Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Απλη αμολυβδη -vs- παλια super...

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sourtaggias
    (Alki συγνώμη)

Διάβασα λίγο πιο πάνω ότι η παλιά σούπερ δεν είναι πλέον καλή. Η μοτοσικλέτα μου είναι του ΄79 (BMW R65) και μέχρι τώρα βάζω σούπερ από Shell παρακολουθώντας τις βαλβίδες αρκετά συχνά και χωρίς να έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα.

Νομίζετε ότι είναι καλύτερο να βάζω αμόλυβδη και να προσθέτω lead additves?

Ευχαριστώ,
    Σταύρος.
    Φίλε μου όσο βρίσκεις την παλαιά σούπερ βάζε από εκείνη
    η αμόλυβδη είναι πολύ πιο επιβλαβής, για το περιβάλλον και την υγεία μας, ακόμα και όταν καίγεται μέσα από καταλυτικούς κινητήρες
    και μην κοιτάς τις μετρήσεις
    Σκόπιμα αποφεύγεται, η πλήρης ανάλυση της καύσεως
    Το ότι ανακαλύφθηκε η αμόλυβδη βενζίνη, δεν έχει να κάνει με την προστασία του περιβάλλοντος, από ρυπογόνους κινητήρες, αλλά για λόγους οικονομικούς και άλλους που δεν είναι επί του παρόντος

ancogsxr παντα ξεφεύγουμε και παντα φευγάτοι είμαστε
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Banned Το avatar του/της anco
    Sir,

μην βλεπεις το marketing τι λεει , δεν ειπα πως δεν βελτιωνουν την αποδοση οι νεες βενζινες , απλα οτι δεν δινουν την αποδοση για το κοστος που τις πληρωνουμε.

Π.Χ το ZXRαρακι μου εχει 16 λιτρα βενζινας. Υπολογισε τωρα 1,10 x 16 Shell V-Power racing , παμε στα 17ευρω σε σχεση με 12,5ευρω με απλη.

Εγω βαζω Shell V-Power Racing με 14,5:1 συμπιεση και το εχω για την πιστα μονο.

Και στο δυναμομετρο δειχνει απο 70-72 σε 74-75 αλογα. Εχω μηχανικα καρμπυρατερ και θελουν ρυθμισμα παντα με τον καιρο.

Navigator καλο επομενο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sir
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
    ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.
    ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ

φίλε μου έχεις δίκιο και να έχουν κάποια διαφορά, δεν αξίζουν με τίποτα την διάφορα στην τιμή
    κανένας από τους συμβατικούς κινητήρες ακόμα και του 2004 δεν είναι φτιαγμένος να καιει αυτήν την βενζίνη
    μας την πασάρουν σαν υπέρ βενζίνη και αν αύριο καταργήσουν τις απλές κανείς δεν θα διαμαρτυρηθεί,για την διάφορα τιμής
    Για φαντάσου τι θα γινότανε αν αυτό γινότανε ξαφνικά.
    Διεθνής οικονομική κρίση
    Ενώ τώρα μιλάμε για υπερκέρδη, με το πρόσχημα της καλύτερης απόδοσης
    ρίξε μια ματιά και στο ποστ που είχα βάλει, για την συνομωσία των φαρμάκων και ποιοι μηνύονται σου θυμίζουν τίποτα ?

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2338

http://www4.dr-rath-foundation.org/T...omplaint04.htm

θα βρεις 1 ExxonMobil Corporation, its Chief Executive Officer Lee R. Raymond, the other Executives and its Board of Directors.

2.
    British Petroleum (BP), its Chief Executive Officer The Lord Browne of Madingley, FREng, the other Executives and its Board of Directors.

3.
    Chevron Texaco Corp., its Chief Executive Officer David O’Reilly, the other Executives and its Board of Directors.

Νέο μέλος
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΒΕΝΖΟΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ.ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΣΠΝΕΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΣΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΒΕΝΖΙΝΩΝ 100 ΟΚΤΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ,ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΑΘΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ (ΒΛΕΠΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ) ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 1-1,5%.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
    Sir,

μην βλεπεις το marketing τι λεει , δεν ειπα πως δεν βελτιωνουν την αποδοση οι νεες βενζινες , απλα οτι δεν δινουν την αποδοση για το κοστος που τις πληρωνουμε.

Π.Χ το ZXRαρακι μου εχει 16 λιτρα βενζινας. Υπολογισε τωρα 1,10 x 16 Shell V-Power racing , παμε στα 17ευρω σε σχεση με 12,5ευρω με απλη.

Εγω βαζω Shell V-Power Racing με 14,5:1 συμπιεση και το εχω για την πιστα μονο.

Και στο δυναμομετρο δειχνει απο 70-72 σε 74-75 αλογα. Εχω μηχανικα καρμπυρατερ και θελουν ρυθμισμα παντα με τον καιρο.

Navigator καλο επομενο.

ειδες για να γράφω με το ένα δάκτυλο μου ρίχνεις και στην εκκίνηση και στην τελική

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
    [B]κανένας από τους συμβατικούς κινητήρες ακόμα και του 2004 δεν είναι φτιαγμένος να καιει αυτήν την βενζίνη
    μας την πασάρουν σαν υπέρ βενζίνη και αν αύριο καταργήσουν τις απλές κανείς δεν θα διαμαρτυρηθεί
    για την διάφορα τιμής
    Ρε παιδιά τι αγχώνεστε;
    Τα δίχρονα και τα χαμηλής απόδοσης τετράχρονα καίνε και καθαρό οινόπνευμα, διαλυτικό χρωμμάτων, ασετόν, βενζίνη για αλυσοπρίονα και εξωλέμβιες, βενζίνη καθαρισμού, νιτρομεθανόλη!
    Ότι βρείτε χώστε το!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Triumph Street Triple vs ΚTM Super Duke 2006
    από fouskoter στο forum KTM
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2010, 08:13
  2. gsxr600 k4 vs super duke !!!
    από zukik4 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 10:22
  3. πρόβλημα με μετάβαση από απλή->super αμόλυβδη