδο , όχι ΟΛΑ τα δικύλινδρα. Και η καλύτερη συμπεριφορά στην έξοδο που λες, μπορεί να είναι κάτι καλό για τους χρόνους σε πίστα, αλλά σε καθημερινά μηχανάκια, όπως αυτά που συζητάμε, ίσως να μετράει περισσότερο το να μην έχουν κραδασμούς να μην κοπανάνε και να μην φθείρουν αλυσίδες ας πούμε....

Αιντε, αιντε....

σαλαγατα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

koyloy boyxat!

(ola-ena)

Το Kawasaki σε γυμνό δεν μου άρεσε όταν το πρωτοείδα. Αλλά το φερινγκάτο δείχνει και είναι πιο ισορροπημένο οπτικά και ουσιαστικά για την εν λόγω μηχανή. Πιστεύω είναι καλύτερη αγορά από το Bandit, αν και το Suzuki έχει αποδείξει την αξία του και συνεχίζει να το κάνει.

Από όσα διάβασα για το project ER-6 πάντως συμφωνώ με την kawasaki διότι δυστυχώς οι Ευρωπαϊκές οδηγίες προς αυτήν την κατεύθυνση οδηγούν. Σιωπηλά πάνε να μας κάνουν να θέλουμε μηχανές με όριο τα 100 άλογα. Κι άντε στα 600c.c.+ οκ αλλά στα χιλιάρια........
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

γιατι δεν παιρνεις ενα μεταχειρισμενο Ζ750 που θα το βρεις με 6000ευρω σαν καινουριο και δεν συγκρινεται με καμια κ@ποτα αλλης εταιριας?

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Ειμαι παλαιων αρχων ρε φιλαρακι. Την θελω παρθενα.

:rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρα τωρα, την εχω πατησει μια φορα πολυ ασχημα με μεταχειρισμενη και ειπα ποτε ξανα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

τοτε μονο ενα πραγμα εχω να πω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2227010725.jpg 
Προβολές:	462 
Μέγεθος:	4,8 KB 
ID:	49822

Οσο καλο και αν ειναι το bandit, ειναι αρχαιο
    Δεν συγκρινεται σε τιποτα με το er-6

Το ενα ειναι της φιλοσοφιας ''all rounder με εντελως παθητικα στοιχεια οδηγησης και συμπεριφορας'' και το αλλο ''all rounder με στοιχεια street fighter σε οψη και αποδοση''

Το ενα ειναι ενα μοντελο δεκαετιας 80 με 100 face lift και το αλλο ενα ολοφρεσκο μηχανακι

Τι να λεμε τωρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Τα δικύλινδρα V2 έχουν καλύτερη συμπεριφορά στην έξοδο , όχι ΟΛΑ τα δικύλινδρα. Και η καλύτερη συμπεριφορά στην έξοδο που λες, μπορεί να είναι κάτι καλό για τους χρόνους σε πίστα, αλλά σε καθημερινά μηχανάκια, όπως αυτά που συζητάμε, ίσως να μετράει περισσότερο το να μην έχουν κραδασμούς να μην κοπανάνε και να μην φθείρουν αλυσίδες ας πούμε....

Αιντε, αιντε.... [/B]
    Ετσι ειναι.Ολα θεμα επιλογων και προτεραιοτητων ειναι...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αν έχει δοκιμάσει κάποιος ας απαντήσει.
    Το ER6 πάει με 2000 στροφές? Και με τί σχέση στο κιβώτιο?
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Ρε παίδες, είπαμε ER6 ή Bandit. ΤΕΛΟΣ. Μην αρχίζουμε πάλι οχι πάρε αυτό όχι πάρε το άλλο...!!!
    Το θέμα είναι ότι επέλεξες ένα απο τα πιο πρωτοποριακά σχηματα κι ένα απο τα κλασσικότερα. Εντελώς αντίθετα δηλαδή. Το θέμα είναι πιο σου αρέσει μιάς και θα το καβαλάς καθημερινά και θα το βλέπεις σταματημένο όπως θα πίνεις τον καφέ σου, και θα γουστάρεις.....Αν βέβαια μου έλεγες πώς θα σε ενδιέφερε μία λύση με φέρινγκ υπάρχει και το φεριγκάτο ER-6, μην το ξεχνάς.Ντεμί κατάσταση.Πάντως για ήρεμες καταστάσεις που τα θέλεις θα σε καλύψουν και τα 2. Η επιλογή δική σου κι άντε με το καλό!

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
    Αν έχει δοκιμάσει κάποιος ας απαντήσει.
    Το ER6 πάει με 2000 στροφές? Και με τί σχέση στο κιβώτιο?
    Ρε παιδιά δεν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει?
    Μπορεί να κινηθεί από στενό σε στενό τουλάχιστον με "δευτέρα"?
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cbf600 Vs Suzuki Bandit 650
    από panavour στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 21:16
  2. Αλλαγη μηχανης Hornet vs Fz6 vs Bandit 650 vs Sv650
    από dimzan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 08:20
  3. Suzuki Bandit 650 vs Yamaha fz6?
    από Elle στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2008, 19:34
  4. hornet vs fazer vs bandit
    από iosif στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 08:33
  5. Transalp 650 Vs Fazer 600 Vs Bmw 650 Gs
    από ΤΑSΟS στο forum Αντιπαραθέσεις